Een Achmea verzekering en garage Ambting

Ambting werkt nauw samen met de grote verzekeraars van Nederland, waaronder Achmea. Onder de Achmea schadeservice vallen de verzekeringsmaatschappijen Avéro, FBTO, Interpolis en Centraal Beheer. Ambting is een door Achmea goedgekeurde en aangewezen herstelpartner. Door deze selectie zijn wij samenwerkingspartners, en dat werkt in uw voordeel!

Elke autoverzekering wil graag dat u bij schade aan uw auto laat herstellen een door een autoherstelbedrijf dat zij hebben voorgeschreven, zo ook bij Achmea en haar zusterbedrijven. Bedenk dat autoschade herstellen niet alleen kan bij de garage die op de groene kaart vermeld staat. Wel is van belang of de autohersteller van uw keuze een contractpartner is van uw autoverzekeraar, in dit geval Achmea.

De voordelen als u met uw Achmea verzekering schade laat herstellen bij Ambting

  • Achmea heeft in Nederland een aantal geselecteerde herstelbedrijven, wat u een garantie van betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zal geven.
  • Nadat de monteurs van Ambting de schade hebben hersteld heeft u vier jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatiehandelingen.
  • Onze administratief medewerkers zorgen voor de afwikkeling met de verzekeraar.
  • Als uw auto is verzekerd bij Achmea hoeft u slechts een deel of helemaal niets te betalen qua eigen risico, afhankelijk van de polisvoorwaarden.
  • U heeft geen eigen risico bij ruitvervanging en ruitreparaties.
  • Meestal heeft u bij een schadeherstelbedrijf die verzekeringspartner is een lager eigen risico. Bovendien kan de keuze voor een andere garage u een ‘straf’ opleveren, bijvoorbeeld als u een garage kiest die niet is aangesloten bij het netwerk van Achmea. Mensen kiezen vaak voor een herstelbedrijf omdat het dichtbij hun huis ligt of vlakbij de plek van een aanrijding.
  • Achmea voert altijd een snelle maar nauwkeurige afhandeling, zodat u zo vlug mogelijk weer de weg op kan.

Geld besparen bij de schadepartner van Achmea in Arnhem

Een bekende verzekeraar als Achmea en haar dochters Avéro, FBTO, Interpolis en Centraal Beheer hebben in Nederland een netwerk van gecontracteerde schadeherstelbedrijven. Dit is in het belang zowel u als verzekerde, de verzekeraar en de garage. Bovendien zal het u als klant met schade aan de auto een vertrouwd gevoel geven om bij de qua premie-omzet grootste verzekeraar van Nederland te zitten. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u heeft te maken met een alleszins betrouwbare partner, die dan ook uitsluitend werkt met kwalitatief goede herstelbedrijven.

Ambting in Arnhem is daarom gecertificeerd als schadeherstelpartner bij de Achmea verzekering service. Dit baseren zij op de herstelcijfers, de snelheid van reparaties afhandelen, de opleidingsgraad van het team en het serviceniveau. Ideaal dus als u een Achmea autoverzekering heeft en schadeherstel nodig heeft in de regio Arnhem.

Schadeherstelbedrijf Ambting werkt graag samen met Achmea om deze redenen

Achmea biedt haar klanten uitstekende voorwaarden en acceptabele premies. Op hun sites van Achmea en haar zusterbedrijven treft u een handige rekentool om uw maandelijkse premie te berekenen. Nadat u namelijk uw kenteken heeft ingevoerde, geeft een makkelijk stappenplan uiteindelijke inzicht in uw premiehoogte. Hierbij worden zaken meegenomen als uw leeftijd en de hoeveelheid schadevrije jaren. Maak daarom snel een prijsvergelijking als u nu nog bij een andere autoverzekering zit.

Achmea en de Achmea-merken Avéro, FBTO, Interpolis en Centraal Beheer bieden 24-7 pechhulp. Communiceren met korte lijntjes gaat erg soepel, per telefoon, mail of app. Altijd wordt geprobeerd om bij schade al ter plekke te repareren, indien noodzakelijk een vervangende auto te bieden in het geval van WA + volledig casco. Ook bieden zij standaard razendsnel hulp zonder dat extra kosten in rekening worden gebracht.

Op basis van de positieve ervaringen werken wij graag als exclusief verzekeringspartner van Achmea. U kunt daardoor als klant van deze verzekeraar probleemloos bij ons autobedrijf terecht voor het herstel van schade. Voor aanvullende informatie of voor vragen kunt u vanzelfsprekend altijd contact met onze klantenservice opnemen.