Uw airco
laten reinigen?

Een goedwerkende airco door aircoreiniging van Ambting

Wist u dat het eens in de zoveel tijd heel nuttig is om uw aircosysteem te laten reinigen? Ambting Arnhem raadt het u aan om uw alertheid in de auto optimaal te houden. Auto- en carrosseriebedrijf Ambting geeft u advies over wanneer u uw airco zou moeten laten reinigen, hoe wij te werk gaan en wat de tarieven zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Wanneer is het tijd voor een aircoreiniging door autogarage Ambting?

Het kan zijn dat u wat vaker hoofdpijn heeft, of dat u zich een beetje duf voelt na een rit in de auto. Heeft u de airco aan gehad? Misschien is deze toe aan een goede reiniging. Een goed werkende en frisse airco zuigt ook zuivere en frisse lucht in de auto. De airco regelt de temperatuur en luchtvochtigheid in uw auto. Houd dit optimaal door eens per jaar ongeveer uw airco te laten checken en zonodig te reinigen. Een stinkende airco bederft het rijcomfort. Oorzaak? De airco staat vaak van begin tot eindbestemming aan. Er blijft condens achter in het systeem. In het aircosysteem zit namelijk een verdamper waar het koel, vochtig en donker is. Een ideale plek voor bacteriën en schimmels, die zich makkelijk kunnen verspreiden en de muffe geur veroorzaken. Ziektekiemen verspreiden zich heel makkelijk, als de airco een hele  tijd niet is gereinigd. Tip: zet uw airco tien minuten voordat u op bestemming bent uit. Dan droogt de condens al iets op, wat minder aanlokkelijk is voor de bacteriën en schimmels die de ‘zweetsokken lucht’ veroorzaken.

Hoe reinigt Ambting uw airco?

In anderhalf uur, reinigt Ambting uw airco. Wat we doen? De reiniger wordt in de auto geplaatst. In de ruimte waar de inzittenden zich normaal bevinden. Het reinigingsmiddel wordt via de ventilatie gecirculeerd, zodat het goed in de luchtkanalen komt. Zo doden en verwijderen we bacteriën en micro-organismen.

Een goed gereinigde airco voor een scherpe prijs in Arnhem

Bij Ambting weet u zeker dat u voor een scherpe prijs al terecht kunt! Onze airco service bestaat uit het checken van uw aircosysteem, het vullen of bijvullen van uw airco, vacumeren en natuurlijk ook het reinigen van uw airco. Voor het reinigen van uw airco bent u bij ons al voor €35,-. klaar!

Kom naar onze autogarage in Arnhem voor een aircosysteem reinigingsbeurt

Heeft u nog vragen over het reinigen van uw airco? Of vindt u het tijd worden voor een goede reinigingsbeurt van uw aircosysteem? Bel voor een afspraak naar 026-3814279 of kom langs in onze garage in Arnhem.

Ook voor zakelijke schade, spotrepair, kunststof reparaties of bandenservice bent u bij autogarage Ambting in Arnhem aan het juiste adres! Bekijk ons volledige werkgebied.

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Vriendelijk familie bedrijf waar service nog bestaat
Mark Molenaar