Bel of mail direct
voor een afspraak!

Renault garage in Arnhem

Bent u op zoek naar een Renault garage in Arnhem? Bij een universele garage als Ambting in Arnhem heeft u al een expert gevonden die net zo goed is als de merkdealer in uw regio, maar ook voordeliger! En dat maakt een keuze voor een Renault garage in Arnhem natuurlijk extra interessant. Want voor perfect passende winterbanden of zomerbanden of de plaatsing van ruiten of airco’s is een rit naar de dealer overbodig als u op de centen let. Wij bieden autorijders een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ambting in Arnhem is al vijftig jaar een bekende universele garage. Dit betekent dat wij naast automerken als Volkswagen, Citroën, Ford , Kia of Opel dagelijks te maken krijgen met onderhoud, reparatie en schadeherstel aan Renaults van alle denkbare types en soorten, zowel personenauto’s als bestelbusjes. Onderaan deze pagina treft u het overzicht van de modellen waarmee wij de meeste ervaring hebben.

Onderhoud van uw Renault

Voor de veiligheid van uzelf, uw passagiers en de medeweggebruikers is het verstandig dat uw auto altijd in een topconditie verkeert. Wij adviseren om al bij een vreemd geluid of een knipperend lampje op het dashboard eerst zelf te ontdekken wat er aan de hand kan zijn en bij elke twijfel meteen een expert zoals onze garage inschakelen. Bedenk immers dat door middel van onderhoud u van iets kleins iets ergs kan voorkomen, zowel qua portemonnee, qua veiligheid als qua waarde van de auto.

De monteurs van garage en autoherstelbedrijf Ambting in Arnhem staan voor u klaar voor zowel de APK, kleine beurt als de grote beurt. Wij kunnen er zorg voor dragen dat uw auto periodiek helemaal topfit wordt gemaakt en informeren u dan ruim van tevoren wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Tijdig onderhoud draagt bij aan uw brandstofverbruik, het rijplezier, de autowaarde, de milieudruk en natuurlijk de rijveiligheid. Wij geven garantie op zowel de nieuw geplaatste onderdelen als het repareren zelf. Daarnaast biedt onze garage elke klant tijdig vervoer aan, zodat u nooit zonder vervoermiddel zit. Tot slot bieden wij op verzoek een haal/brengservice bij onderhoud of reparatie van uw auto.

Op grond van uw eigen rijbeleving, het onderhoudsboekje of het oordeel van onze monteurs kunt u nagaan of het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij elk onderhoud hanteren wij altijd de officieel geldende fabrieksnormen van dit Franse automerk, oftewel onderhoud en reparaties zoals ´les créateurs´ het oorspronkelijk hebben bedoeld. Tevens zijn wij BOVAG gecertificeerd, om u extra zekerheid te bieden dat uw auto op de goede plek is voor een kleine beurt, grote beurt, APK of onderhoud. Bij onderhoud doen wij naast de bekende voor de hand liggende zaken ook standaard een check van de software.

Voordat onze vaklui met uw auto beginnen ontvangt u eerst een helder inzicht van de kosten, zodat u daarover zekerheid heeft en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mochten onze mensen alsnog iets ontdekken dat nog niet bekend was, dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens tot een aanpak over te gaan. De offertes bij garage Ambting in Arnhem zijn dan ook altijd all-in.

Schade aan de Renault

U kent het vast wel: schade komt altijd op een moment dat uw agenda of uw portemonnee het net even niet kunnen hebben. Ook overkomt het iedereen wel een keer. Elke automobilist tikt wel eens een keer een paaltje of een stoeprand aan, om maar geen ernstiger voorbeelden te noemen. Zorg daarom bij een autoschade herstelbedrijf als Ambting voor een vlugge en betaalbare manier van herstel. Onze schadeprofessionals maken op korte termijn een diagnose, waardoor u weet waar u aan toe bent qua kosten en reparatietijd. Graag lossen wij alle krassen, deuken en andere ongewenste zaken voor u op, alsof een auto er weer als nieuw en schadevrij uitziet. Wij werken daarbij bij voorkeur met originele auto-onderdelen van dit merk.

Een ander pluspunt is dat garage- en autoherstelbedrijf Ambting ook nog eens professionals in dienst heeft om voor u de gehele papierwinkel over te nemen. Zij onderhouden korte lijntjes met de verzekeraars. Omdat deze administratieve klus voor veel automobilisten een grote opgave is, wordt deze service door experts altijd zeer gewaardeerd onder onze klanten.

Met praktische ervaring sinds 1967 durven we bij garage Ambting te stellen dat we hét betaalbare alternatief zijn voor de dealers in Arnhem en omliggende regio. Of het nu ruitschade, blikschade, reparatie of onderhoud is. Neem gerust contact op met onze klantenservice, plan een afspraak in of vraag ons om een vrijblijvende offerte!

De modellen waar wij mee bekend zijn

De onderstaande lijst geeft aan welke modellen de afgelopen twintig jaar het vaakst onder handen zijn genomen door de vakmensen van garage Ambting in Arnhem. Naast deze modellen repareren wij ook alle bestelwagens en de overige Renault modellen.

 • Renault Clio I, II, III en IV
 • Renault Clio 1.2
 • Renault Clio RS
 • Renault Clio Estate III en IV
 • Renault Mégane I, II, III en IV
 • Renault Mégane Cabrio
 • Renault Mégane Estate
 • Renault Mégane RS
 • Renault Scénic I, II, III en IV
 • Renault Grand Scénic
 • Renault Twingo I, II en III
 • Renault Laguna I, II en III
 • Renault Espace I, II, III, IV en V
 • Renault Modus
 • Renault Kadjar
 • Renault Kangoo I en II
 • Renault Laguna
 • Renault Master
 • Renault Alpine
 • Renault Trafic

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie aan uw Renault auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!