Uw grote beurt inplannen?

Grote beurt auto - bij Ambting in Arnhem

Om veilig de weg op te kunnen, is het van belang om uw auto eens in de zoveel tijd te laten controleren. Vaak gaat het om eens per twee jaar met een grote beurt. Is uw auto toe aan een grote beurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilige kilometers kan rijden.

Wat houdt een grote beurt in? Ambting legt uit

Een grote beurt is niet verplicht, maar wel aan te raden. Bij een grote beurt controleren wij de auto op meer dan 70 onderdelen. Er wordt onder andere nieuwe olie in de auto gedaan en de belangrijkste filters van de auto worden vervangen. Dit zorgt ervoor dat alle onderdelen van uw auto goed blijven werken. Ook worden alle onderdelen van de auto nagelopen en gecontroleerd op hun werking, de slijtage en eventuele beschadigingen.

Transparantie is bij ons belangrijk. Zodra onze monteurs erachter komen dat een onderdeel kapot is of aan vervanging toe is, dan overlegt hij altijd met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze vakmonteurs zijn meestal een aantal uur bezig. Wij bellen u op zodra uw auto klaar is!

Autogarage Ambting adviseert: hoe vaak een grote beurt?

Het is lastig te zeggen hoe vaak uw auto een grote beurt nodig heeft. Hoe vaak u de auto moet laten checken verschilt. Als u veel rijdt is het vaker nodig en oudere auto’s hebben over het algemeen meer onderhoud nodig dan de nieuwere auto’s. Het is ook handig om in het instructieboekje van uw auto te kijken. U vindt dit boekje meestal in het dashboardkastje en hierin staat hoe en wanneer u de auto moet onderhouden. Over het algemeen heeft een auto om de twee jaar of na 30.000 kilometer een grote beurt nodig.

Kom langs voor de grote beurt of vraag een offerte aan bij Ambting

U kunt de grote beurt en kleine beurt ook combineren met de APK. Zo hoeft u maar één afspraak te maken! Bel voor een afspraak naar 026-3814279 of kom langs bij onze garage in Arnhem Zuid.

Ook voor uw airco servicezomerbanden, winterbanden en klein schade herstel bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Na een kleine aanrijding zijn we goed geholpen. Info uitwisselen, afspraak maken en afspraken nakomen.
Jan Wouter