Bel of mail direct
voor een afspraak!

Fiat garage in Arnhem

Al meer dan 50 jaar is Autobedrijf Ambting een gerenommeerde naam in de regio Arnhem – Nijmegen voor reparatie, APK, onderhoud en schadeherstel van auto’s van alle merken. Een bijzondere specialisatie in ons autobedrijf is echter weggelegd voor Italiaanse auto’s, waardoor wij worden gezien als dé Fiat garage in Arnhem. Onze monteurs hebben veel kennis en ervaring met de gangbare types Fiat. Alles waarmee de Fiat eigenaar in de regio Arnhem te maken krijgt is ons bekend. Specialisaties voor de Fiat die wij u bieden als erkende garage in Arnhem zijn diensten als uitlijnen, het verkopen en plaatsen van autobanden en het plaatsen van uw airco en autoglas.

Schade aan uw Fiat, wat nu?Fiat garage

Als u in de regio Arnhem woont en uw auto of bedrijfsauto van Fiat heeft schade of andere problemen, dan biedt een telefoontje of een rit naar Ambting vaak de oplossing. Of het nou een krasje op een portier is of ernstige carrosserieschade, onze vakkundige Fiat experts staan klaar om snel hulp te bieden. Op basis van kennis en ervaring bij onder andere auto’s van Fiat kunnen wij snel en adequaat een diagnose stellen. Zo veel mogelijk werken wij met originele onderdelen.

Als snelheid geboden is bij de reparatie en herstel van uw Fiat, neem dan telefonisch contact op, dan proberen we u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bij minder spoedeisende zaken aan uw Fiat kunt u ook mailen of een afspraak inplannen. Indien noodzakelijk halen wij uw auto op, terwijl een vervangende auto of een leenfiets uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

Airco service voor de Fiat

Reparatie en een regelmatige check van de airco van uw Fiat zorgen voor een betrouwbare en constante werking, tegen zowel hitte als beslagen ramen. Met onze airco service bespaart u op onnodige reparatiekosten en voorkomt u defecten als lekkage, lawaai en onaangename geurtjes. Onze monteurs zijn allemaal STEK gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn opgeleid tot erkend airco-specialist.

Fiat bandenservice

Voor een optimaal comfort, uw veiligheid en het rijplezier wil elke eigenaar van een Fiat natuurlijk goede banden voor een goede prijs en een goede kwaliteit. Dan bent u voor een bandenservice in Arnhem bij Ambting aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met A-merken winterbanden, zomerbanden en vier seizoenenbanden. Vanzelfsprekend zorgen wij als Fiat expert in Arnhem voor een uitstekende montage, balanceren en uitlijning van autobanden, in het belang van uw veiligheid en brandstofverbruik.

Autoruitschade Fiat

Voor elk specifiek model Fiat levert Ambting in Arnhem het juiste model autoglas. Onze goed opgeleide monteurs zijn bekend met de gehele technologie van autoruitsystemen van elke Fiat. Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen. Graag nemen wij met u het papierwerk voor de verzekeraar door. H7et glas van uw Fiat vervangen duurt meestal niet lang. Mocht u erg afhankelijk zijn van uw auto, vraag ons dan om een vervangende auto.

Fiat modellen die onze garage kan repareren

In principe kunnen wij het onderhoud of de reparatie van elke Fiat aan. Als u een stokoude Fiat heeft waarbij u twijfelt of als er eventueel geen vervangende onderdelen meer leverbaar zijn, neem dan even contact met ons op. Graag kijken we naar oplossingen of alternatieven.  Hieronder treft u een lijst met de meest gangbare modellen Fiat die wij zonder problemen kunnen repareren.

Het betreft deze modellen van  Fiat:

 • de 500
 • 500 Abarth
 • Punto
 • Panda
 • Ducato
 • Abarth
 • Doblo
 • Multipla
 • 124 Spider
 • Cinquecento
 • Fiorino
 • 124
 • Panda 4 x 4
 • Spider