Bel of mail direct
voor een afspraak!

Citroën garage Arnhem

Ambting is al tientallen jaren bekend als een erkende allround garage voor onderhoud, reparatie en herstel, waar u met elk automerk terecht kan. Toch hebben wij een specialisatie in bepaalde merken, waaronder Citroën.

Daardoor staan wij bekend als Citroën garage in Arnhem en omstreken. Eigenaren van een Citroën uit Arnhem en andere delen van Gelderland zijn welkom voor schadeherstel, onderhoud, reparaties of beurten aan banden of airco’s. Of u nou een eigentijds type heeft zoals de Citroën C3 of een model uit de vorige eeuw, wij weten u altijd wel te helpen. Voor een auto als de uwe zijn wij dé Citroën garage in Arnhem voor reparatie, schadeherstel of onderhoudsbeurt. Kom ons anders gerust eens uitproberen!

Schade aan uw Citroën repareren?Citroën garage in Arnhem

Elke automobilist heeft wel eens schade, ook al is het een keer door een simpele aanraking aan een paaltje of stoeprand. Als expert voor uw Franse auto bent u bij ons schadeherstelbedrijf dan aan het goede adres. Onze goed opgeleide vaklui voeren hun reparaties uit volgens de vastgestelde Citroën fabrieksnormen en voor het beste resultaat werken ze met originele onderdelen.

Standaard bieden wij garantie op de reparatie. Ook is een vervangingsauto of leenfiets altijd mogelijk als wij de schade aan het herstellen zijn. Maak dus gerust een afspraak bij de Citroën specialist in de regio Arnhem.

Goede onderhoudsbeurt voor Citroën

Ambting in Arnhem verricht veel reparaties, APK-beuren en onderhoudsbeurten aan elke Citroën. Teams van erkende en goed opgeleide monteurs staan klaar om met moderne state-of-the-art apparatuur, volgens officiële fabrieksspecificaties en met originele onderdelen uw auto onder handen te nemen. Op deze pagina ziet u de mogelijkheden en tarieven voor een kleine of grote onderhoudsbeurt bij Ambting. Vaak geldt: door op tijd aanpakken bent u goedkoper uit!

Bandenservice specialist voor Citroën

Het herstel en de montage van banden is één van de meest uitgevoerde diensten bij Ambting. U moet natuurlijk ervan op aankunnen bij uw Citroën: het goede bandprofiel, banden aangepast op het seizoen, een deskundige montage en uiteraard een betaalbare prijs.

Kies voor veiligheid met plaatsing van winterbanden bij uw Citroën specialist in Arnhem, en verminder hiermee de slijtage van de zomerbanden. Bij het monteren van banden werken wij altijd in uw belang met A-merken. Ook vergroten wij uw rijcomfort en rijplezier door een perfecte uitlijning en een perfecte manier van balanceren, daar staat onze bandenservice in Arnhem bekend om!

Airco onderhoud voor uw Citroën

Reparatie en een periodieke controle van de airco van uw Citroën beschermen u op elk moment tegen zowel hitte als beslagen ramen. Voorkom onnodige lekkage, lawaai en nare geurtjes. Onze monteurs zijn allemaal STEK-gecertificeerd als erkend airco-specialist.

Met andere woorden, Ambting is als universele garage in Arnhem dé aircoservice voor uw Citroën. Schakel ons dus gerust in voor zaken als uw airco bijvullen, reinigen, filter of uitstroomniveau controleren, vacumeren en onderhoud. Wij doen bijvoorbeeld een aircocheck van slechts € 19,95.

Citroën modellen die wij kunnen repareren

De Citroëntypes die wij altijd zonder problemen op een snelle manier kunnen repareren zijn uiteraard de C1, C2, C5, C6 en C8 en natuurlijk topmodellen als de Citroën C3 en de C4 Picasso, de Cactus of Aircross. Daarnaast helpen we regelmatig mensen met hun Xantia en Xsara Picasso, maar ook een classic als de 2CV of Citroën bedrijfsauto’s als de Berlingo, Nemo of Jumper.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen