Kleine beurt
laten uitvoeren?

Kleine beurt voor uw auto laat u doen bij Ambting in Arnhem

Bij een kleine beurt wordt uw auto zorgvuldig en vakkundig gecontroleerd op een aantal belangrijke punten. U kunt bij Autogarage Ambting terecht voor een grote beurt, een kleine beurt of een APK. Het type auto maakt voor ons niet uit!

Kleine beurt checklist Ambting

Als u uw auto brengt bij Autogarage Ambting worden er een aantal belangrijke punten gecheckt. Zo wordt de olie en het oliefilter vervangen, maar dat is niet alles. We controleren de remvoering, de verlichting, de schokdempers en de accu. Ook controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen. Moeten de vloeistoffen bijgevuld worden? Dan doen wij dit ook voor u. Wij voeren voor elk merk auto een kleine beurt uit, dus u kunt altijd bij ons terecht.

Snel en eerlijk – kleine beurt bij uw FOCWA vakgarage in Arnhem

Een beurt moet zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd worden. Onze vakmensen zijn hier een aantal uur mee bezig. Is de auto klaar? Dan bellen wij u op en kunt u uw auto komen ophalen. Vakmanschap en veiligheid staan bij ons voorop en daarom is Autogarage Ambting FOCWA erkend. Dit houdt in dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Een voordeel is dat u minimaal 4 jaar FOCWA-garantie heeft op de herstelwerkzaamheden.

Ambting adviseert: hoe vaak moet een kleine beurt?

We krijgen vaak de vraag van mensen wanneer de auto toe is aan een kleine beurt. Dit is lastig te zeggen. Vaak wordt er als maatstaf gegeven dat de auto minimaal één keer in het jaar gecontroleerd moet worden of om de 10.000 of 15.000 kilometer. Het hangt dus ook af van hoeveel en in wat voor een type auto u rijdt.

Verschil APK en kleine beurt

Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een grote beurt een kleine beurt en de APK? APK is wettelijk verplicht. Deze keuring is ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. Hoe vaak deze keuring gedaan moet worden, hangt af van het type auto. Meestal is dit om de drie of vier jaar. Oudere auto’s moeten elk jaar gekeurd worden. Een kleine beurt is niet verplicht. Wel raden wij aan om uw auto minimaal één keer per jaar te laten controleren, om vervelende situaties te voorkomen. Tijdens de kleine beurt kijken we naar 20 belangrijke punten in uw auto. Ook een grote beurt is niet verplicht, maar wel aan te raden. Bij deze beurt worden er meer dan 70 punten gecontroleerd.

Maak een afspraak voor de kleine beurt bij Ambting autogarage

Is uw auto toe aan een beurt? Maak snel een afspraak. Dit kan door langs te komen bij de garage in Arnhem Zuid of door te bellen naar 026-3814279.

Ook voor uitlijnen, balanceren, zomerbanden en winterbanden bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Perfecte kwaliteit en service
Bert Wouters