Bel of mail direct
voor een afspraak!

Hyundai garage in Arnhem

U bent vast niet zomaar op deze pagina terecht gekomen. De kans is groot dat u schade heeft aan uw Hyundai en dat u aan het afwegen bent naar welke garage u kunt gaan om deze te herstellen. Bij ons bent u aan het juiste adres! Autobedrijf Ambting is al meer dan 50 jaar een erkend bedrijf op het gebied van reparatie, onderhoud en schadeherstel in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit doen wij voor auto’s van alle soorten en merken, zo ook voor uw Hyundai. Wij zijn voordeliger dan een Hyundai dealer, maar zeker niet minder deskundig. Daarnaast bieden wij onze service bij u in de buurt aan, wat wilt u nog meer? Schroom niet en neem telefonisch contact met ons op, of bezoek onze Hyundai garage in Arnhem.

Wat te doen bij schade aan uw Hyundai

Van kleine beschadigingen tot aan het vervangen van de distributieriem, onze Hyundai experts staan voor u klaar. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van originele onderdelen, zodat uw Hyundai na het herstel er net zo uit komt te zien zoals voor het oplopen van de schade.

Airco- en bandenservice voor de Hyundai

Naast het herstel van uw Hyundai, bieden wij ook aircoservice aan. Door uw airco regelmatig te checken, zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een constante werking. Deze service biedt u een besparing op onnodige reparatiekosten. Al onze monteurs zijn STEK gecertificeerd en zijn dus opgeleid tot erkende airco-specialisten.
Het vervangen van uw autobanden kan nogal eens in prijs oplopen. Wij bieden u een uitstekende bandenservice in de juiste prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast een zorgvuldige montage door onze specialisten.

Autoruitschade Hyundai

Onze Hyundai garage in Arnhem levert eersteklas herstel aan uw autoruitschade. De vervanging van het glas van uw Hyundai duurt in de regel niet lang, mocht het problemen opleveren, dan kunt u een leenauto van ons meekrijgen.

Hyundai Garage Arnhem

Hyundai modellen die onze garage kan repareren

Wij kunnen u garanderen dat wij voor iedere Hyundai een uitkomst bieden. Of het nu gaat om het onderhoud of een reparatie, u kunt bij Ambting terecht. Twijfelt u of er vervangende onderdelen zijn voor uw oudere model, neem dan contact met ons op. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing of een alternatief. Hieronder krijg u een overzicht van de meest gangbare Hyundai modellen die wij kunnen repareren.

  • Kona (Electric en Hybrid)
  • i10
  • i20
  • i30
  • i40
  • ix35
  • Ioniq
  • Tucson
  • Santa Fe
  • Nexo

Naast Hyundai auto’s en bedrijfswagens, kunt u bij Ambting ook terecht voor andere merken auto’s.

De meestgestelde vragen over uw Hyundai

Is Hyundai een goed merk?

Onderzoeksbureau J.D. Power doet ieder jaar onderzoek naar de betrouwbaarheid van auto’s. In 2018 kwam Hyundai uit het onderzoek als de meest betrouwbare auto. Dat houdt in dat het rijden in een Hyundai de minste problemen oplevert.

Wanneer moet ik voor onderhoud?

In het onderhoudsboekje van uw Hyundai staat precies wat de fabrikant voorschrijft. Heeft u geen onderhoudsboekje, of blijft het onduidelijk? De indicatie is bij maximaal 15.000 km of om de 12 maanden.

Welke olie moet ik gebruiken voor mijn Hyundai?

Het hangt heel erg af van uw type Hyundai welke olie u moet gebruiken. Ga voor advies eens langs bij onze Hyundai garage in Arnhem, of bel ons via 026 – 3814279.

Wanneer moet ik de distributieriem vervangen van een Hyundai?

De distributieriem gaat gemiddeld zo’n vijf jaar mee, omgerekend in kilometers tussen de 90.000 en 100.000. Dit wisselt natuurlijk per merk en model. In het onderhoudsboekje kunt u terugvinden wanneer de riem voor het laatst nagekeken of vervangen is.

Neem bij vragen of onduidelijkheid altijd contact op via 026 – 3814279. U bent ook altijd van harte welkom bij onze Hyundai garage in Arnhem.