Kleine autoschade? Kom langs bij Schadeherstelbedrijf Ambting

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Kleine ongelukken kunnen kleine autoschades opleveren. Is er een winkelwagentje gaan rollen en kwam het tot stilstand tegen uw portier? Of is het interieur van uw auto beschadigd door een scherp voorwerp? Hoe zuinig u op uw auto bent, het kan iedereen overkomen Kom langs bij Ambting in Arnhem Zuid en we helpen u graag. Maar tot wanneer is een schade een kleine schade? Hoe gaan wij te werk? En hoe kunnen wij u helpen? Lees verder, dan vertellen wij het u.

Ambting legt uit: Welke schades vallen onder kleine schades?

Schades zijn er in allerlei vormen en maten. Het meeste is te repareren. Gelukkig! Over het algemeen zijn alle kleine schades te verhelpen. Welke schades vallen dan onder kleine schades? Denkt u aan krassen op uw auto door vandalisme, het te dicht langs een paaltje rijden of door een fietser die te dicht langs uw auto fietste. Ook autoruitschade, zoals een ster valt onder kleine schade. Dat houdt op als er een scheur in uw raam ontstaat, dat valt niet meer onder kleine schades. Kleine deukjes, bumperschade, krassen in de lak of in uw dashboard en interieur vallen ook onder kleine schades. Komt u er niet uit? Rijd bij ons binnen en we bekijken samen de situatie!

Ambting herstelt kleine schades vakkundig en duurzaam

Ambting is een schadeherstelbedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft. In die tijd hebben wij veel kennis opgedaan in ons vak. Wij herstellen alle schades, van welke omvang de schade ook is. Op welke auto of welk merk maakt ons niet uit, wij helpen u graag! Al onze monteurs zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste en beste technieken om uw autoschade te verhelpen. Daarnaast werkt Ambting duurzaam: in Arnhem en omgeving zijn wij het groenste autoschadeherstelbedrijf. We hebben zelfs een certificaat voor duurzaam repareren. Hoe we duurzaam werken? Wij maken alleen gebruik van watergedragen autolakken en onze werkplaats is voorzien van een luchtzuiveringssysteem. Daarnaast voldoen we aan de eisen van ISO 9001 en IS 14001.

Zekerheid: klein schadeherstel door een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf

Kwaliteit en zekerheid staan bij ons voorop. Een combinatie van kennis, techniek en ervaring. Vandaar dat we zijn erkend door FOCWA. Bij elke schade wordt een professioneel schadeplan gevolgd. Dat begint al bij het eerste contact, waarin we u kunnen adviseren. En transparantie: wij zullen open zijn over de kosten en de planning en zorgen dat u nooit voor verrassingen komt te staan. We overleggen eerst alles met u, voor we daadwerkelijk aan de slag gaan.

  • Wij hebben gediplomeerde vakmensen aan het werk
  • De modernste apparatuur staat in onze werkplaats
  • We werken volgens gerectificeerde werkprocessen en checklists
  • We houden ons aan de fabrieksvoorschriften
  • We monteren alleen originele merkonderdelen waar nodig
  • Ambting maakt alleen gebruik van watergedragen lakmerken

En niet te vergeten: u profiteert van FOCWA garantiebewijs!

Direct autoschade melden, online – Snel en makkelijk!

Op onze site vindt u het schadeformulier, dat u gemakkelijk kunt invullen. Als u uw schadeverzekeraar invult, kunnen we gelijk met de verzekeraar contact op nemen om te checken hoe u verzekerd bent en wat voor u de kosten zullen zijn. Of dat deze volledig gedekt zijn. U kunt natuurlijk ook gelijk in onze garage binnen komen rijden. Wij helpen u graag verder met schadeherstel en schade afhandeling. Niet willen wachten tot u geholpen wordt? Bel dan naar 026-3814279.

Ook voor airco servicebandenservice, schadeafhandeling en auto spuiten bent u bij autogarage Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Bijzonder klantgericht
Fred Saalmink