Bel of mail direct
voor een afspraak!

Volkswagen garage in Arnhem

Ons autobedrijf biedt als universele garage in Arnhem weliswaar onderhoud en reparatie aan voor alle automerken, maar heeft wel een specialiteit voor een merk als Volkswagen. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien de Volkswagen Golf en de VW Polo de meest verkochte auto’s van Nederland zijn.

Wie in Arnhem of overig Gelderland een professionele én betaalbare plek zoekt voor reparatie, onderhoud, een wintercheck of handelingen aan airco of autobanden van elke VW, vindt in Ambting Arnhem dé Volkswagen garage in de buurt. Onze vakkundige monteurs kennen elke courante Volkswagen van haver tot gort, of het nou gaat om een kleine of grote beurt, schadeherstel, een onderhoudsbeurt of APK.

Naast de mechanische kant pakken wij evengoed de software en programmering van de nieuwere types aan. Ons advies is altijd om bij ons regelmatige onderhoudsbeurten voor uw VW in te plannen. Hierdoor heeft u altijd de garantie dat u veilig op de weg te zit en niet te maken krijgt met ongewenste verrassingen. Door preventief onderhoud zal u meer rijcomfort ervaren en heeft u een gunstiger inruilwaarde als u ooit afstand zou doen van uw Volkswagen Golf, Polo, Passat of ander type VW.

Dé schade hersteller voor Volkswagen in Arnhem

Bij schade aan uw Volkswagen wil u natuurlijk het liefst zo vlug mogelijk weer de weg op kunnen en geen ingewikkelde papierwinkel hoeven invullen. In beide gevallen helpen wij als VW specialist in Arnhem u graag uit de brand. Of het nu een bescheiden deukje is of een fikse aanrijding, wij kunnen uw autoschade vlug en betaalbaar herstellen.
Onze monteurs maken dan op korte termijn een diagnose, zodat u de (verwachte) ophaaldag weet en wat de investering zal zijn voor herstel en reparatie.

Uw schade is onze uitdaging. Of het nou blikschade of glasschade is, of er een nieuwe lak nodig is. Onze experts kunnen elke vorm van schade ongedaan maken, waardoor uw VW er weer gaat uitzien alsof hij net de garage komt uitrijden.

Ook het administratieve gedeelte met de verzekeraar kunt u aan ons uitbesteden. Dit gebeurt dan door onze deskundigen die dagelijks verzekeringskwesties afhandelen voor onze klanten. Hierdoor weet u dat de papierwinkel professioneel wordt afgehandeld en u er geen omkijken meer naar heeft.

Na meer dan vijftig jaar durven wij te stellen dat we hét alternatief zijn in Arnhem of Gelderland voor een bezoekje aan een Volkswagen dealer, als u behoefte heeft aan onderhoud, reparatie of autoherstel.

Betaalbare kleine of grote beurt in Arnhem voor een Volkswagen

Bij onze garage kunt u voor uw VW een kleine beurt of grote beurt aanvragen op een tijdstip dat u schikt. Ook kunnen wij u een leenauto of leenfiets meegeven, zodat u niet zonder vervoermiddel zit. Plan zeker altijd een onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen als u veel op de weg zit of een vakantie wil plannen. Ook voorkomt u hiermee onverwachte kosten, zeker als u een probleem te lang heeft uitgesteld of misschien iets gewoonweg niet wist.

Onze monteurs werken nauwkeurig volgens de door VW gestelde fabrieksnormen en met de originele onderdelen. Uw auto rijdt dan weer snel de garage uit met die zo vermaarde Deutsche Gründlichkeit.

Bandenservice speciaal voor Volkswagens

Voor uw rijcomfort en de rijveiligheid is het aan te raden om periodiek een bandencontrole te doen. Want banden moeten niet te glad zijn, goed bevestigd en voldoende lucht bevatten. Ook de plaatsing van winterbanden en zomerbanden op uw Volkswagen kunt u het beste tijdig regelen, zeker bij een wat ouder type. Wij werken met A-merken banden als Pirelli, Dunlop en Michelin. Naast banden voor de seizoenen verrichten wij uiteraard ook taken als het uitlijnen of balanceren van banden.

Verder hebben wij een speciale bandenopslag voor uw VW, zodat uw banden thuis niet in de weg liggen. Voor een lage vergoeding bewaren wij veilig en onder klimaatcontrole de winterbanden of zomerbanden van uw Volkswagen. Bij het monteren of demonteren zijn ze dan gelijk al in onze garage aanwezig. Voor de volledige bandenservice kunt u dus terecht bij Ambting in Arnhem.

Specialist in Arnhem voor de airco van elke Volkswagen

De laatste jaren heeft elke VW een airco. Dit biedt zowel frisheid als veiligheid, denk maar aan een beter binnenklimaat in de zomer of ruiten waarvan de condens snel verdwijnt. Wij voeren al uw airco wensen uit: een bijvulling met koudemiddel, reiniging en onderhoud en natuurlijk vacumeren, vervangen en ontluchten. Hiervoor hebben we speciaal opgeleide mensen voor alles rondom de airco van uw VW. Graag controleren wij het interieurfilter, de temperatuurhoogte uit het rooster, de druk en natuurlijk de eventuele ongewenste geurtjes.

Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan u denkt. Op tijd langskomen betekent vaak op een makkelijke manier geld besparen. Een eenvoudige airco check voor uw VW is vaak al klaar na uw kopje koffie!
Deze modellen van VW repareren wij regelmatig
Zoals gezegd zijn onze medewerkers Volkswagen gecertificeerd en worden bij onze garage uitsluitend originele fabrieksonderdelen gebruikt. Naast de meer recente modellen die ons dagelijks werk vormen, zien wij ook een grote uitdaging in alle Volkswagens oldtimers zoals de Kever.

Hieronder treft u een overzicht van VW modellen naast de Golf, de Polo en de Passat waarmee wij veel ervaring hebben:

 • Golf I, II, III, IV, V, VI, VII
 • T6
 • B6, B7, B8
 • Arteon
 • AW
 • Touareg I en II
 • Touran I en II
 • Caddy MK I, II, III en IV
 • Up!
 • Scirocco III
 • T-Roc
 • Tiguan I en II
 • Amarok
 • FOX
 • Eos
 • Beetle en New Beetle