Uw aircosyteem
laten reparareren?

De airco lekt van uw auto? Kom naar Autobedrijf Ambting!

Werkt uw auto airco niet meer zo goed met warm zomerweer of beslaan de ramen heel snel in de winter? Dan kan het zijn dat de auto airco lekt. Het is normaal dat de airco van de auto condensvocht lekt. Dit ontstaat wanneer het aircosysteem vocht onttrekt uit de lucht. Wanneer uw auto echter airco vloeistof verliest is dit wel gevaarlijk. Laat dan uw auto airco zo snel mogelijk repareren door een erkende vakgarage. Autobedrijf Ambting repareert snel en vakkundig de lekkende airco van uw auto. Zodat u weer veilig kan genieten van de koelte in de zomer en het gemak van de auto airconditioning in de winter.

Het opsporen van een lek in de airco

Ambting autoschade Arnhem spoort gemakkelijk de lekkage op in het aircosysteem van uw auto. Met behulp van speciale apparatuur vindt de monteur het lek van de airco. Soms is een lek wat moeilijker te vinden. Door in het airconditioningsysteem kleurstof aan het koelmiddel toe te voegen, kan de monteur alsnog met een UV-lamp de lekkage detecteren.

Het airco lek kan ook worden opgespoord met de elektronische lekdetector. Dit apparaat detecteert het lek in de auto airco door middel van een akoestisch signaal. De elektronische lekdetector is zelfs in staat om de kleinste lekkages op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld in de verdamper, te signaleren.

Laat uw auto airco lekkage repareren door Autobedrijf Ambting

Is het duidelijk waar het lek zit, dan maken wij een kostenopgave voor de reparatie van uw auto airco. Besluit u bij ons de reparatie uit te laten voeren, dan hoeft u het afvullen van de airco niet opnieuw te betalen. We vervangen de kapotte onderdelen, vullen de airco bij met koelmiddel en doen een laatste airco check. Zo kunt weer snel op pad met een goedwerkende airco in uw auto.

Wanneer de airco van uw auto lekt adviseren wij om dit te laten repareren door een vakkundige autogarage. Ga niet zelf aan de slag met de lekkage van uw aircosysteem in de auto. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en onnodige hoge kosten om het alsnog te laten repareren. Wanneer u uw auto airco laat repareren bij Autobedrijf Ambting krijgt u ook nog eens BOVAG-garantie. Bovendien is al ons personeel STEK gekwalificeerd. Met een STEK diploma tonen onze medewerkers aan dat zij op een verantwoorde wijze koeltechnische werkzaamheden kunnen verrichten.

Autobedrijf Ambting biedt naast reparaties ook een airco service. Met de airco service checken wij regelmatig uw auto airco. Preventief onderhoud aan de airco-installatie is belangrijk om storingen en defecten voor te zijn. Zo gaat uw airco niet stinken en voorkomt u hoge kosten!

Advies nodig van de specialisten bij Autobedrijf Ambting?

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar hulp om uw auto airco weer als nieuw te krijgen? Neem dan contact op of kom snel langs bij onze garage in Arnhem. Onze specialisten in autotechniek helpen u graag verder op weg. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn gegarandeerd bij Autobedrijf Ambting!

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)