Bel of mail direct
voor een afspraak!

Uw BMW garage voor onderhoud en reparatie in Arnhem

Wie in Arnhem of de omliggende regio voor een BMW een betrouwbaar bedrijf zoekt voor schade herstellen, een reparatie, een onderhoudsbeurt, een wintercheck, het personaliseren van uw auto, een airco of banden, is bij Ambting Autoschade herstelbedrijf aan het goede adres. Ons vakkundige personeel kent de BMW door en door, of het nou gaat om een controle, onderhoud of een APK.

Zoals u mag verwachten hebben wij tevens ruime expertise in alle software en programmering van de nieuwste modellen. Met regelmatige onderhoudsbeurten aan uw BMW zit u altijd veilig op de weg, ervaart u meer comfort en bent u verzekerd van een hogere inruilwaarde als u ooit afstand van de auto wil doen.

Ambting is dé BMW specialist voor Arnhem en Gelderland

Hoewel autogarage Ambting in Arnhem een universeel garage / herstelbedrijf is, hebben wij ervaren en gecertificeerde BMW monteurs. Onze professionals bieden u een vergelijkbare Deutsche Gründlichkeit die zo kenmerkend is voor dit automerk. Met evenveel trots als u in zo´n mooie Duitse bolide rijdt, gaan onze monteurs zo te werk dat dit ook zo blijft voor u. Daar komt nog eens bij dat wij garantie geven op zowel de de werkzaamheden als de onderdelen

Wat doet Ambting bij schade aan uw BMW?

Bij schade aan uw BMW kunnen wij u om te beginnen helpen met een deskundige afwikkeling van de papierwinkel. Hiervoor hebben wij administratieve professionals in dienst die u perfect kunnen helpen. Het maakt niet uit bij welke verzekeraar u bent aangesloten, aangezien wij werken voor en met bijna alle verzekeraars. Ook zijn wij aangesloten bij Schadegarant, het samenwerkingsverband dat streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en u voordeel biedt door een effectieve gezamenlijke inkoop.

Voor herstel van schade aan uw BMW werken wij met de nieuwste techniek en de beste gereedschappen. Ons personeel heeft de juiste merkspecifieke know-how, veel ervaring en werkt met de originele componenten. Uw auto wordt daarmee onder handen genomen met de laatste technieken op het vlak van uitdeuken, spuiten, kunststof reparaties, spotrepair, enzovoorts. Ambting in Arnhem voldoet aan de strenge FOCWA eisen, wat voor u een FOCWA garantie betekent van minimaal vier jaar op het schadeherstel.

Voor schade aan uw BMW kunt u dat online melden op deze website middels een formulier voor een snelservice. daarnaast kunt u ons bellen of direct langskomen.

Ideaal: de kleine en grote onderhoudsbeurten voor BMW bij Ambting in Arnhem

Vraag voor uw BMW een werkplaatsbezoek aan bij Ambting Arnhem op een tijdstip dat goed in uw agenda past. Vanzelfsprekend bieden wij leenauto´s of leenfietsen aan, zodat u nooit lang zonder vervoermiddel zit. Een goede beurt voor uw BMW, zeker als u veel op de weg zit of net een buitenlandse vakantie wil plannen, is nooit een overbodige luxe. Bovendien voorkomt u onverwachte kosten, zeker als u iets te lang heeft uitgesteld of iets domweg niet wist omdat er nog geen expert naar had gekeken.

Wij kunnen schadeherstel voor uw BMW realiseren, precies volgens de officiële BMW fabrieksnormen en met originele onderdelen. Uw auto rijdt vervolgens dan alweer snel de garage uit met een garantie voor jarenlang rijplezier.

Wij zijn ook uw bandenservice in Arnhem

Voor uw comfort en veiligheid is het raadzaam om periodiek bandencontroles te doen en tijdig winterbanden en zomerbanden op uw BMW te laten plaatsen. Overweeg dit ook als u en wat ouder type heeft, hoe degelijk dit automerk ook wel niet is. Het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw BMW bij Ambting Arnhem is in veel gevallen voordeliger voor u dan ad hoc naar de garage gaan als u pas laat iets aan de auto heeft ontdekt. Check voor meer informatie over onze bandenservice in Arnhem hier.

Specialisatie in airco onderhoud voor de BMW

Uiteraard kunt u bij Ambting Arnhem voor uw BMW terecht voor alles rondom de airco: bijvullen, reiniging, onderhoud, vacumeren, vervangen of ontluchten. Wij hebben speciaal opgeleid personeel in dienst voor alles rondom de airco, dus ook voor uw BMW. Graag controleren wij de staat van uw airco, zoals het interieurfilter, de temperatuuruitstroom uit het rooster, de druk en de eventuele onwenselijke geurtjes.

Het laten onderhouden van de airco verbetert niet alleen uw rijcomfort, maar ook de veiligheid voor u en medeweggebruikers. Een goed functionerende airco in uw BMW geeft namelijk een fitter gevoel en ruiten raken minder snel beslagen in de koudere maanden. Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan veel mensen inschatten. Op tijd langskomen betekent vaak geld besparen. Een eenvoudige airco check is meestal al afgerond, nadat u uw kopje koffie op heeft!

Wat zijn de BMW modellen die wij regelmatig repareren?

Zoals gezegd zijn onze BMW gecertificeerde monteurs helemaal thuis in de modellen van dit automerk en werken we uitsluitend met originele fabrieksonderdelen. In de oldtimers vinden wij een grote uitdaging, terwijl de meer recente modellen dagelijks werk voor ons zijn.

We noemen hierbij de BMW types waar wij de meeste ervaring mee hebben:

  • de BMW 5 serie Sedan
  • de BMW 3 serie Sedan
  • de BMW 1 serie vijfdeurs
  • de BMW X3
  • de BMW X5
  • de BMW i3
  • de BMW X1
  • de BMW 2 serie Active Tourer