Bel of mail direct
voor een afspraak!

Honda garage in Arnhem

Ambting autoschade Arnhem is al sinds 1967 een bekende universele autogarage in Arnhem. Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle merken auto’s. Onze monteurs zijn onder andere gespecialiseerd in het onderhouden, en repareren van Honda’s. Wij staan hierom ook bekend als dé Honda garage in Arnhem en omgeving.

Honda garage Ambting in Arnhem

Vanaf het moment dat er Honda’s in Nederland begonnen te rijden, wisten mensen uit Arnhem (en overig Gelderland) ons al te vinden. Of het nu gaat om het herstellen van schade, het uitvoeren van een APK-keuring, grote beurt of kleine beurt, de monteurs van Ambting zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw Honda Civic, Prelude of  Jazz!

HONDA garage arnhem

Schadeherstel van uw geliefde Honda

Ook voor schadeherstel aan uw Honda bent u bij ons aan het juiste adres. Onze goed geschoolde monteurs voeren reparaties uit volgens de strenge fabrieksnormen en werken met originele componenten. Standaard krijgt u van ons vier jaar garantie op de reparatie. Ook is een vervangende auto tijdens de reparatie van de schade altijd mogelijk.

Bandenservice voor Honda

Bent u op zoek naar bandenservice voor uw auto? Ook dan kunt u terecht bij Ambting autoschade Arnhem. Wij herstellen en monteren de banden van uw auto met veel plezier. Dit is immers één van de belangrijkste services binnen ons bedrijf. Onze specialisten zorgen ervoor dat de banden van uw auto over het juiste profiel beschikken, afgestemd zijn op het seizoen en deskundig zijn gemonteerd.

Ervaar de voordelen van de plaatsing van winterbanden of zomerbanden door uw Honda specialist in Arnhem. Winterbanden geven u meer grip op de weg in de winter en dus meer veiligheid, terwijl u in de meeste wintersportlanden verplicht deze banden moet hebben. Bovendien vermindert u met winterbanden het slijten van de zomerbanden. Bij de montage van banden op uw Honda werken wij uitsluitend met A-merken. Voor een goed rijcomfort en rijplezier zorgen wij voor een perfecte uitlijning en het op een juiste wijze balanceren.

Aircoservice voor Honda

Wij zijn als universele garage in Arnhem dé aircoservice voor Honda. Dus als de airco van uw Honda het niet meer doet, een onaangenaam luchtje heeft of er is een smering met een koudemiddel nodig, dan staan wij voor u klaar. Onze klanten komen bij ons om de airco van hun Honda te laten bijvullen, reinigen, vacumeren of onderhouden.

Zo kunt u voor €19,95 al een aircocheck laten doen die al binnen dertig minuten klaar is!

Welke Honda modellen repareren wij in onze garage?

Als universele garage kunnen wij een reparatie verrichten voor in principe elke auto. Dus ook voor elk model Honda, zelfs wanneer het gaat om heel oude types. Onze monteurs hebben veel ervaring en kennis rondom dit Japanse automerk, aangezien wij dagelijks te maken krijgen met Honda modellen in de werkplaats van ons schadeherstelbedrijf.

De Honda modellen die wij altijd zonder problemen en op een snelle manier kunnen repareren, zijn:

  • Honda Civic
  • Honda HR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-Z
  • Honda Jazz
  • Honda Insight

Dus: heeft u pech aan uw Honda, is het tijd voor onderhoud, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op! U maakt eenvoudig een afspraak bij onze Honda garage in Arnhem.