Uw automaatbak
laten spoelen?

Laat uw automaatbak spoelen door Ambting Arnhem

Rijdt u in een automaat? Wist u dat de oliedruk in de versnellingsbak er voor zorgt dat de automaat schakelt naar de juiste versnelling? Dit maakt dat de kwaliteit en de druk van de olie erg belangrijk zijn bij de werking van een automatische transmissie. Autogarage Ambting raadt u dan ook aan om de druk en de kwaliteit van de olie eens in de zoveel tijd te laten checken en zonodig uw automaatbak te laten spoelen. Hoe het spoelen van de automaatbak in zijn werking gaat? Dat leggen we op deze pagina uit. Net als dat we u advies geven wanneer u uw automaatbak zou moeten laten spoelen en wat onze tarieven zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Ambting legt uit: werkwijze automaatbak spoelen

Het spoelen van een automaatbak wordt ook wel flushen genoemd. Met deze techniek verversen onze monteurs niet alleen de olie in de automaatbak, maar worden er ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter in de spoelmachine. Die ‘vreemde’ deeltjes kunnen schade aan de automaatbak veroorzaken. Ambting flusht of spoelt de volledige automaatbak waarna we deze vullen met de juiste olie voor uw auto.

Wanneer raadt Ambting u aan om uw automaatbak te laten spoelen?

Elke 60.000 km of elke 2 jaar is het verstandig om uw automaatbak te laten checken, te laten spoelen en olie bij te vullen. Nu verschilt het wel per auto: een pick-up met aanhanger verbruikt veel meer olie dan een lichtgewicht personenauto. Merkt u al iets eerder dat uw automaat iets minder soepel schakelt? Kampt u met schakelklachten? Of is het toerental veel hoger dan u gewend was van uw automaat? En is het brandstofverbruik daardoor misschien hoger? Kom dan eerder langs in onze garage in Arnhem. Samen kijken we wat er aan de hand kan zijn en we helpen u verder!

Autogarage Ambting spoelt uw versnellingsbak voor een scherpe prijs

Rijdt u een BMW, Mercedes, Volvo, Audi, Peugeot, Renault, Skoda of een Ford? Welk merk of welke type auto u ook rijdt, elke versnellingsbak kunnen wij spoelen. Met onze 50 jaar ervaring hebben wij heel wat auto’s voorbij zien komen en ook mogen onderhouden en repareren. Voorkom schade aan uw automaatbak en laat op tijd onderhoud plegen. Vanaf €170,- kunt u al uw automaatbak laten spoelen!

Kom langs in onze werkplaats in Arnhem Zuid – Ambting staat voor u klaar

Voor het spoelen van uw automaatbak, het reinigen van het roetfilter of het vervangen bent u bij autogarage en carrosserriebedrijf Ambting aan het goede adres. Onze werkplaats bevindt zich in Arnhem Zuid. Kom langs of bel voor een afspraak naar 026-3814279, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben. Ambting helpt u graag weer veilig de weg op!

Ook voor uw APKolie verversenzomerbanden, winterbanden of grote onderhoudsbeurt bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Kom hier al jaren, voor APK en reparaties. Goede service, goede prijzen, goede reparaties. Het is geen opgeklopt bedrijf met gladde praatjes enzo.
L.T.J. Tijssen