Bel of mail direct
voor een afspraak!

Peugeot garage Ambting in Arnhem

Bent u op zoek naar een garage in Arnhem die een echte Peugeot expert is? Een betrouwbare en vakkundige garage in Arnhem met een echt goede Peugeot service, waar u met uw nieuwe aanschaf of een Peugeot occasion terecht kunt? Een garage en herstelbedrijf partner waar ze raad weten met uw oudje, een populaire topper als de 206, maar ook met uw Peugeot Partner of Peugeot Expert?

Ambting autoschade Arnhem is namelijk een universele autogarage in Arnhem, die door jarenlange ervaring met dit automerk zich net zo goed Peugeot expert kan noemen als de merkdealer in uw regio, maar dan eentje met lagere kosten! Want voor uw zomerbanden en winterbanden, alles rondom uw airco of het herstel van ruitschade is een merkdealer in feite overbodig, zeker als u de kosten in de gaten houdt.

Ambting is al sinds 1967 een bekende universele garage in Arnhem, wat betekent dat de monteurs onderhand vele jaren ervaring hebben in het repareren van Peugeot’s. Elke personenauto, bestelauto of busje van Peugeot kunt u naar ons brengen voor de APK, de kleine beurt, de grote beurt, reparatie of schadeherstel.

Dé plek in de regio Arnhem voor onderhoud aan uw Peugeot

Voor uw rijcomfort en veiligheid is het een goede zaak als uw auto altijd in een prima staat verkeert. Ons advies is dan ook altijd dat als u iets verdachts merkt of hoort aan uw auto, een professionele diagnose laat stellen door een specialist. Dit zowel bij een twijfel als bij het knipperen van een waarschuwingslampje in uw auto. Bedenk immers dat door middel van eenmalig of periodiek onderhoud u van iets kleins iets ergs kan voorkomen, zowel qua portemonnee, qua veiligheid als de autowaarde.

Onze monteurs staan voor u klaar voor zowel de kleine beurt, de grote beurt als een APK beurt. Wij kunnen uw Peugeot in een blijvend goede conditie houden en kunnen u op tijd inseinen wanneer het weer tijd is voor een beurt, zodat u dat niet zelf in de gaten hoeft te houden. Onderhoud bespaart u ook geld. Denk maar aan een lager brandstofverbruik door onderhoud, meer rijplezier, de waarde van uw auto, de milieubelasting en natuurlijk de rijveiligheid. Wij geven een ruime garantie op zowel de reparatie als de gebruikte onderdelen, dij bij ons altijd de originele fabrieksonderdelen zijn. Ook kan elke klant bij ons vervangend vervoer krijgen en hebben we een haal/brengservice bij reparatie of onderhoud van uw auto.

Een onderhoudsbeurt kunt u voor uw Peugeot plannen naar aanleiding van uw onderhoudsboekje, naar aanleiding van uw eigen inschatting of op basis van een diagnose van onze monteurs. Overigens houden we bij Ambting altijd de officiële fabrieksnormen aan van elk automerk, om u ongewenste verrassingen te besparen. Oom zijn wij een BOVAG-garage, zodat u zeker weet dat uw Peugeot door deskundigen onder handen wordt genomen bij een kleine beurt of grote beurt, APK of onderhoud.
Voordat onze vakmensen starten met een onderhoudsbeurt krijgt u altijd eerst te horen wat ongeveer de hoogte bedraagt van de kosten. Ook stellen wij u vooraf op de hoogte als deze kosten aanmerkelijk hoger worden dan vooraf ingeschat, als wij tijdens het onderhoud onvoorziene zaken zouden aantreffen. De offertes bij Ambting autoschade Arnhem zijn dan ook altijd all-in.

Schade aan uw Peugeot oplossen: wij ontzorgen u volledig

Een schade aan uw Peugeot wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben, zonder vermoeiende administratieve handelingen. In beide gevallen helpen wij u als Peugeot specialist in Arnhem graag uit de brand. Of u nou een kleine schade of een grote schade heeft aan uw Peugeot, wij zullen deze vlug herstellen zodat u alweer gauw de weg op kunt. Onze monteurs maken dan voor u op korte termijn een inschatting over de kosten van herstel en reparatie en dag of tijdstip dat de schade verholpen zal zijn.

Uw autoschade is onze uitdaging. Of het nou ruitschade of blikschade is, er een nieuwe laklaag moet komen, wij zullen ervoor zorgen dat uw Peugeot er weer uitziet alsof hij in nieuwstaat is. Ook alle telefoontjes en administratieve handelingen met de autoverzekeringen nemen onze professionals van u over. U geeft het dan aan handen aan professionals voor wie dit dagelijks werk is. Hierdoor heeft u dan de garantie dat de papierwinkel vakkundig wordt afgehandeld en u er geen omkijken meer naar heeft.

Bandenservice in Arnhem voor uw Peugeot

Voor het beste rijcomfort en ook uw veiligheid adviseren wij om periodiek een bandencontrole te laten verrichten. Want het is belangrijk dat banden voldoende lucht bevatten, op de juiste manier bevestigd zitten en voldoende profiel hebben. Daarnaast is het zinvol om het plaatsen van winterbanden en zomerbanden tijdig te regelen voor uw Peugeot. In onze garage werken wij met gerenommeerde bandenmerken als Pirelli en Michelin. Ook kunt u uiteraard het uitlijnen en balanceren overlaten aan onze monteurs.
Overigens doen wij ook aan de opslag van uw seizoensbanden. Ze kunnen dan thuis in uw schuur of garage niet in de weg staan en bij ons liggen ze voor een lage prijs in een klimaatgecontroleerde ruimte opgeslagen. Handig is dat we de zomerbanden of winterbanden dan al bij de hand hebben tijdens het monteren of demonteren. Voor een volledige bandenservice in Arnhem kunt u terecht bij Ambting.

Ambting heeft eigen airco specialisten voor uw Peugeot

Omdat tegenwoordig elke auto een airco heeft, bieden wij ook voor dit onderdeel de nodige service aan. Dit is belangrijk, want naast frisse lucht in de warme periodes wil u natuurlijk voor uw eigen veiligheid ook een middel tegen de condens. Onze airco-specialisten staan gereed om uw Peugeot te voorzien van het bijvullen met koudemiddel, vervanging, schoonmaak, vacumeren en onderhoud. We controleren de eventuele ongewenste luchtjes van de airco, maar ook de roostertemperatuur en het interieurfilter.

Bedenk dat een airco kwetsbaarder is dan u denkt. Tijdig een afspraak plannen voor uw airco betekent van op tijd problemen voorkomen. Vaak is een handeling aan een airco al klaar als u uw kopje koffie opdrinkt.

Overzicht van de Peugeot modellen waarmee garage Ambting bekend is:

Het onderstaande overzicht geeft aan welke types uit pakweg de afgelopen twintig jaar wij het vaakst in onze garage hebben gehad. Bedenk dat wij naast de standaard personenauto’s ook bestelbusjes en bedrijfsauto’s van Peugeot repareren.

– 107
– 108
– 206
– 207
– 208
– 308
– 407
– 508
– 807
– 1007
– 3008
– 4007
– 5008
– Bipper
– Boxer
– Expert
– Partner

Wilt u nadere informatie, een afspraak inplannen, om een vrijblijvende offerte of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.