Honda garage

Honda garage in Arnhem

Ambting is al een halve eeuw een bekende universele garage in Arnhem. Wij doen onderhoud en reparatie aan alle merken, maar er zijn ook merken waarin onze monteurs eenspecialisatie hebben. Daardoor staan wij bekend als Honda garage in Arnhem en omliggende regio, inclusief Nijmegen.

Sinds er Honda’s in Nederland rijden, weten mensen uit Arnhem en overig Gelderland ons te vinden bij schade, onderhoud, reparatie, nieuwe banden, vragen, informatie, enzovoorts. Of u nou een bekend model heeft als de Civic of een oudje, een Honda specialist als Ambting heeft overal wel een oplossing voor. Wij zijn dé plek in Arnhem voor reparatie, schadeherstel of onderhoudsbeurt van elke Honda!

HONDA garage arnhem

Wij kunnen de schade aan uw Honda repareren

Ook voor schadeherstel aan uw Honda bent u bij ons als expert voor dit Japanse automerk aan het juiste adres. Onze goed geschoolde monteurs voeren reparaties uit volgens de strenge fabrieksnormen en werken met originele componenten. Standaard krijgt u van ons garantie op de reparatie. Ook is een vervangende auto tijdens de reparatie van de schade altijd mogelijk.

Maak een afspraak bij dé Honda garage in Arnhem, voor snelheid en tevredenheid op een betaalbare manier!

Bandenservice voor Honda

Een bandenservice voor de Honda zoeken? Dan bent u bij een specialist als Ambting aan het goede adres, want het herstel en de montage van banden in één van de belangrijkste services in ons bedrijf. U moet natuurlijk ervan op aankunnen bij uw Honda: precies het juiste profiel, afgestemd op het seizoen, betrouwbaar, een deskundige montage en natuurlijk een concurrerende prijs.

Ervaar de voordelen van de plaatsing van winterbanden of zomerbanden door uw Honda specialist in Arnhem. Winterbanden geven u meer grip op de weg in de winter en dus meer veiligheid, terwijl u in de meeste wintersportlanden verplicht deze banden moet hebben. Bovendien vermindert u met winterbanden het slijten van de zomerbanden. Bij de montage van banden op uw Honda werken wij uitsluitend met A-merken. Voor een goed rijcomfort en rijplezier zorgen wij voor een perfecte uitlijning en het op een juiste wijze balanceren.

Aircoservice voor Honda

Wij zijn als universele garage in Arnhem dé aircoservice voor Honda. Dus als de airco van uw Honda het niet meer doet, een onaangenaam luchtje heeft of er is een smering met een koudemiddel nodig, dan staan wij voor u klaar. De meest gevraagde opdrachten van klanten bij Ambting Arnhem voor de airco’s ven een Honda zijn bijvullen, reinigen, het filter en het niveau van uitstroom checken, vacumeren en onderhoud. Meer informatie vindt u op onze pagina, bijvoorbeeld de aircocheck, een full service beurt van € 19,95 die al binnen dertig minuten klaar is.

Welke Honda modellen repareren wij?

Als universele garage kunnen wij een reparatie verrichten voor in principe elke auto en dus ook elk model Honda, zelfs als het gaat om heel oude types. Onze monteurs hebben veel ervaring en expertise met dit Japanse automerk, omdat Honda een van de tien meest voorkomende auto´s is waar wij in de werkplaats van ons schadeherstelbedrijf dagelijks mee te maken krijgen.

De modellen Honda in het rijtje hieronder kunnen wij altijd zonder problemen op een snelle manier repareren. Hierdoor kunt u al gauw weer van uw auto gebruik maken voor uw werk en andere dagelijkse dingen. Als een reparatie mogelijk is terwijl u wacht, zullen wij dat uiteraard zeggen.

  • Honda Civic
  • Honda HR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-Z
  • Honda Jazz
  • Honda Insight

Dus heeft u pech aan uw Honda, is er onderhoud nodig of heeft u vragen, neem dan contact met ons op of kom langs!