Corona maatregelen

Ambting autoschade Arnhem houdt de ontwikkeling van het coronavirus goed in de gaten. Uiteraard houden ook wij ons aan de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM. De garage is op dit moment gewoon geopend voor schadeherstel en het onderhouden van uw auto. Voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u dus gewoon nog bij ons terecht! Lees meer over de aanvullende maatregelen die we hebben getroffen hieronder.

Hoezen over het stuur, de stoel, schakelpook en handrem

Stuurhoezen auto Ambting autogarage

Om ervoor te zorgen dat wij en u zo min mogelijk risico lopen op besmetting, beschikken we over speciale stuurhoezen, hoezen voor de stoel, schakelpook en de handrem. Deze gebruiken wij normaliter ook al, maar in deze tijden komen ze extra goed van pas. Deze hoezen zullen wij gebruiken wanneer uw auto bij ons in de garage staat. Op deze manier kunnen we uw en onze veiligheid waarborgen.

Ontsmetten van de auto

Nadat we uw auto gecontroleerd en gerepareerd hebben, ontsmetten we uw auto grondig. Daarnaast blijven onze monteurs bij klachten natuurlijk thuis. 

Schermen en desinfectiegel op de balie

Scherm op de balie Ambting autogarage

Ook hebben wij gedacht aan de momenten waarop wij eigenlijk geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden, bijvoorbeeld bij contact aan de balie. Als oplossing hiervoor hebben wij schermen geplaatst, zodat wij ook in deze situaties veiligheid kunnen waarborgen. Wij vinden klantcontact namelijk erg belangrijk! Tevens staat er voor de klanten en onszelf desinfectie handgel op de balie.

Haal & breng service

Indien u door het coronavirus niet in de mogelijkheid bent om zelf naar onze garage te komen, bieden we ook een haal & breng service aan. We halen uw auto op voor de onderhoudsbeurt, voor het herstellen van de schade, of een van onze andere schade- of garagewerkzaamheden. Naderhand leveren wij uw auto weer bij u af. Neem hiervoor contact op met autogarage Ambting door te bellen naar 026 – 3814279 of te mailen naar info@ambting.nl