Direct schade melden

Autoschadeherstel Ambting, een begrip in Arnhem!

Heeft u schade aan uw geliefde auto? Dan wilt u vast niets liever dan dat uw auto er zo snel mogelijk weer als nieuw uit komt te zien, alsof er niets is gebeurd. Wij van Autoschadeherstel Ambting snappen dit en vinden het belangrijk dat u weer tevreden kunt zijn. Autoschadeherstelbedrijf Ambting is niet voor niets een begrip in Arnhem. Onze ervaren monteurs herstellen met alle liefde de schade aan uw auto, zodat u weer snel de weg op kunt. Dus kom gerust langs, bij Ambting in Arnhem is uw auto in goede handen!

Op deze pagina leest u meer over:

Autoschade? Wat nu?

Autoschade is altijd vervelend. Veel mensen weten in het geval van schade niet wat ze moeten doen. In het geval van autoschade door een ongeval, moet u allereerst een schadeformulier invullen. Het schadeformulier is bedoeld voor uw verzekering en deze dient u dan ook op te sturen naar uw verzekeraar. Is er geen tegenpartij betrokken bij het ongeval? Ook dan dient u uw verzekeraar in te schakelen. Mocht u ruitschade hebben, dan kunt u gelijk naar onze autogarage in Arnhem gaan. Voor het herstellen van autoschade kunt u het beste bij Autoschadeherstel Ambting in Arnhem langsgaan. Het maakt voor ons niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u aangesloten bent, wij werken voor de meeste verzekeraars. Wij herstellen al 50 jaar autoschades, ongeacht de omvang van de schade, het merk of het type auto. Onze monteurs herstellen autoschade met passie en vakmanschap.

Autoschade

Speciale technieken

Voor het herstellen van uw schade maken wij gebruik van verschillende, speciale technieken. Deze verschillende technieken gebruiken wij al jaren, wij beschikken dan ook over voldoende kennis en ervaring.

Uitdeuken zonder spuiten

Dit klinkt misschien onmogelijk: uitdeuken zonder spuiten. Maar het is zeker wel mogelijk, dat zullen we u laten zien. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel UZS of restylen genoemd en deze techniek komt oorspronkelijk uit Amerika. Deze kosten- en tijdbesparende techniek beheersen wij uitstekend en voeren we dus gewoon uit in Arnhem Zuid, met uiterste professionaliteit.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

De lak van een auto is licht en flexibel, wat maakt dat bij uitdeuken zonder spuiten uw lak onaangetast blijft. Uw deuk, maximaal ter grootte van een twee euromunt, deuken wij uit door deze van binnenuit uit uw auto te drukken. Dit gebeurt met een speciale hefboomtechniek. Wanneer de deuk op een moeilijke plek zit en van binnenuit niet te bereiken is, trekken wij deze met een speciale lijmtechniek terug. De laklaag moet wel onbeschadigd zijn. Uitdeuken zonder spuiten is tot wel 85% goedkoper, heeft een korte reparatieduur én is milieuvriendelijk!

Spotrepair

Spotrepair: een goedkope, snelle techniek die wij al inzetten vanaf €159! Deze techniek biedt een uitkomst bij kleine beschadigingen. We spuiten plaatselijk kleine beschadigingen, bijvoorbeeld op de hoek van uw bumper. Of wanneer u een beschadiging heeft aan de onderzijde van uw portier. Met spotrepair besparen we ontzettend veel tijd, voor u het weet staat u weer buiten met een auto die eruitziet als nieuw. De prijs van deze techniek is afhankelijk van het te spuiten oppervlak en van de kleur die we moeten spuiten. Kom gerust langs en we bespreken de situatie, de oplossing en de kosten! Op zoek naar autoschade service in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunststof reparaties

Ambting in Arnhem draait z’n handen niet om voor kunststof reparaties. Tegenwoordig is kunststof heel goed te herstellen op een goedkope en milieuvriendelijke manier. Heeft u een deuk in uw bumper? Dan kunnen wij deze mooi voor u herstellen en ontstane scheurtjes lassen. Hoe wij dit doen? Wij lassen met een speciaal lasapparaat welke de bumper verhit met stikstof op de plaats van de scheur. Door de verhitting smelt het kunststof, en als we daar dan kunststof lasdraad aan toevoegen, smelt alles samen. U bent bij ons verzekerd van sterke kunststof reparatie, welke duurzaam is en stukken goedkoper dan het vervangen van kunststof onderdelen!

