Bel of mail direct
voor een afspraak!

Uw Kia garage in de regio Arnhem voor onderhoud en reparatie

Waar vindt u een Kia specialist in Arnhem, voor Kia onderhoud, APK of schadeherstel? Los van de vraag of het een Kia Picanto of Kia Cee’d is, een bestelbusje of een oldtimer? Een goede Kia service in Arnhem en omgeving vindt u bij Garage Ambting. Al meer dan een halve eeuw een vertrouwde universele garage in Arnhem!

Voor een goede Kia service in de regio Arnhem kunt u eventueel terecht bij een Kia dealer of Kia service dealer. Maar: heeft dit wel kwalitatieve meerwaarde én is dit niet veel duurder dan een universele garage? Want wij repareren en onderhouden immers ook elke dag Kia’s.

Als u iets verdachts merkt of hoort aan uw auto, laat dan altijd op tijd een professionele diagnose stellen door een Kia expert van onze garage. Dit kan veel betekenen voor uw veiligheid, uw portemonnee en de autowaarde.

Onderhoud aan uw Kia: altijd veilig op de weg

Kia onderhoud kunt u bij ons inplannen naar aanleiding van de voorgeschreven termijnen in uw onderhoudsboekje, of naar uw eigen of onze inschatting. Wij verrichten onderhoud altijd volgens de officiële fabrieksnormen van elk automerk en met originele merkonderdelen. Ambting is een erkende BOVAG-garage, zodat uw onderhoud of APK altijd in goede handen ligt.

Bij onderhoud ontvangt u altijd eerst een prijsindicatie. Bij onvoorziene zaken nemen we altijd eerst contact met u op voor toestemming over meerkosten. Ook biedt Ambting vervangend vervoer aan en is er een haal/brengservice voor de auto.

Kia schadeherstel bij garage in Arnhem?

Schade aan uw Kia wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben, zonder al die lastige administratieve handelingen. In beide gevallen helpen wij u. Onze monteurs geven snel een diagnose en een kostenindicatie of offerte.

Of het nou ruitschade, blikschade of een nieuwe laklaag, uw Kia gaat er weer als nieuw uitzien. Ook administratieve afwikkeling met de autoverzekering nemen onze specialisten gewoon van u over. Hier treft u meer info over onze aanpak van schadeherstel van uw Kia.

Kia bandenservice bij onze garage in Arnhem

Voor uw veiligheid en om te besparen op brandstof adviseren wij om periodiek een bandencontrole te laten verrichten. Vanwege wachttijden is het ook verstandig om op tijd winterbanden en zomerbanden te monteren of demonteren. Ook kunnen wij banden uitlijnen of balanceren.

In onze garage is een bandenopslag, zodat u ze niet bij u thuis hoeft op te bergen. We hebben ze dan al binnen handbereik, wat tijd en geld bespaart. Voor al deze zaken kunt u met uw Kia terecht bij onze bandenservice.

Uitstekende Aircoservice voor uw Kia

Uiteraard kunt u voor uw Kia airco bij onze garage terecht. Wij hebben vakspecialisten voor zaken als bijvulling met koudemiddel, de reiniging, onderhoud, vacumeren en vervangen of ontluchten.

Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan mensen vaak denken. Een simpele airco controle kan vaak al terwijl u wacht en bij ons een kopje koffie drinkt. Lees meer over alle mogelijkheden van onze airco service.

Meer weten? Neem dan contact op met Ambting: uw Kia specialist Arnhem

Voor vragen, advies, informatie of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder treft u een overzicht van de types Kia die wij het vaakst treffen in onzer garage:

 • Kia Cee’d
 • Kia Proceed
 • Kia Optima
 • Kia Venga
 • Kia Forte
 • Kia Picanto
 • Kia Soul
 • Kia Stonic
 • Kia Rio
 • Kia E-niro
 • Kia Stinger
 • Kia Sorento