Uw aircosyteem
laten checken

Airco onderhoud bij Autobedrijf Ambting in Arnhem

Airco onderhoud is zeer belangrijk, laat dit dan ook doen door een bedrijf met ervaring en specialisme. Garage Ambting te Arnhem heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s en carrosserie. Bij ons bent u aan het goede adres, ook als het gaat om airco onderhoud. Benieuwd waar we op checken en wat we doen met airco onderhoud? Waarom raden wij het u aan? Lees verder voor alle informatie!

Ambting legt uit: wat is airco onderhoud? En waar checken we op?

Airco onderhoud is een onderdeel van de aircoservice van autogarage Ambting. Een airco is comfortabel en dat zou het moeten blijven. Alles wat u gebruikt, is na enige tijd toe aan onderhoud, reiniging of vervanging. Met een aircocheck kijken we of uw airco het naar behoren doet. Als u regelmatig onderhoud laat uitvoeren, voorkomt u dat uw airco defect raakt. Met airco onderhoud checken wij uw aircosysteem, vullen we bij waar nodig en reinigen we het aircosysteem, mocht dit nodig zijn.

Waar we uw aircosysteem op checken?

  • de druk in het aircosysteem
  • de uitstroom van de temperatuur uit het ventilatierooster
  • het interieurfilter
  • de staat van het aircosysteem
  • ongewenste geurtjes van de airco

Wat als u geen airco onderhoud laat uitvoeren bij uw autogarage?

Eens in de vijf jaar is het nodig: uw airco laten checken en onderhouden. Als u dit niet doet, wordt het rijcomfort geleidelijk aan wat minder. Frisse lucht in de auto is essentieel voor een fitte rit. U blijft alert en voelt u gewoon goed, hoe lang u ook in de auto zit met airco aan. Met een goed werkende airco heeft u in de winter minder last van beslagen autoruiten en in de zomer geniet u van heerlijke koelte om aan de warmte te ontsnappen. Schakelt u geen hulp in om uw aircosysteem te laten onderhouden? Dan heeft u eerder kans op defecten en storingen. En niet te vergeten, de muffe ‘zweetsokken’ lucht die de airco achterlaat bij het aanzetten van uw airco. Niet comfortabel, dus. Wees verstandig en maak een afspraak met Ambting te Arnhem om voor een scherpe prijs uw airco te laten onderhouden!

Airco onderhoud in Arnhem voor elke auto

Ambting autoschade Arnhem is een universele autogarage. Wij onderhouden auto’s van Skoda, Audi, Volkswagen, Kia, Peugeot en nog véél meer merken. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken per merk auto. U kunt met elke type auto bij Ambting terecht. Ook als het gaat om aircosystemen. Het maakt voor een aircosysteem niet veel uit of het een oude of nieuwe auto is: Ambting raadt u aan om met elk merk en elk type auto om de vijf jaar uw airco te laten onderhouden. Misschien wel elke zomer een airco check laten uitvoeren, want dan moet de airco vaak op volle toeren draaien. Fijn als de airco het dan optimaal doet. Op vakantie met de camper? Of ook met hoogzomer doorwerken en u moet met uw bestelbus op pad? Airco systemen voor campers en bestelwagens nemen wij ook onder handen!

Bespaar kosten met airco onderhoud en kom langs in Arnhem Zuid

Met onderhoud aan uw aircosysteem voorkomt u dat de airco (sneller) defect raakt. Wij raden u dan ook aan om die vijf jaar aan te houden. Mocht u sneller het gevoel hebben dat uw airco niet helemaal naar behoren werkt, neem dan contact met ons op! Een airco laten repareren of vervangen is veel duurder. Elke zomer even uw airco laten checken? Maak een afspraak voor u op zomervakantie gaat en geniet van een kop koffie. Een check is zo gepiept.

Ook voor uw zakelijke schadebalanceren, olie verversen of automaatbak spoelen bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Goede service
Remco Nahuijsen