Bel of mail direct
voor een afspraak!

Toyota garage in Arnhem

Zoekt u een Toyota garage in Arnhem? Bij een universele autogarage in Arnhem als Ambting heeft u al een expert die even goed en betrouwbaar is als een Toyota merkdealer in Arnhem, maar dan wel voordeliger! En dat maakt een keus voor een wat minder dure Toyota expert onder de garages Arnhem natuurlijk interessant. Want voor winterbanden, zomerbanden, onderhoud of herstel aan de airco, een grote of kleine beurt, APK, reparatie van ruiten, inbouw van carkits of schade herstellen kan iedereen die prijsbewust is net zo makkelijk naar een universele garage. Want die kunnen ook gewoon de originele Toyota onderdelen bestellen en werken met gediplomeerde vakmensen.

Ambting is meer dan een halve eeuw een bekende universele autogarage in Arnhem voor Toyota, VW, Opel, BMW, enzovoorts. Dagelijks verrichten wij onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle types Toyota. Het gaat dan niet alleen om courante modellen als de Toyota Yaris of de Toyota Aygo, maar types van elk denkbaar bouwjaar en van personenauto´s tot bestelbusjes. Onderaan deze pagina ziet u een Toyota overzicht van de types waarmee wij de meeste ervaring hebben.

Auto onderhoud Arnhem voor Toyota: kies autogarage Ambting Arnhem

Voor uw en andermans veiligheid moet uw auto of bestelbus altijd in topconditie zijn. Daarom raden wij aan om bij een vreemd geluid of een knipperend lampje op het dashboard eerst zelf te ontdekken wat er aan de hand kan zijn, en verder bij elke twijfel gelijk een deskundige garage te raadplegen. Want door zicht en controle te hebben en te houden op een auto kunt u door middel van onderhoud van iets kleins iets ergs voorkomen, zowel financieel, qua veiligheid als qua dagwaarde.

Onze vakmensen staan klaar voor zowel de APK  de kleine beurt als de grote beurt.

Wij kunnen elke Toyota met een periodiek afgesproken beurt helemaal topfit maken en informeren u dan ruim van tevoren wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Tijdig onderhoud draagt bij aan een gunstiger brandstofverbruik, meer rijplezier, de autowaarde, de belasting op het milieu en natuurlijk de rijveiligheid. Wij geven ruime garantie op zowel de officiële fabrieksonderdelen als het repareren zelf. Daarnaast biedt onze garage elke klant tijdig vervoer aan, zodat u nooit zonder vervoermiddel zit. Tot slot beschikken wij over een haal/brengservice bij onderhoud of reparatie van uw auto.

Altijd een helder kosteninzicht bij uw auto onderhoud

Op grond van uw eigen rijdbeleving, het onderhoudsboekje of het oordeel van onze monteurs kunt u nagaan of het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij elk onderhoud hanteren wij altijd de officieel geldende fabrieksnormen van dit Japanse automerk. Ook zijn wij BOVAG gecertificeerd, zodat u weet dat uw Toyota in goede handen is voor de kleine beurt, de grote beurt, de APK of onderhoud. Bij onderhoud doen wij naast de bekende voor de hand liggende zaken ook standaard een check van de software.

Vooraf ontvangt u eerst altijd in heldere taal een helder inzicht in de kosten, zodat u daarover zekerheid heeft en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mochten onze mensen alsnog iets ontdekken dat nog niet bekend was, dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens tot een aanpak over te gaan. De offertes bij garage Ambting in Arnhem zijn dan ook altijd all-in.

In Arnhem schade laten herstellen aan uw Toyota

Schade komt helaas altijd op een moment dat uw agenda of uw portemonnee het even niet kunnen hebben. Ook overkomt het elke autobezitter wel een keer. Want iedereen maakt wel een keer een foutje bij het inparkeren, of iemand anders houdt zich niet aan de voorrangsregels, om maar geen ernstiger voorbeelden te noemen. Zorg daarom bij een autoschade herstelbedrijf als Ambting voor een professionele, snelle en betaalbare manier van herstel. Onze monteurs maken gelijk na binnenkomst een diagnose, waardoor u weet waar u aan toe bent qua kosten en reparatietijd. Graag lossen wij alle krassen, deuken en mankementen aan uw Toyota op, zodat de auto er weer als nieuw en schadevrij uitziet.

Bijzondere specialiteit qua reparatie en schadeherstel is onder andere onze airco service. Ook als u blikschade weer volledig wil herstellen bent u met onze uitgekiende technieken voor uitdeuken aan het juiste adres.

Een ander pluspunt is dat garage- en autoherstelbedrijf Ambting ook nog eens professionals in dienst heeft om bij schadeherstel de altijd noodzakelijke papierwinkel over te nemen. Omdat deze administratieve klus voor veel automobilisten een grote opgave is, wordt deze service door experts altijd zeer gewaardeerd onder onze klanten. Wij onderhouden korte lijntjes met de verzekeraars en zijn voor de regio Arnhem toegelaten tot professionele netwerken als: Schadegarant en Topherstel.

Met een halve eeuw praktische ervaring durven we bij autogarage Ambting te stellen dat we hét voordelige alternatief in de regio Arnhem zijn voor een Toyota merkdealers. Of het nu om ruitschade, blikschade, reparatie of onderhoud gaat.

De Toyota modellen waar wij mee bekend zijn

De onderstaande lijst geeft aan welke Toyota types de afgelopen jaren het vaakst onder handen zijn genomen door de vakmensen van garage Ambting in Arnhem. Mocht de uwe niet in dit overzicht staan, dan vormt dat een des te grotere uitdaging voor onze monteurs om ook daarvoor alles uit de kast te halen!

– Yaris
– Mirai
– Corolla
– Auris
– Hillux
– Avensis
– Verso
– Proace
– Prius
– C-HR
– Land Cruiser
– RAV4
– GT 86
– Aygo
– IQ

Bellen, mailen, afspraken inplannen, neem contact op met autogarage Ambting

Als u onderhoud, reparatie of herstel van schade aan uw Toyota wenst staan wij u
graag persoonlijk te woord. Voor informatie, vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard voorzien wij u ook graag van een vrijblijvende offerte.