Direct schade
melden

Autoschadeherstel Ambting, een begrip in Arnhem!

Bij autoschade wilt u niets liever dan dat uw auto weer als nieuw eruit ziet, alsof er niets gebeurt is. Wij van Ambting autoschade Arnhem vinden dit meer dan logisch en zullen u helpen tot u tevreden bent. Niet voor niets is Autoschadeherstel Ambting een begrip in Arnhem. Dus kom gerust met uw auto langs!

Pagina overzicht

Autoschade? Wat nu?

Autoschade is altijd vervelend. Veel mensen weten in geval van schade niet wat ze moeten doen. Bij autoschade door een ongeval, moet u eerst een schadeformulier invullen. Het schadeformulier is voor uw verzekering en dient u dan ook op te sturen naar uw verzekeraar. Is er geen tegenpartij bij betrokken, ook dan dient u uw verzekeraar in te schakelen. Soms is de autoschade van dien aard dat uw auto moet worden weggesleept. Mocht u ruitschade hebben, kunt u gelijk naar uw garage in de buurt gaan.  Het maakt niet uit bij welke verzekeraar u aangesloten bent, wij werken voor de meeste maatschappijen. Voor al uw autoschade kunt u het beste bij Autoschadeherstel Ambting in Arnhem komen. Het maakt niet uit of u een Volvo, Citroën of een nieuwe of oude auto heeft. Wij herstellen al 50 jaar autoschades, ongeacht de omvang van de schade, het merk en type auto met passie en vakmanschap.

Speciale technieken

Voor het herstellen van uw schade zijn verschillende speciale technieken te gebruiken. Dankzij onze passie en vakmanschap beheersen we verschillende technieken al jaren.

Uitdeuken zonder spuiten

Dat klinkt onmogelijk: uitdeuken zonder spuiten. Het is wel mogelijk, dat zullen we u laten zien. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel UZS of restylen genoemd en de techniek komt van oorsprong uit Amerika. Deze kosten- en tijdbesparende techniek beheersen wij uitstekend en voeren we dus gewoon uit in Arnhem Zuid, met uiterste professionaliteit. Hoe werkt Uitdeuken zonder Spuiten? De lak van een auto is licht   flexibel en dat maakt dat bij uitdeuken zonder spuiten uw lak onaangetast blijft. Uw deuk, maximaal ter grootte van een twee euromunt, deuken wij uit door van binnenuit de deuk uit uw auto te drukken. Dit gebeurt met een speciale hefboomtechniek of, als de deuk op een moeilijke plek zit en van binnenuit niet bereikbaar is, wordt de deuk  met een speciale lijmtechniek teruggetrokken. De laklaag moet wel onbeschadigd zijn. Uitdeuken zonder spuiten is tot wel 85% goedkoper, heeft een korte reparatieduur én is milieuvriendelijk!

Spotrepair

Spotrepair: een goedkope, snelle techniek vanaf €159! Het is een uitkomst bij kleine beschadigingen. We spuiten plaatselijk kleine beschadigingen, bijvoorbeeld op de hoek van uw bumper. Of als u een beschadiging heeft aan de onderzijde van uw portier. Met spotrepair besparen we ontzettend veel tijd, voor u het weet staat u weer buiten met een auto als nieuw. De prijs is afhankelijk van het te spuiten oppervlak en van de kleur die we moeten spuiten. Kom gerust langs en we bespreken de situatie, de oplossing en de kosten! Op zoek naar autoschade service in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunststof reparaties

Ambting in Arnhem draait z’n handen niet om voor kunststofreparaties. Tegenwoordig is kunststof heel goed te herstellen op een goedkope en milieuvriendelijke manier. Heeft u een deuk in uw bumper, dan kan dit mooi hersteld worden en scheurtjes kunnen worden gelast. Hoe wij dit doen? Wij lassen met een speciaal lasapparaat dat de bumper verhit met stikstof op de plaats van de scheur. Door de verhitting smelt het kunststof, als we daar dan kunststof lasdraad aan toevoegen, smelt alles samen. U bent bij ons verzekerd van sterke kunststofreparatie , die duurzaam is en stukken goedkoper dan het vervangen van kunststof onderdelen!

