Kom langs bij Ambting

Disclaimer voor Ambting.nl

Algemeen

Auto- en Carrosseriebedrijf Ambting B.V. (Kamer van Koophandel 09082521), hierna te noemen Ambting, verleent u hierbij toegang tot ambting.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Ambting en derden zijn aangeleverd. Ambting behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op ambting.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Ambting.

Beperkte aansprakelijkheid

De op ambting.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ambting.

In het bijzonder zijn alle prijzen op ambting.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ambting. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ambting, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overige

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 (uit 5) op Google.nl (52 reviews)
8,9 op De Telefoongids (7 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
8,9 op Fixico (14 reviews)

Goede service prettig personeel alles keurig geregeld leen auto was perfect tweede afspraak APK keuring ook perfect fijn familie bedrijf.
Jan Heuveling