Schade aan
kunststofonderdelen?

Kunststof reparatie door Autogarage Ambting in Arnhem

U kunt uw bumper snel beschadigen, bijvoorbeeld als u per ongeluk tegen een paaltje aanrijdt bij het parkeren. Is de bumper van kunststof? Dan heeft u geluk! Wij kunnen kunststof auto-onderdelen efficiënt repareren. Dit scheelt u tijd én geld.

Wat is kunststof en welke onderdelen van de auto vallen hieronder?

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Tegenwoordig zijn veel onderdelen van de auto van dit materiaal gemaakt. Deze onderdelen kunnen we met een speciale techniek repareren. Kunststofreparaties kunnen we, zoals de naam al zegt, alleen uitvoeren bij schade aan kunststof onderdelen, zoals:

  • Bumper
  • Grille
  • Dashboard
  • Spiegelkappen
  • Deurpanelen
  • Instap
  • Kofferbak

De beschadigingen, of dit nou deuken, krassen, scheuren of gaten zijn, herstellen we onzichtbaar. De onderdelen hoeven we dus niet te vervangen en u ziet niks meer van de schade!

Ambting legt uit: hoe kunststof bumper repareren?

Maar hoe gaat het repareren eigenlijk? Eerst wordt het onderdeel gerepareerd. Vervolgens spuiten we het weer in de juiste kleur en brengen wij een nieuwe structuur aan. Een gelakte bumper wordt, nadat hij is gerepareerd, weer in de juiste kleur gespoten. Bij een ongelakte bumper bootsen we na de reparatie de structuur en de kleur na. Zo ziet u er niks meer van!

Kunststof reparatie is duurzaam en veilig bij Schadehersteller Ambting

Duurzaamheid en veiligheid zijn erg belangrijk voor Autobedrijf Ambting. Het bedrijf voldoet daarom aan de strengste eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Zo worden er bijvoorbeeld alleen watergedragen autolakken gebruikt en is er in de werkplaats en in de spuitcabines een modern luchtzuiveringssysteem voor frisse lucht te vinden. We werken ook volgens de eisen van ISO 9002. Kunststofreparaties zijn erg kostenbesparend en duurzaam. De kunststof onderdelen vervangen we bijvoorbeeld niet, maar repareren we alleen. Dit is goedkoper dan een nieuwe bumper!

Direct schade melden en afhandelen bij Auto- en Carrosseriebedrijf Ambting

Schade is natuurlijk hartstikke vervelend en dit moet zo snel mogelijk hersteld worden. Schade melden kunt u direct doen via onze website. Daar vindt u een schadeformulier die u snel kunt invullen. U mag natuurlijk ook altijd bellen of langskomen bij onze autogarage in Arnhem. Dan bespreken we samen hoe we de schade kunnen herstellen.

Ook voor uw APKairco servicebandenservicegrote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

De auto weer in nette staat ontvangen prima leen auto meegekregen helemaal niets van te zeggen. Hij ziet er weer goed uit.
Wim van Hummel