Bel of mail direct
voor een afspraak!

Garage Arnhem: Ambting is uw autospecialist

Regelmatig onderhoud aan uw auto vergroot de betrouwbaarheid: u heeft minder kans op autopech. Doorrijden met onderdelen die versleten zijn is niet alleen onveilig, maar hierdoor kunnen ook andere onderdelen stuk gaan met onnodige en vaak dure reparaties tot gevolg. Hoe vaak een auto voor onderhoud naar de garage moet, is afhankelijk van het gebruik. Minimaal 1 keer per jaar is toch wel ons advies. Rijdt u veel kilometers per jaar, dan kan onderhoud vaker nodig zijn. Lees hier meer over hoevaak een auto naar de garage moet. Wij vertellen u welke onderhoudsbeurten er zijn en hoe dat in z’n werk gaat bij garage Ambting Auto- en carrosseriebedrijf in Arnhem.

  1. Kleine onderhoudsbeurt
  2. Grote onderhoudsbeurt
  3. Prijsverschil
  4. APK-Keuring
  5. Routebeschrijving

1. Kleine onderhoudsbeurt in Arnhem

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de motorolie en het oliefilter vervangen, daarnaast controleren we de accu, verlichting, ruitenwissers, ruitensproeiers, het niveau van de remvloeistof en de koelvloeistof, we controleren de multi-riem, het bandenprofiel en de bandenspanning. We controleren ook het remsysteem en het brandstofsysteem op lekkage, daarnaast bekijken we ook de mate van de slijtage van uw remmen. Mocht er na de controle blijken dat er iets mankeert, nemen we altijd contact met u op. Zo bent u op de hoogte en kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en wat ons advies is. U krijgt altijd van te voren een prijsopgave van de eventuele kosten.

  • Kosten voor een kleine beurt bij Ambting in Arnhem: v.a. € 90,00

2. Grote onderhoudsbeurt bij Ambting in Arnhem

Bij een grote onderhoudsbeurt die u in onze autogarage in Arnhem laat doen, wordt de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter vervangen. Indien nodig worden de bougies vervangen, daarnaast worden de remmen voor en achter gedemonteerd en maken we deze schoon en gangbaar. Als de remvoering vervangen dient te worden, dan nemen wij contact met u op over de kosten. Als u akkoord bent, vervangen we uw remmen pas. Verder worden alle vloeistoffen gecontroleerd en als het nodig is, bijgevuld. De wielophanging wordt gecontroleerd op speling en slijtage, de banden worden gecontroleerd op slijtage en de verlichting wordt gecontroleerd. Omdat het aantal punten waarop de auto gecontroleerd wordt vele malen groter is dan bij een APK Keuring, krijgt u van Autobedrijf Ambting bij een grote onderhoudsbeurt geen extra kosten voor een APK keuring!

  • Kosten voor een grote beurt bij Ambting Autobedrijf: v.a. € 180,-

3. Prijsverschil auto onderhoud

Doordat er bij verschillende merken en typen auto’s verschillende soorten olie wordt voorgeschreven door de fabrikanten, zit er prijsverschil in onderhoudsbeurten. Ook zit er verschil per merk en per type auto in de hoeveelheid olie die in het motorblok van een auto gaat. Wij repareren en onderhouden onder andere autos van de volgende merken:

4. APK-keuring in Arnhem

Bij een APK keuring controleren onze monteurs of:

  • de auto aan de verkeer’s veiligheidseisen voldoet,
  • de auto voldoet aan de milieu eisen en
  • alle gegevens in het kentekenregister juist zijn.

Voor de verkeersveiligheid controleren we de werking van de remmen, de verschillende onderdelen van de wielophanging, de banden , de verlichting en de carrosserie.

Voor het milieu controleren we of de uitstoot aan de wettelijke eisen voldoet. Met registratie bedoelen we de KM stand en controleren we of de gegevens in het kentekenregister kloppen met de auto.

Neem voor alle vragen contact op met uw autogarage bedrijf in Arnhem en Ambting staat u graag te woord!

5. Routebeschrijving

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Perfect resultaat, auto bovendien geheel gepoetst, van buien, binnen en het leer. Zeer tevreden!
Hans Rattink