Bel of mail direct
voor een afspraak!

Dé Audi garage in Arnhem en omstreken

De universele garage van Ambting in Arnhem biedt weliswaar onderhoud en reparatie aan alle automerken, maar heeft een voorliefde en specialiteit voor een merk als Audi. Wie in Arnhem maar ook in Nijmegen of overig Gelderland een professionele, betrouwbare én betaalbare plek zoekt voor een reparatie, een onderhoudsbeurt, een wintercheck of handelingen aan airco of banden van elke Audi, is bij Ambting Autoschade herstelbedrijf in Arnhem aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs kennen elk type Audi door en door, of het nou gaat om een kleine of grote beurt, schadeherstel, onderhoud of een APK.

Naast de mechanische delen hebben wij vanzelfsprekend ook expertise in alle software en programmering van de nieuwere modellen Audi. We raden u aan om met ons regelmatige onderhoudsbeurten af te spreken voor uw Audi. Hierdoor bent u ervan verzekerd altijd veilig op de weg te zitten en niet te worden geconfronteerd met ongewenste verrassingen. U zal door preventief onderhoud aan uw ´Duitse koets´ meer rijcomfort ervaren en het geeft een hogere inruilwaarde als u ooit afstand van uw Audi wil doen.

Wat kunnen wij doen bij schade aan uw Audi?

Autoschade wil u natuurlijk zo vlug mogelijk oplossen, zonder die nare papierwinkel die er aan te pas komt. In deze beide gevallen helpt Ambting in Arnhem u graag uit de brand. Of het nu een deukje is of een forse aanrijding, regel bij ons als Audi expert op een betaalbare en snelle manier het herstel van uw schade. Onze monteursploeg maakt dan op korte termijn een diagnose, waardoor u snel weet wanneer u de Audi weer terug heeft en wat de investering zal zijn voor herstel en reparatie.

Wat er ook aan de hand is, uw schade is onze uitdaging. Of het nu gaat om blikschade, glasschade of een nieuwe lak. U kan er dus van uitgaan dat wij elke vorm van schade ongedaan kunnen maken, waardoor uw Audi er weer gaat uitzien alsof hij in nieuwstaat is.

Ook het administratieve gedeelte met de verzekeraar kunt u aan Ambting in Arnhem overlaten. Hiervoor hebben wij experts die dagelijks verzekeringszaken afhandelen voor onze klanten. Hierdoor weet u dat de papierwinkel professioneel wordt afgehandeld door experts en heeft u er geen omkijken meer naar.

Na meer dan vijftig jaar durven wij te stellen dat we hét alternatief zijn in Arnhem of Gelderland voor uw bezoekje aan een Audi dealer als het aankomt op onderhoud, reparatie of herstel van schade.

Betaalbare kleine & grote beurten voor Audi in Arnhem

Vraag voor uw Audi een kleine beurt of grote beurt aan bij de garage van Ambting in Arnhem op een tijdstip dat het u schikt. Vanzelfsprekend hebben zij een service met leenauto´s en leenfietsen, zodat u niet zonder vervoermiddel hoeft te zitten. Een goede onderhoudsbeurt voor uw Audi, met name als u veel kilometers maakt, of net een verre vakantie wil plannen, is altijd aan te raden. Bovendien voorkomt u onverwachte kosten, zeker als u een probleem aan de auto te lang heeft uitgesteld of iets domweg niet wist omdat er nog geen deskundige naar had gekeken.

Bij garage Ambting in Arnhem werken wij nauwkeurig volgens de door Audi gestelde fabrieksnormen en met de originele onderdelen. Uw auto rijdt vervolgens dan weer snel de garage uit met de Deutsche Gründlichkeit die u gewend was.

Bandenservice voor Audi en alle andere merken

Voor uw rijcomfort en andermans en eigen veiligheid is het raadzaam om periodiek bandencontroles te doen. Hierdoor kunt u écht vertrouwen op uw auto, want de banden moeten niet te glad zijn, goed bevestigd en voldoende lucht hebben. Laat ook tijdig de winterbanden en zomerbanden op uw Audi te laten plaatsen. Dit is ook raadzaam bij een wat ouder type, hoe degelijk dit automerk ook wel niet is. Wij werken met de betere merken banden, zoals Pirelli, Dunlop en Michelin. behalve banden voor de seizoenen verrichten wij uiteraard ook veel verrichte taken als het uitlijnen of balanceren voor uw Audi.

Een andere tip is dat Ambting in Arnhem voor uw Audi een bandenopslag heeft, zodat ze bij u thuis niet in de weg liggen. Voor eenluttel bedrag bewaren wij veilig en klimaatgeregeld uw winterbanden of zomerbanden. Bij het monteren of demonteren zijn de banden dan gelijk al bij ons aanwezig. Meer informatie over onze bandenservice?

Specialist in Arnhem voor airco van uw Audi

Een airco is tegenwoordig onmisbaar in elke moderne auto. Een airco biedt zowel frisheid als veiligheid, denk maar aan een beter binnenklimaat in de zomer of ruiten waarvan de condens makkelijker wegtrekt. Uiteraard kunt u voor uw Audi bij Ambting Arnhem terecht voor alles waar een airco om vraagt: het bijvullen met koudemiddel, de reiniging, het onderhoud, het vacumeren en vervangen of ontluchten. Wij hebben speciaal opgeleid personeel in dienst voor alles rondom de airco, dus ook voor uw BMW. Graag controleren wij de staat van uw airco, zoals het interieurfilter, de hoogte van de temperatuur uit het rooster, de druk en natuurlijk de ongewenste geurtjes die u vast wel kent.

Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan veel mensen inschatten. Op tijd langskomen bij onze airco-deskundigen betekent vaak geld besparen. Een eenvoudige airco check kan vaak al zo snel gereed zijn dat u erop kunt wachten!

Dit zijn de Audi modellen die wij regelmatig repareren

Zoals gezegd zijn onze Audi gecertificeerde monteurs helemaal thuis in dit automerk en werken we uitsluitend met originele fabrieksonderdelen. Dit geldt voor de meer recente modellen die dagelijks werk voor ons zijn, en eventueel ook voor de oldtimers, waar wij een grote uitdaging in zien.

We noemen hieronder de modellen van Audi waarmee we de meeste ervaring hebben:

  • Audi A3, A4, A5, A6, A7 en A8
  • Audi S1, S3, S4, S5 en S6
  • Audi RS2, RS5, RS6, RS7
  • Audi TT, TTS en TTRS
  • Audi Q2, Q3, Q5, Q7, Q8