Uw 4 seizoensbanden
laten verwisselen?

Bandenservice Ambting: ook 4-seizoenenbanden

4-seizoenenbanden, ook wel all seasonbanden genoemd, zijn banden die u het hele jaar door kunt gebruiken. Althans, in Nederland. Gaat u in de winter op vakantie naar een besneeuwd berggebied? Dan raden wij deze banden niet aan. De grip die op een 4-seizoenenband zit, zal hiervoor niet genoeg zijn.

Ambting legt uit: waarom 4-seizoenenbanden?

4-seizoenenbanden zijn een combinatie van winterbanden en zomerbanden. Ze zijn voor in Nederland een erg geschikte band om onder uw auto te zetten. Deze banden hebben meer grip dan zomerbanden, dus op natte en besneeuwde wegdekken glijdt u minder snel weg. 4-seizoenenbanden hebben als voordeel dat u de banden niet hoeft om te wisselen, waardoor u geen opslag voor de banden nodig heeft. Dit scheelt u tijd en geld!

U kunt 4-seizoenenbanden niet altijd gebruiken in de winter. De banden hebben namelijk minder grip dan de winterbanden en dit kan voor problemen zorgen als u rijdt in besneeuwde gebieden. In een land zoals Nederland kunt u wel 4-seizoenenbanden onder uw auto zetten, omdat Nederland niet veel heuvelachtige gebieden kent. Als u op vakantie gaat naar een land waar winterbanden verplicht zijn, moet u wel opletten dat niet alle 4-seizoenenbanden goedgekeurd zijn als winterbanden.

De prijs die wij bij Ambting autoschade Arnhem berekenen voor de banden, is afhankelijk van de maat die u nodig heeft voor uw auto. Het wisselen van de banden zit al inbegrepen bij de montage!

Bij Ambting vindt u de beste 4-seizoenenbanden voor alle auto’s

Bent u op zoek naar 4-seizoenenbanden of wilt u graag advies? Autobedrijf Ambting staat voor u klaar. Bij ons vindt u de beste 4-seizoenenbanden voor alle auto’s van elke maat en elk merk. Onze huisleverancier is Vredestein, maar ook voor andere merken, zoals Pirelli en Michelin kunt u bij ons terecht.

Naast verkoop, ook uitlijnservice voor 4-seizoenenbanden

Trekt de auto sterk naar links of naar rechts of gaat het sturen erg zwaar? Kom dan langs om de auto te laten uitlijnen door onze vakkundige monteurs. Wij bieden namelijk een uitlijnservice speciaal voor 4-seizoenenbanden. Het uitlijnen zorgt voor goed contact tussen de banden en de weg. Dit voorkomt slijtage en extra brandstofverbruik. Autobedrijf Ambting beschikt over de juiste apparatuur en over vakmensen om uw auto weer veilig te laten rijden.

Kom langs in Arnhem Zuid voor uw autobanden!

Wilt u autobanden kopen? Kom eens bij ons langs. Naast het verkopen van banden, verwisselen we ze ook voor u, dan bent u gelijk helemaal klaar! Ook voor andere vragen of advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag in alle rust, onder het genot van een kopje koffie. U kunt ook bellen voor een afspraak. Dit kan naar 026-3814279. Zo weet u zeker dat we tijd voor u hebben!

Ook voor caravanbanden, airco reinigen, zakelijke schade, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair bent u bij garage Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Super service
Bettie de Roder