Bel of mail direct
voor een afspraak!

Uw Volvo garage in Arnhem voor onderhoud en reparatie

Waar vindt u een Volvo specialist in Arnhem, voor Volvo onderhoud, APK of schadeherstel? Los van de vraag of het een Volvo Hybrid is, een bestelbusje of een oldtimer? Een Volvo service in de buurt waar een ploeg deskundige monteurs voor u klaar staat voor schadeherstel of onderhoud en reparaties aan bijvoorbeeld zaken als airco, banden of ruiten? Voor zo’n garage in Arnhem bent u bij Ambting al meer dan een halve eeuw aan het juiste adres!

Dé Volvo specialist voor Arnhem en Gelderland

Voor een goede Volvo service in Arnhem of Gelderland kunt u eventueel terecht bij een merkdealer. Overweeg alleen of dit wel een kwalitatieve meerwaarde heeft én niet veel duurder is dan een universele garage. Want wij repareren en onderhouden immers ook elke dag Volvo’s. Na tientallen jaren ervaring is onze garage een bekende naam in Arnhem, maar ook in omliggende plaatsen als Huissen, Elst, Velp, Oosterbeek of Rheden. En verder voor iedereen in de regio boven Nijmegen met een Volvo, of tussen de Betuwe en de Achterhoek. Als u iets verdachts merkt of hoort aan uw auto, laat dan altijd op tijd een professionele diagnose stellen door een Volvo specialist van onze garage. Door een bezoekje aan ons kunt u veel betekenen voor uw veiligheid, uw portemonnee en de autowaarde.

Diensten bij onze Volvo garage in Arnhem

Ambting is een allround universele garage met tal van specialisten voor elke schade of reparatie. Of het nou een onderhoudsbeurt is, de APK, handelingen aan banden, airco of ruiten, voor al deze zaken hebben wij speciaal opgeleide vakmensen.

Volvo schadeherstel bij garage in Arnhem?

Schade aan uw Volvo Peugeot wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben, zonder vermoeiende administratieve handelingen. In beide gevallen helpen wij u. Onze monteurs maken op korte termijn een inschatting over de kosten van herstel en reparatie en noemen een dag of tijdstip dat de schade verholpen zal zijn. Uw autoschade is onze uitdaging. Of het nou ruitschade, blikschade of een nieuwe laklaag, uw Volvo gaat er weer als nieuw uitzien. Ook administratieve afwikkeling met de autoverzekering nemen onze professionals van u over. De altijd noodzakelijke papierwinkel wordt dan vakkundig wordt afgehandeld en u er geen omkijken meer naar. Hier treft u meer info over onze aanpak van schadeherstel van uw Volvo.

Onderhoud aan uw Volvo: altijd veilig op de weg

Volvo onderhoud kunt u bij ons inplannen op basis van de adviezen van uw onderhoudsboekje, of naar uw eigen of onze inschatting. Onderhoud verrichten wij altijd volgens de officiële fabrieksnormen van elk automerk. Wij zijn een erkende BOVAG-garage, zodat uw onderhoud of APK altijd in goede handen ligt. Bij onderhoud geven wij altijd eerst een prijsindicatie. Als onze monteurs onvoorziene zaken treffen, nemen we altijd eerst contact met u op voor toestemming over meerkosten. Ook bieden wij vervangend vervoer aan en hebben een haal/brengservice voor de auto.

Volvo bandenservice bij onze garage in Arnhem

Voor uw veiligheid en rijcomfort adviseren wij om periodiek een bandencontrole te laten verrichten. Laat ook op tijd uw winterbanden en zomerbanden monteren of demonteren. Ook kunnen wij uw banden uitlijnen of balanceren. In onze garage is een bandenopslag, zodat ze niet bij u thuis in de weg liggen. Uw banden hebben wij dan al binnen handbereik, wat tijd en geld bespaart. Voor al deze zaken kunt u met uw Volvo terecht bij onze bandenservice.

Aircoservice voor uw Volvo

Een airco in de auto biedt zowel koelte als veiligheid, denk maar aan een beter binnenklimaat in de zomer, of ramen waarbij de condens gemakkelijker weg trekt. Uiteraard kunt u voor uw Volvo airco bij onze garage terecht. Wij hebben vakspecialisten voor zaken als het bijvullen met koudemiddel, de reiniging, het onderhoud, het vacumeren en vervangen of ontluchten. Een airco krijgt in de regel eerder problemen dan mensen vaak denken. Een simpele airco controle kan vaak al terwijl u wacht en bij ons een kopje koffie drinkt. Hier leest u alles over alle mogelijkheden van onze airco service.

Ruitschade aan uw Volvo?

Iedereen kent het wel: een opspattend steentje op de weg dat een sterretje in de ruit veroorzaakt. Kom in dat geval op tijd langs, want het sterretje kan een barst worden. Wat u ook heeft aan ruitschade aan uw Volvo: bij onze ruitenspecialisten kunt u altijd zonder afspraak elke reparatie voor autoruiten direct laten uitvoeren. Kijk anders op deze website ook eens op sterreparatie of autoruiten vervangen .

Meer weten? Neem dan contact op met Ambting: uw Volvo specialist Arnhem

Voor vragen, advies, informatie of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder treft u een overzicht van de types Volvo die wij het vaakst onder handen nemen:

 • Volvo C30
 • Volvo S40
 • Volvo S60
 • Volvo S80
 • Volvo S90
 • Volvo V40
 • Volvo V40 Polar
 • Volvo V50
 • Volvo V60
 • Volvo V70
 • Volvo V90
 • Volvo XC40
 • Volvo XC60
 • Volvo CX70
 • Volvo CX90