Volledig overspuiten

Heeft u een dergelijke beschadiging dat het nodig is dat uw hele auto wordt overgespoten? Of bent u toe aan een nieuw kleurtje? Bij Ambting doen wij dit zeer zorgvuldig met spuiters die allen gediplomeerd zijn. Alle delen die niet gespoten moeten worden, zoals bumpers, lijsten, portiergrepen en lampen worden gedemonteerd, de aanwezige schede wordt hersteld, waarna we de hele auto schuren. Na het schuren zetten we de auto in grondverf. De grondverf moet eerst uitharden. Is dat gebeurd, wordt het weer geschuurd en uw auto wordt in de gewenste kleur gespoten. Als de lak droog is en uitgehard, worden alle onderdelen weer gemonteerd. Het volledig overspuiten van uw auto doen wij alleen met de beste lakken. We hebben unilak voor effen kleuren, metallic lak, parelmoerlak en allerlei speciale kleuren. Voor alle kleuren is er een spectrum meter aanwezig in onze autogarage in Arnhem, die juiste kleur van uw auto scant. De kosten kunnen we u zo niet vertellen, dit is afhankelijk van veel factoren. Een offerte op maat voor het volledig overspuiten van uw auto? Kom vrijblijvend bij ons langs!

Koplampen spuiten

Heeft u last van doffe koplampen?  Ook dan bent u bij Ambting auto- en carrosseriebedrijf aan het goede adres.  Bijna alle auto’s zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen. De koplampen worden dof doordat de oppervlaktelaag wordt aangetast door zonlicht, pekel, steenslag, vogelpoep en de wasstraat.
Een dof glas van de koplamp laat minder licht door, waardoor je minder ziet en minder goed gezien wordt.
Doffe koplampen kunnen ook een reden van afkeur zijn voor de APK en daarnaast is het ook niet mooi.  Om uw koplampen weer als nieuw er uit te laten zien, verwijderen we de bovenste laag van het koplampglas, dat is de UV-coating. Een nieuwe UV-coating spuiten we dan weer op de koplamp! Voor meer vragen, neem gerust contact op met Ambting!

Autoschadeherstel is bij Ambting duurzaam

Wij zijn het groenste autoschadeherstelbedrijf in Arnhem en omgeving, dat durven wij best te zeggen. Autoschadeherstel Ambting maakt alleen gebruik van watergedragen autolakken. In de werkplaats en in de spuitcabines zorgt een modern luchtzuiveringssysteem voor frisse lucht. En wij werken volgens de eisen van ISO 9001, en ISO 14001. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor duurzaam repareren!

FOCWA erkend

Ambting Auto- en carrosseriebedrijf in Arnhem is FOCWA erkend. Zo bent u zeker van vakmanschap en veiligheid. De FOCWA is een branche organisatie voor onder andere autoschadeherstelbedrijven en autoruitbedrijven. FOCWA stelt strenge eisen met betrekking tot vakmanschap en veiligheid van een schadeherstelbedrijf. Voor u betekent dit dat u zekerheid heeft dat de schade alleen hersteld wordt volgens geldende fabrieksspecificaties. Ook heeft u minimaal 4 jaar FOCWA garantie op herstelwerkzaamheden en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen.

Ambting werkt samen met Schadegarant

Wist u dat we samenwerken met Schadegarant? Een samenwerkingsverband van verzekeraars dat zorgt voor de inkoop voor verzekeringsmaatschappijen en streven naar procesoptimalisatie. Schadegarant heeft vier belangrijke doelen waar verzekerden van de Schadegarantverzekeraars baat bij hebben:

   1. Kwaliteit en veiligheid
   2. Klanttevredenheid
   3. Procesefficiency
   4. Schadelast beheersing

Maatschappijen waar wij voor werken zijn:

   • ABN AMRO (206)
   • Amlin Insurance SE (169)
   • Ansvar Verzekeringsmaatschappij NV (239)
   • ASR Verzekeringen (118)
   • Delta Lloyd (130)
   • De Zeeuwse verzekeringen (151)
   • Europeesche Verzekering Maatschappij N.V. (113)
   • Generali schadeverzekering maatschappij nv (201)
   • De Goudse Verzekeringen (151)
   • ING Insurance Services (105)
   • Interpolis
   • Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. (110)
   • Mercurius Verzekeringen N.V. (137)
   • OHRA (130)
   • Proteq Schadeverzekeringen N.V. / Zelf.nl (226)
   • Reaal Verzekeringen (144)

