Bel of mail direct
voor een afspraak!

Uw Ford garage in Arnhem voor onderhoud en schadeherstel

Bij onze garage en autoschadeherstelbedrijf kunt u net als bij elke universele garage terecht voor onderhoud, herstel en reparatie van elk automerk. Tegelijkertijd kunnen we stellen dat wij in onze halve eeuw van bestaan een specialiteit ontwikkeld voor het automerk als Ford.

Wie in de Arnhem en omgeving maar ook elders in Gelderland een vakkundige, betrouwbare én betaalbare Ford service zoekt voor reparatie, APK, een kleine of kleine beurt of controle en montage van banden, airco, ruiten en andere zaken, vindt in garage Ambting een goede en betaalbare Ford expert. Onze ervaren monteurs kennen alle types Ford van binnen tot buiten. Of het nou de nieuwste bedrijfswagens, busjes, gezinsauto’s, stadsauto’s, SUV’s of oldtimers zijn.

Ambting Arnhem verzorgt onderhoud aan uw Ford

Vanzelfsprekend kunnen wij de mechanische delen van elke Ford onderhouden of herstellen. Daarnaast hebben wij alle vakkennis en vaardigheid in huis om de software en programmering van elke Ford te kunnen herstellen, upgraden of vervangen. We raden u aan om met ons regelmatig een kleine beurt of een grote beurt af te spreken voor uw Ford.

Uitstel betekent immers vaak een forsere investering in uw auto. Daarnaast zal het u een veilig gevoel geven dat u, de passagiers en het ander wegverkeer zo min mogelijk kans hebben op onverwachte verassingen.

Ook zult u een groter rijcomfort ervaren door preventief onderhoud aan uw Ford. Daarnaast zal de inruilwaarde hoger zijn van uw Ford occasion als u hem van de hand wil doen. Dus voor Ford reparatie, Ford onderhoud, Ford service of bij Ford schade weet u waar u moet zijn in Arnhem!

Wat kunnen wij doen qua Ford schadeherstel?

Schade aan uw Ford wilt u natuurlijk zo betaalbaar en snel mogelijk oplossen, met een goede service en liefst zonder de bijbehorende papierwinkel. Hierbij helpen wij als expert in schadeherstel bij alle merken en dus ook in het geval van uw Ford. Maak na het oplopen van schade op korte termijn een afspraak met ons. De monteurs stellen na binnenkomst direct een diagnose, zodat u in principe meteen inzicht krijgt wanneer u weer de weg op kan en wat de investering zal zijn voor herstel en reparatie. Eventuele meerkosten vinden altijd allee plaats na overleg met u.  

Wat er ook scheelt aan de Ford, uw schade is onze uitdaging. Of het nu gaat om blikschade, glasschade of spuiten. U kunt er dus van uitgaan dat wij elke schade kunnen aanpakken, waardoor uw auto er weer als nieuw zal uitzien!

Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen bij de administratieve kant van een autoschade. Onze administratie rondt dagelijks verzekeringszaken af voor onze klanten. We hebben korte lijntjes met autoverzekeraars en u legt de papierwinkel hiermee in vertrouwde handen. Hier leest u meer over schadeherstel in Arnhem bij Ambting. 

Betaalbare kleine & grote beurten voor uw Ford in Arnhem

Wij durven te stellen dat we hét alternatief zijn in Arnhem voor een Ford garage of een Ford dealer. Een onderhoudsbeurt voor uw Ford, vooral als u veel op de weg zit of op vakantie gaat, is altijd aan te raden. U voorkomt hiermee onverwachte kosten, zeker als u bepaalde problemen te lang hebt uitgesteld, of gewoon iets niet kon weten omdat er nog geen Ford expert naar heeft kunnen kijken.

Bij autogarage Ambting in Arnhem werken wij zorgvuldig volgens de door Ford voorgeschreven fabrieksnormen, dus met de originele onderdelen. Uw auto rijdt vervolgens dan weer bij ons de deur uit zoals u gewend bent. Vraag bij onze klantenservice om een tijdstip dat het u schikt. Vanzelfsprekend hebben wij een service met leenauto´s, zodat u gewoon nog ongestoord alles kunt blijven doen tijdens het onderhoud van de Ford.

Bandenservice voor uw Ford en alle andere merken

Voor de veiligheid en prettig kunnen rijden adviseren we om periodiek een bandencontrole te laten verrichten. Banden moeten immers niet te glad zijn, moeten goed bevestigd zitten en voldoende lucht bevatten. Laat ook tijdig de winterbanden en zomerbanden monteren of demonteren. Onze bandenspecialisten plaatsen werken met A-merken als Dunlop of Michelin. Naast seizoensbanden kunt u bij ons terecht voor taken als uitlijnen of balanceren.

Wij hebben voor winterbanden en zomerbanden een eigen bandenopslag, zodat ze bij u thuis niet in de weg kunnen liggen. Tegen een bescheiden vergoeding bewaren wij veilig uw winterbanden of zomerbanden. Bij een montage of demontage zijn ze dan al bij ons aanwezig, waardoor we allebei tijd besparen. Voor al deze zaken kunt u met uw Ford terecht bij onze bandenservice in Arnhem.

Specialist in Arnhem voor Ford airco vullen, vervangen of vacumeren

Vrijwel elke auto heeft tegenwoordig een airco, maar hij moet natuurlijk wel goed functioneren. Een goede airco biedt zowel koelte als veiligheid, denk maar aan een beter binnenklimaat in de zomer, of ramen waarbij de condens gemakkelijker weg trekt. Uiteraard kunt u voor uw Ford airco bij onze garage terecht. Denk hierbij aan het bijvullen met koudemiddel, reiniging en onderhoud, vacumeren, vervangen en ontluchten. Wij hebben speciaal opgeleide airco medewerkers. Graag controleren zij uw interieurfilter, de hoogte van de temperatuur uit het rooster, de druk of de eventuele onwenselijke luchtjes die uit de airco komen.

Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan mensen inschatten. Op tijd langskomen bij de garage betekent in veel gevallen geld besparen. Een eenvoudige airco controle kan vaak al plaats vinden terwijl u uw kopje koffie opdrinkt. Hier leest u alles over alle mogelijkheden van onze airco service.

Dit zijn de Ford types die onze autogarage regelmatig repareert

Onze monteurs zien een uitdaging in zowel nieuwe auto’s als youngtimers en oldtimers. Hier treft u een overzicht van de types Ford die wij het vaakst onder handen nemen:

 • B-Max
 • C Max
 • EcoSport
 • Edge
 • Fiesta
 • Focus
 • Galaxy
 • GT
 • Kuga
 • Mondeo
 • Mustang
 • Ranger
 • S-Max
 • Tourneo Connect
 • Tourneo Custom
 • Transit
 • Transit Connect
 • Transit Courier
 • Transit Custom