Uw bestelwagenbanden
vervangen?

Veilig op weg met bestelwagenbanden van Ambting

Veilig de weg op, dat is waar het bij ons om draait. Helemaal als u afhankelijk bent van uw auto. Ambting autoschade Arnhem biedt verschillende soorten en maten bestelwagenbanden aan, zodat u uw zaken goed voor elkaar heeft. Dan kunt u doen waar u goed in bent en dan doen wij waar wij goed in zijn!

Ambting biedt voor alle auto’s verschillende soorten bestelwagenbanden

Voor elk soort bestelwagenbanden bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden in verschillende maten en merken. Zo verkopen wij banden van onder andere Vredestein en Continental. Op deze manier vindt u altijd de beste banden voor onder uw bestelwagen.

Maar welke band is geschikt? In de wintermaanden kunt u het beste kiezen voor winterbanden. Deze banden hebben veel grip, waardoor ze de sneeuw, ijzel en alle andere winterse omstandigheden met gemak trotseren. In Nederland kunt u ook kiezen voor 4 seizoenenbanden. Deze banden zitten tussen zomer- en winterbanden in. Let wel op dat in landen waar winterbanden verplicht zijn, vaak de 4 seizoenenbanden niet goedgekeurd zijn als winterbanden. Komen de temperaturen boven de 7 graden? Dan is het tijd om uw banden om te wisselen voor zomerbanden. Een zomerband is bij hogere temperaturen veiliger en deze banden zorgen voor beter grip op het wegdek. Hierdoor wordt de remweg korter.

Ambting vertelt: wat houdt een bestelautobanden test in?

Het is van belang dat u veilig de weg op kunt. Om hier zeker van te zijn, is het belangrijk om de banden regelmatig te laten checken. Onze vakkundige monteurs checken de banden op bandenspanning, draagvermogen, slijtage en balancering. Als er uit deze test komt dat er iets niet goed is, dan kijken we samen met u naar een oplossing.

Bestelwagenbanden koopt u bij uw Autogarage in Arnhem Zuid

Wilt u er zeker van zijn dat u de perfecte banden hebt voor onder uw bestelwagen? Kom dan eens langs bij onze garage in Arnhem Zuid. Ook om uw banden te checken kunt u bij ons terecht. Zo kunt u veel succesvolle en veilige kilometers maken. Bel voor een afspraak naar 026-3814279 of kom eens langsrijden. We helpen u graag!

Ook voor zakelijke schadeairco reinigensterreparatieautoruiten vervangen of olie verversen bent u bij Ambting autoschade Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Perfect resultaat, auto bovendien geheel gepoetst, van buien, binnen en het leer. Zeer tevreden!
Hans Rattink