Winterbanden
verwisselen?

Bij Autogarage Ambting koopt of verwisselt u uw winterbanden

November. Het is de hoogste tijd om de zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Met winterbanden kunt u de hele winter weer veilig de weg op en dat is natuurlijk het belangrijkste. Ambting autogarage Arnhem biedt winterbanden aan in veel verschillende soorten en maten, zo zit er voor u altijd wat bij! Geen plek om uw zomerbanden te stallen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Winterbanden in allerlei soorten en maten in Arnhem

Autobedrijf Ambting biedt winterbanden aan voor veel verschillende merken in bijna alle soorten en maten. Wij leveren en monteren zomer- en winterbanden tegen een zeer scherpe prijs. Onze huisleverancier is Vredestein, maar ook voor alle andere bekende merken bent u bij ons aan het juiste adres. Begint het winterseizoen? Wij leveren wielensets, (licht)metalen velgen met winterbanden. Allemaal exact afgesteld op uw auto. Het is belangrijk op de voorgeschreven bandenmaat te nemen. Twijfelt u tussen lichtmetalen wielen of staal voor uw winterbanden? Deze keuze is eigenlijk helemaal persoonlijk. Stalen wielen zijn sterker en lichter. Lichtmetalen wielen vinden mensen meestal mooier, maar ze zijn wel weer duurder.

De prijs van  winterbanden hang af van:

  • Het merk van de band
  • De maat van de de band

Zijn winterbanden noodzakelijk? Ambting adviseert

Ondanks dat winterbanden niet overal verplicht zijn, raden wij u aan om winterbanden onder uw auto te zetten. Winterbanden hebben meer grip dan zomerbanden doordat ze gemaakt zijn van zacht rubber. Hierdoor trotseert u de gladheid, ijzel, sneeuw en regen met gemak. Door het profiel op de winterbanden, is de remweg een stuk korter bij winterse omstandigheden. Zijn de temperaturen lager dan 7 graden? Kom dan eens langs om uw auto te voorzien van geschikte winterbanden. Hiernaast controleren wij de banden met een winterbandentest. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Maar hoe lang gaan winterbanden mee? Alle banden slijten en verouderen, waardoor de profieldiepte afneemt en het rubber uitdroogt. Autogarage Ambting adviseert u om banden die ouder zijn dan 6 jaar, niet meer te gebruiken.

Maak gebruik van de opslagruimte voor uw winterbanden bij Autobedrijf Ambting

Het is ideaal als u uw banden kunt opslaan bij uw eigen huis, maar niet iedereen heeft hier plek voor. Kom dan eens bij ons langs! Wij hebben een bandenopslag waar uw banden droog en veilig kunnen staan. Wij slaan uw banden nauwkeurig op, namelijk op kenteken. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw banden het volgende jaar weer in perfecte staat terugkrijgt.

Koop uw winterbanden bij Ambting of maak een afspraak voor uw bandenwissel

Wilt u uw auto zo goed mogelijk voorbereiden op winterse omstandigheden? Kom langs bij onze garage in Arnhem Zuid. Wij helpen en adviseren u graag, zodat u ook in de winter veilige kilometers kunt maken. Heeft u vragen? Twijfel dan niet en kom langs of bel voor een afspraak naar 026-3814279. Zo weet u zeker dat we snel tijd voor u hebben!

Ook voor airco reinigen, zakelijke schade, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en kunststof reparaties bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Perfect resultaat, auto bovendien geheel gepoetst, van buien, binnen en het leer. Zeer tevreden!
Hans Rattink