Volledig overspuiten

Heeft u een dergelijke beschadiging opgelopen waardoor het nodig is dat uw hele auto wordt overgespoten? Of bent u toe aan een nieuw kleurtje? Bij Ambting doen wij dit zeer zorgvuldig met spuiters die allen gediplomeerd zijn. Alle delen die niet gespoten hoeven te worden – zoals bumpers, lijsten, portiergrepen en lampen – worden gedemonteerd. De aanwezige schade wordt hersteld, waarna we de hele auto schuren. Na het schuren zetten we de auto in grondverf. De grondverf moet eerst uitharden. Is dat gebeurd, dan wordt dit weer geschuurd waarna uw auto in de gewenste kleur wordt gespoten. Als de lak droog is en uitgehard, worden alle onderdelen weer gemonteerd. Het volledig overspuiten van uw auto doen wij alleen met de beste lakken. Wij maken gebruik van unilak voor effen kleuren, en daarnaast beschikken we over metallic lak, parelmoerlak en allerlei speciale kleuren. Voor alle kleuren is er een spectrum meter aanwezig in onze autogarage in Arnhem, die juiste kleur van uw auto scant. De kosten kunnen we u zo niet vertellen, deze is afhankelijk van veel factoren. Wilt u een offerte op maat laten maken voor het volledig overspuiten van uw auto? Kom vrijblijvend bij ons langs!

Koplampen spuiten

Heeft uw auto last van doffe koplampen? Ook dan bent u bij Ambting auto- en carrosseriebedrijf aan het goede adres. Bijna alle auto’s zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen. De koplampen worden dof doordat de oppervlaktelaag wordt aangetast door zonlicht, pekel, steenslag, vogelpoep en de wasstraat. Het doffe glas van de koplamp van uw auto laat minder licht door, waardoor u zelf minder ziet en ook nog eens minder goed gezien wordt. Doffe koplampen kunnen ook een reden van afkeur zijn voor de APK. Daarnaast ziet het er ook niet mooi uit.  Om uw koplampen er weer als nieuw uit te laten zien, verwijderen we de bovenste laag van het koplampglas, dat is de UV-coating. Vervolgens spuiten we weer een nieuwe UV-coating op de koplamp! Voor meer informatie en vragen, neemt u gerust contact op met Ambting!

Autoschadeherstel is bij Ambting duurzaam

Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij het groenste autoschadeherstelbedrijf zijn in Arnhem en omgeving. Autoschadeherstel Ambting maakt namelijk alleen gebruik van watergedragen autolakken. In de werkplaats en in de spuitcabines zorgt een modern luchtzuiveringssysteem voor frisse lucht. En wij werken volgens de eisen van ISO 9001, en ISO 14001. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor duurzaam repareren.

FOCWA erkend

Ambting Auto- en carrosseriebedrijf in Arnhem is FOCWA erkend. Zo bent u verzekerd van vakmanschap en veiligheid. De FOCWA is een brancheorganisatie voor onder andere autoschadeherstelbedrijven en autoruitbedrijven. FOCWA stelt strenge eisen met betrekking tot vakmanschap en veiligheid van een schadeherstelbedrijf. Voor u betekent dit dat u zekerheid heeft dat de schade alleen hersteld wordt volgens geldende fabrieksspecificaties. Ook heeft u minimaal 4 jaar FOCWA garantie op herstelwerkzaamheden en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen.