Vervangend vervoer

Bij Autoschadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem weet u zeker dat u mobiel blijft, ook als uw eigen auto een of meerdere nachtjes bij ons moet verblijven. Tijdens de reparatie bij schadeherstel Arnhem staat voor u een auto klaar. Bent u rijschoolhouder en moet uw lesauto gerepareerd worden, dan bieden wij als extra service voor u een lesauto met dubbele bediening als leenauto. Ondernemers kunnen een bestelbus meekrijgen als tijdelijk vervoer. Dat is pas service! Service die wij al veertig jaar bieden en als vanzelfsprekend zien.

Direct autoschade melden

U kunt uw schade direct bij ons melden. U kunt ons bellen, maar ook hebben wij een formulier die u online kunt invullen. U maakt dan gebruik van onze snelservice door uw schade online aan te melden. Wij vragen u dan om uw automerk, het type en het kenteken en om uw verzekeringsmaatschappij. Ook is het gewenst dat u de oorzaak van de schade meldt en of u vervangend vervoer nodig heeft. Zo kan Autoschadeherstelbedrijf Ambting nog sneller op uw wensen inspelen.

Ambting dagschade herstel

Onze garage maakt deel uit van de A.A.S., het landelijk netwerk van erkende schadeherstelbedrijven. Vanwege de strenge toelatingseisen van de A.A.S. weet u daarom dat u bij ons met een kwalitatief goed schadeherstel te maken heeft, zowel als het gaat om techniek, communicatie als helderheid in de onkosten.

In het geval van een beperkte autoschade in de regio Arnhem kunt u bij ons terecht voor het zogeheten A.A.S. Dagherstel. Het gaat hierbij dan om de kleine autoschades als deukjes of schade aan bumper of koplamp.

De snelle unieke service van A.A.S. Dagherstel

Op de menukaart staat overzichtelijk genoemd welke soorten schade garage Ambting binnen één dag én tegen een vaste prijs voor u kan herstellen. Komt uw schadevraag niet voor op de menukaart? Neem dan alsnog contact met ons op, want wij helpen u graag verder. We kunnen dan vrijblijvend kijken of we u van de schadeproblemen kunnen afhelpen.

Via de site van A.A.S. kunt u met deze rekentool de onkosten eenvoudig en direct berekenen.

Schadeherstel in één dag: soms al klaar na één kopje koffie!

De dagherstel service wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Veel mensen zijn immers erg afhankelijk van hun auto. Door middel van dagschadeherstel kunt u vaak tijdens een kopje koffie of een wandelingetje wachten totdat onze deskundigen een kleine schade aan uw auto professioneel verhelpen.

Autoschade Ambting is al een halve eeuw een begrip in de regio Arnhem op het gebied van schadeherstel, reparatie, onderhoud of uitdeuken. Wij hebben speciale professionals in dienst voor uw airco, banden, autoglas, autospuiten of uitdeuken zonder spuiten. Van monteur tot autospuiter, onze specialisten helpen u graag en vakkundig verder!

We wijzen u erop dat het in de praktijk soms voorkomt dat een bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen. Uiteraard stellen wij u dan hiervan zo vroeg mogelijk op de hoogte. Wij nemen dan een voorstel van een meer- of minderprijs met u door of spreken voor de volgende dag een tijdstip af waarbij onze monteurs dan eens scherpe deadline hanteren.

Bel ons of kom direct langs in Arnhem

Schade aan uw auto of heeft u vragen over uw auto? Dan kunt u ons altijd bellen of u kunt bij ons in de garage langskomen. Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en passie zullen wij altijd voor onze klanten inzetten. Wij adviseren u graag en kijken samen met u naar alle mogelijkheden. Bij Autoschadeherstel Ambting weet u dat u uitstekend, duurzaam en voor een scherpe prijs uw auto laat herstellen.

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Goede (familie-) garage met verstand van autoschade. Reparaties worden goed en gedegen uitgevoerd.
Hein Mulder