Direct uw auto
laten spuiten?

Auto spuiten in Arnhem

Heeft u krassen op uw auto of wilt u simpelweg de kleur van uw auto veranderen? Bij Autogarage Ambting in Arnhem helpen we u graag. Een auto overspuiten is geen makkelijke klus. Dit vergt geduld en vakkundigheid. Wij beschikken over moderne apparatuur en over de juiste vakmensen om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Ambting legt uit: hoe gaat het spuiten van een auto in z’n werk?

Voordat we beginnen met het overspuiten, controleren we de auto eerst op roest, deuken of scheuren. Als we dit op de auto vinden, wordt het eerst hersteld. Daarna schuren we de auto en plakken we de auto af. Vervolgens brengen we een grondlaag aan, die dient als bescherming. Deze laag zorgt ervoor dat de autolak goed met de auto hecht. Afsluitend brengen we nog een blanke lak aan. Deze lak beschermt de auto tegen krasjes, scheurtjes en roest. Het onderhouden van de lak op uw auto is erg belangrijk, niet alleen voor het uiterlijk vertoon, maar ook voor de levensduur van de uw auto. Wanneer u een beschadiging niet of laat behandeld, is er een grote kans dat er roest ontstaat.

Autospuiterij Ambting Arnhem – Verantwoord autospuiten

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Autospuiterij Ambting voldoet daarom aan de strengste eisen op het gebied van milieu en veilig werken. Zo maken wij alleen gebruik van watergedragen autolakken en in de werkplaats en in de spuitcabines zorgt een modern luchtzuiveringssysteem voor de toevoer van frisse lucht.

Auto- en carrosseriebedrijf Ambting – voordelige autospuiterij

Bij Autobedrijf Ambting werken wij snel en efficiënt en dit scheelt u weer geld! Maar hoeveel kost het spuiten van uw auto eigenlijk? De kosten van het spuiten verschilt per type auto. Ook is het afhankelijk van de staat van de auto. Heeft de auto bijvoorbeeld veel roestplekken en beschadigingen? Dan zal dit eerst hersteld moeten worden. Het is daarom erg lastig om een vaste prijs te noemen. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Kom eens langs of bel naar 026-3814279.

Schade gereden? Vul dan het schadeformulier in en Ambting helpt u met de afhandeling

Schade rijden is erg vervelend en u wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk weer gerepareerd wordt. Bij Autobedrijf Ambting kunt u snel en gemakkelijk het schadeformulier invullen. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk helpen! Wilt u liever uw schade via de telefoon doorgeven? Dat is ook geen enkel probleem.

Ook voor uw APKairco servicebandenservicegrote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Goede service tegen een redelijke prijs.
Peter Pasman