Bel of mail direct
voor een afspraak!

Onderhoud, reparatie en schadeherstel bij uw Alfa Romeo garage in Arnhem

Alfa Romeo Arnhem? Zoek niet verder voor een betrouwbaar en betaalbaar adres, want bij de universele garage van Ambting in Arnhem heeft u immers al een Alfa specialist gevonden voor Arnhem en omstreken, de regio Nijmegen of overig Gelderland. Hoewel wij al meer dan een halve eeuw alle automerken voorzien van onderhoud, reparatie en schadeherstel, durven we te stellen dat we van alle gangbare automerken voldoende expertise in huis hebben om ze net zo deskundig te behandelen als de merkdealer. Een echte Alfa Romeo service dus, lekker dichtbij in Arnhem, maar dan natuurlijk wel voordeliger dan een dealer!

Met elk merk kunt u dus terecht bij Ambting in Arnhem, maar ook even goed met Italiaanse bolides als een Alfa Romeo, Lancia of een Fiat voor een bandencontrole, het verversen van vloeistoffen, het herstellen van krassen en deuken, de vervanging van de distributieriem of het reinigen of bijvullen van uw airco. De monteurs van Ambting in Arnhem begrijpen dat u een liefhebber van Italiaanse auto´s bent en zorgen ervoor dat u ook na het bezoek aan onze garage zal blijven rijden met de mediterrane gelukzaligheid die u gewend bent.

Onderhoud aan de Alfa Romeo

Vakspecialisten dragen er zorg voor dat door eenmalig of periodiek onderhoud uw Alfa geheel in orde is. Dit is van belang voor uw rijcomfort, het verbruik van de brandstof, de waardevastheid, de rijprestaties, de milieubelasting en natuurlijk de veiligheid van uzelf, de passagiers en overige weggebruikers. U ontvangt garantie op zowel de reparatie als de gebruikte onderdelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een leenfiets of leenauto en is er op verzoek een breng/haal service.

Op basis van uw onderhoudsboekje, uw eigen ervaringen of ons oordeel kunt u nagaan of het tijd is voor een kleine beurt of grote beurt voor uw Alfa. Wij werken bij elke reparatie of onderhoudsbeurt volgens de officiële fabrieksnormen en de procedures zoals oorspronkelijk bedoeld door de ontwerpers van uw Alfa. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG, wat wel zo´n prettig idee is als u de zekerheid wil hebben dat uw Alfa Romeo in professionele handen ligt. Elk type Alfa is bij ons in goede handen, ook de wat minder courante modellen. Behalve voor de hand liggende handelingen als het oliepeil en een bandencheck doen wij standaard ook een softwarecontrole.

U krijgt voorafgaand aan het onderhoud van uw Alfa bij ons in Arnhem een helder kosteninzicht. Als onze monteurs extra aandacht en daarmee extra kosten voorzien, verloopt dit altijd in overleg met u. Hierdoor krijgt u dus nooit onverwachte verrassingen achteraf. Een offerte is bij on dan ook volledig all-in.

Schade aan uw Alfa Romeo?

Autoschade komt traditiegetrouw altijd op het verkeerde tijdstip. Regel op een betaalbare en snelle manier de schade aan uw Alfa bij Ambting, uw erkende universeel autoschadeherstelbedrijf in Arnhem. Onze vakbewame monteurs maken snel een diagnose, waardoor snel in beeld komt wat er moet worden gerepareerd. U kan er dus van uitgaan dat wij elke kras, deuk of andere beschadiging ongedaan maken alsof de Alfa Romeo weer in nieuwstaat is. Of het nu gaat om blikschade, ruitschade, een nieuwe laklaag.

Daarnaast kunt u ook de gehele afwikkeling met de autoverzekering overlaten aan onze specialisten. Hierdoor weet u dat de papierwinkel professioneel wordt afgehandeld door onze eigen experts.

Na meer dan een halve eeuw ervaring durven wij te stellen dat we hét alternatief zijn in Arnhem, Nijmegen of Gelderland voor een Alfa Romeo merkdealer als het aankomt op onderhoud, reparatie of herstel van schade. Maak gerust een afspraak of vraag ons om een offerte!