Snel uw autoruiten vervangen?

In Arnhem uw autoruiten laten vervangen

Uw autoruit is zo beschadigd, dat deze vervangen moet worden. Voor specialisme en jarenlange ervaring met betrekking tot het herstellen van auto’s bent u bij Ambting Auto- en Carrosseriebedrijf aan het goede adres. Wij vertellen u  wanneer u uw autoruit moet vervangen, hoe lang u uw auto kwijt bent bij het laten vervangen van uw autoruit, en natuurlijk zijn we open over de kosten. Voor ons is het ook vanzelfsprekend dat we u inlichten bij elke mogelijke kosten waar we tegenaan lopen. Van te voren ontvangt u altijd een offerte.

Autoruit vervangen zonder eigen risico bij Ambting in Arnhem

Als u uw autoruit moet vervangen en u heeft een WA + beperkt casco of een allrisk autoverzekering, dan biedt uw verzekering een vergoeding. Vaak betaalt u wel eigen risico, de hoogte van het te betalen bedrag hangt af van uw verzekeringsmaatschappij en soort verzekering. Veel verzekeraars vergoeden alleen als u uw autoruit laat vervangen door een autobedrijf dat met hen samenwerkt. Als u bij Ambting Auto- en Carrosseriebedrijf uw autoruit laat vervangen, dan betaalt u meestal geen eigen risico. Wij zijn namelijk een autobedrijf dat aangesloten is bij Schadegarant. Schadegarant is een samenwerkingsverband met de grotere verzekeraars zoals ASR verzekeringen, FBTO, Delta Lloyd, OHRA etc. Samen zorgen we voor kwaliteit en veiligheid, klanttevredenheid, procesefficiency en schadelastbeheersing.  

Wanneer moet mijn voorruit vervangen worden?

Een voorruit moet vervangen worden als de schade aan uw autoruit te groot is. De schade is te groot als er een barst in zit of als het steenslag sterretje te groot is en deze niet meer hersteld kan worden met sterreparatie. Een beschadiging op uw autoruit is te groot als uw zicht wordt beperkt, als uw auto niet door de APK komt en natuurlijk als uw autoruit compleet doorbroken of versplintert is. Dit laatste gebeurt niet heel snel, mits er een ernstig ongeluk is gebeurd. Een voorruit is namelijk voorzien van gelaagd glas. Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplakte ruiten met daartussen een laag doorzichtige kunststoffolie. Daardoor zit de beschadiging meestal alleen aan het buitenste glas. Bij een zij- en achterraam komt het eerder voor dat uw ruit wordt vervangen, deze ramen zijn namelijk vaak niet voorzien van een gelaagde ruit.

Hoe lang duurt het vervangen van de autoruit bij Auto- en Carrosseriebedrijf Ambting?

Het vervangen van een autoruit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Uw veiligheid staat bij auto- en carrosseriebedrijf Ambting voorop, dus wij houden altijd een wat langere droogtijd aan. Zo weten we zeker dat u veilig bij ons wegrijdt. Voor het vervangen van een autoruit is het maken van een afspraak gewenst. Dan kunnen we ook een auto voor u inplannen die u tijdens het wachten kosteloos van ons meekrijgt. Zo hoeft u uw dagplanning voor ons niet te staken!

Wat kost een autoruit vervangen bij ons?

Voor we u kunnen vertellen wat de prijs gaat worden, zullen we eerst moeten weten wat voor soort autoruit u heeft. Een voorruit kan namelijk allerlei technologieën bevatten, zoals verwarming, warmte werende technologie, ruiten die geluidswerend zijn, waar camera’s in zitten of andere sensoren. Daarnaast zijn er ruiten met een zonneband of verschillende kleuren. Voor die technologieën moeten wij met onze speciale apparatuur uw auto resetten, opnieuw inregelen en kalibreren, zodat de systemen in uw auto weer optimaal en veilig werken. Als we weten om wat voor soort ruit het gaat, dan kunnen wij met u overleggen wat we gaan doen en maken we een offerte op. Betaalt uw verzekeringsmaatschappij? De meeste mensen zijn namelijk verzekerd voor ruitschade, waardoor zij zelf niets tot weinig hoeven te betalen. Mocht het voorkomen dat uw verzekering het grootste gedeelte betaald en u nog een beetje moet bijleggen, zullen we u vertellen hoeveel het u gaat kosten. U bent en blijft bij ons altijd op de hoogte, wij gaan namelijk voor maximale klanttevredenheid!

Ook voor uw APKairco servicebandenservicegrote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt bent u bij garage Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Vriendelijk familie bedrijf waar service nog bestaat
Mark Molenaar