Direct uw banden
opslaan in Arnhem?

Sla uw banden op bij autobedrijf Ambting in Arnhem

Auto- en carrosseriebedrijf Ambting in Arnhem biedt u de mogelijkheid om uw autobanden na een bandenwissel op te slaan in het magazijn. Op deze pagina leggen wij u uit wanneer u gebruik kunt maken van de bandenopslag in onze garage, hoe we nauwkeurig te werk gaan en u krijgt informatie over kosten. Ook niet onbelangrijk. Lees snel verder voor meer.

Bij bandenservice in Arnhem hoort bandenopslag

Onze bandenservice stopt niet bij het verkopen of checken van autobanden. U kunt uw zomerbanden en winterbanden opslaan bij ons! Voor u geen ruimtegebrek en uw autobanden worden veilig, droog, en zorgvuldig opgeslagen. Wij slaan de banden op, op kenteken. Zo weten we welke banden voor uw auto zijn en verwisselen we de banden binnen no-time, als u van seizoensbanden wilt wisselen! Een telefoontje is voldoende, we nemen contact met u op als de juiste banden gemonteerd zijn en u kunt uw auto weer ophalen. Of u wacht onder het genot van een kop koffie, het verwisselen van banden is zo gebeurd!

Wanneer kunt u gebruik maken van bandenopslag in Arnhem Zuid?

Gaat u van zomer- naar winterbanden of andersom? En heeft u ruimtegebrek in uw schuur, garage of zolder? Denk in oplossingen en neem contact op met garage Ambting in Arnhem! Wij hebben ruimte genoeg om uw banden op de juiste plek, onder de juiste omstandigheden op te slaan. Deze ruimte hebben we speciaal ingericht voor het opslaan van autobanden en zomer- en winterbanden. Mét of zonder velgen.

  • U heeft thuis geen banden in de weg staan
  • Wij zorgen er voor dat uw banden klaarliggen voor montage
  • De banden liggen in de juiste ruimte, in het juiste opslagklimaat.
  • Bandenservice bij Ambting, daar kunt u van op aan

Goedkoop uw banden opslaan bij bandenservice Ambting in Arnhem

Opslag in huis is goedkoop, maar het kan heel onhandig zijn. Dit ervaart u niet als u de banden bij ons opslaat: u heeft geen banden in de weg liggen. Daarnaast verzekeren wij u dat u niet veel geld kwijt voor het opslaan van uw autobanden. Eén opslagseizoen duurt een half jaar en heeft een uitloop tot negen maanden. We rekenen in opslagseizoenen, omdat het meestal gaat om het opslaan van winter- of zomerbanden. Voor het opslaan van uw winter- of zomerbanden bij auto- en carrosseriebedrijf Ambting, bent u ontzettend voordelig uit! Het opslaan van banden is gratis als u een bandenwissel door Ambting laat doen, of uw auto bij ons in onderhoud heeft.

Auto- en carrosseriebedrijf Ambting bandenservice – goedkoop en veilig

Geen ruimte om na een bandenwissel uw banden op te slaan? Geen paniek! Bel autogarage Ambting in Arnhem om uw banden veilig en goed op te slaan na een bandenwissel bij ons. Naast opslag, checken we autobanden met een autobandentest en verkopen we verschillende autobanden van bijvoorbeeld Vredestein, Pirelli en Continental. Voor onderhoud van banden en auto’s, maak een afspraak of kom langs bij onze autogarage in Arnhem Zuid!

Ook voor airco reinigen, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststof reparaties en automaatbak spoelen bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Goede service prettig personeel alles keurig geregeld leen auto was perfect tweede afspraak APK keuring ook perfect fijn familiebedrijf.
Jan Heuveling