Bel of mail direct
voor een afspraak!

Mercedes garage in Arnhem

Is uw Mercedes-Benz toe aan een grote of kleine beurt? Of heeft uw geliefde auto onlangs schade opgelopen? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een goede en betrouwbare Mercedes autogarage in de buurt van Arnhem. Zoek niet verder en kom langs bij Autobedrijf Ambting! Al meer dan 50 jaar zijn wij een bekende naam in de regio Arnhem – Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor reparatie, APK, onderhoud en schadeherstel van auto’s van alle soorten en merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Mercedes modellen en beschikken over veel kennis en ervaringen.

Schade aan uw Mercedes?

Wanneer u schade oploopt aan uw Mercedes – en u woont in de buurt van Arnhem – dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Een belletje of een bezoekje aan onze garage is genoeg. Onze experts staan voor u klaar om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hierbij maakt het niet uit of uw auto een klein krasje heeft opgelopen of ernstiger beschadigd is. We maken zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen, zodat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien!
Heeft u haast met het schadeherstel van uw Mercedes? Neem dan telefonisch contact op, of kom direct bij ons langs. Mocht het minder spoedeisende zaken betreffen, dan kunt u ook via de mail een afspraak met ons inplannen. Lukt het u niet om zelf uw auto te komen brengen? Dan halen wij met weinig moeite uw auto op. In de tijd waarin uw auto wordt gerepareerd, bieden wij u een vervangende auto of leenfiets aan.

Mercedes-garage Arnhem

Airco service voor een Mercedes

In de winterperiode komt het vaak voor dat de ruiten van uw auto beslaan. Door uw airco aan te zetten kunt u dit zo snel mogelijk verminderen. In de zomer wilt u natuurlijk afkoelen en zet u graag uw airco aan. In beide gevallen is het wel zo prettig wanneer uw airco goed werkt. Wanneer u problemen ondervindt met uw airco, kunt u ook bij autogarage Ambting terecht. Laat uw airco regelmatig checken en – indien nodig – repareren. Met onze airco service bespaart u op onnodige reparatiekosten en voorkomt u defecten. Al onze monteurs zijn STEK gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn opgeleid tot erkend airco-specialist.

Mercedes bandenservice

U kunt bij ons ook terecht voor het vervangen van uw zomer- naar winterbanden en vice versa. We werken uitsluitend met A-merken. Wij bieden naast deze bandenservice ook een opslag aan voor de banden die u op het moment niet gebruikt. Ook voor andere zaken omtrent de banden van uw Mercedes kunt u bij ons terecht. Denk aan het monteren, balanceren en uitlijnen van autobanden.

Autoruitschade aan uw Mercedes

Ontdekt u een sterretje, of zelfs een barst in uw ruit? Kom dan snel langs bij onze autogarage! Wij hebben gespecialiseerde monteurs in huis die uw autoruitschade snel en op de juiste manier repareren, of zelfs kunnen vervangen. Het kost ons meestal niet veel tijd om het glas van uw Mercedes te kunnen vervangen. Wanneer u niet zonder uw auto kunt, bieden wij altijd een vervangende auto aan.

Mercedes modellen die onze garage in Arnhem repareert

Over het algemeen kunnen onze monteurs het onderhoud of de reparatie van ieder Mercedes model aan. Mocht u twijfelen over het model wat u bezit, neem dan contact met ons op zodat we samen naar oplossingen of alternatieven kunnen kijken.
Mercedes modellen die wij kunnen repareren zonder problemen:

 • Mercedes A-Klasse;
 • Mercedes Q-Klasse;
 • Mercedes CLA;
 • Mercedes-AMG;
 • Mercedes GLA;
 • Mercedes Z-Klasse;
 • Mercedes C-Klasse;
 • Mercedes G-Klasse;
 • Mercedes GLC;
 • Mercedes B-Klasse;
 • Mercedes EQC;
 • Mercedes Sprinter.