Ambting werkt samen met Schadegarant

Schadegarant Herstelbedrijf

Wist u dat we samenwerken met Schadegarant? Een samenwerkingsverband van verzekeraars dat zorgt voor de inkoop voor verzekeringsmaatschappijen en streven naar procesoptimalisatie. Schadegarant heeft vier belangrijke doelen waar verzekerden van de Schadegarantverzekeraars baat bij hebben:

   1. Kwaliteit en veiligheid
   2. Klanttevredenheid
   3. Procesefficiency
   4. Schadelast beheersing

Maatschappijen waar wij voor werken zijn:

Vervangend vervoer

Bij Autoschadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem weet u zeker dat u mobiel blijft, ook als uw eigen auto een of meerdere nachtjes bij ons moet verblijven. Tijdens de reparatie bij schadeherstel Arnhem staat een auto voor u klaar. Bent u rijschoolhouder en moet uw lesauto gerepareerd worden? Dan bieden wij als extra service voor u een lesauto met dubbele bediening aan als leenauto. Ondernemers kunnen een bestelbus meekrijgen als tijdelijk vervoersmiddel. Dat is pas service! Service die wij al veertig jaar bieden en als vanzelfsprekend zien.

Direct autoschade melden

U kunt uw schade direct bij ons melden. U kunt ons bellen, maar ook hebben wij een formulier die u online kunt invullen. U maakt dan gebruik van onze snelservice door uw schade online aan te melden. Wij vragen u dan om uw automerk, het type en het kenteken en om uw verzekeringsmaatschappij. Ook is het gewenst dat u de oorzaak van de schade meldt en of u vervangend vervoer nodig heeft. Zo kan Autoschadeherstelbedrijf Ambting nog sneller op uw wensen inspelen. Kom snel naar uw autoschade bedrijf in Arnhem Overmaat.

Ambting dagschade herstel

Onze garage maakt deel uit van de A.A.S.: het landelijk netwerk van erkende schadeherstelbedrijven. Vanwege de strenge toelatingseisen van de A.A.S. weet u daarom dat u bij ons met een kwalitatief goed schadeherstelbedrijf te maken heeft, zowel als het gaat om techniek en communicatie als helderheid in de onkosten.

In het geval van een beperkte autoschade in de regio Arnhem kunt u bij ons terecht voor het zogeheten A.A.S. Dagherstel. Het gaat hierbij dan om de kleine autoschades als deukjes of schade aan bumper of koplamp.

De snelle unieke service van A.A.S. Dagherstel

Op de schade menukaart van A.A.S. staat overzichtelijk benoemd welke soorten schade garage Ambting binnen één dag én tegen een vaste prijs voor u kan herstellen. Mocht uw schadevraag niet voorkomen op de menukaart, neemt u dan alsnog contact met ons op, want wij helpen u graag verder. We kunnen dan vrijblijvend kijken of we u van de schadeproblemen kunnen afhelpen.

Via de site van A.A.S. kunt u met deze rekentool de onkosten eenvoudig en direct berekenen.

Schadeherstel in één dag: soms al klaar na één kopje koffie!

De dagherstel service wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Veel mensen zijn immers erg afhankelijk van hun auto. Door middel van dagherstel kunt u vaak tijdens een kopje koffie of een wandelingetje wachten totdat onze deskundigen een kleine schade aan uw auto professioneel hebben verholpen.

Autoschade Ambting is al een halve eeuw een begrip in de regio Arnhem op het gebied van schadeherstel, reparatie, onderhoud en uitdeuken. Onze professionals zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten, autospuiten en het onderhouden en repareren van uw airco, banden en autoruiten. Van monteur tot autospuiter, onze specialisten helpen u graag en vakkundig verder!

We wijzen u erop dat het in de praktijk soms voorkomt dat een bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag, of tegen de vaste prijzen. Uiteraard stellen wij u hiervan zo vroeg mogelijk op de hoogte. Wij nemen dan een voorstel van een meer- of minderprijs met u door, of spreken voor de volgende dag een tijdstip af waarbij onze monteurs dan eens scherpe deadline hanteren.

Bel ons of kom direct langs in Arnhem

Schade aan uw auto of heeft u vragen over uw auto? Dan kunt u ons altijd bellen of u kunt bij ons in de garage langskomen. Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en passie zullen wij altijd voor onze klanten inzetten. Wij adviseren u graag en kijken samen met u naar alle mogelijkheden. Bij Autoschadeherstel Ambting weet u dat u uitstekend, duurzaam en voor een scherpe prijs uw auto laat herstellen.

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Goede (familie-) garage met verstand van autoschade. Reparaties worden goed en gedegen uitgevoerd.
Hein Mulder