Snel en gemakkelijk - Spotrepair bij Ambting Arnhem

Heeft u kleine deukjes of putjes in uw auto, maar wilt u niet uw hele auto over laten spuiten? Dan is spotrepair de uitkomst! Bij deze techniek worden oneffenheden verwijderd, zonder dat de hele auto of het hele onderdeel overgespoten moet worden. Het resultaat? Een egale auto voor een lage prijs! Wij leggen u precies uit wat spotrepair is, wat we voor u kunnen doen met deze techniek, hoe onze werkwijze is en uiteindelijk vertellen wij u iets over de tarieven van spotrepair.

Wat is spotrepair?

U kent het wel. U parkeert de auto dichtbij een muur en bij het openmaken van het portier knalt de autodeur tegen de muur aan. Of u rijdt door een bebost gebied en een laaghangende tak bekrast uw auto. Bij deze gevallen kunt u kiezen voor spotrepair. Spotrepair, ook wel ‘plaatselijk bijspuiten’ genoemd, is het herstellen van lichte schade, zonder dat de hele auto of het hele onderdeel overgespoten moet worden.

Welke schades kunnen hersteld worden met spotrepair?

Deze techniek is te gebruiken bij kleine deukjes of putjes in uw auto. Hierbij kunt u denken aan krasschade door sleutels, lichte parkeerschade en deukjes door hagel. Spotrepair kan toegepast worden bij krassen in de lak die passen binnen een A4-tje. Naast de prijs, heeft spotrepair ook als voordeel dat de schade in korte tijd wordt hersteld. Hierdoor kunt u snel weer de weg op!

Spotrepair kan niet bij elke schade toegepast worden. Zo is het over het algemeen niet mogelijk om de lak van het dak, de motorkap of de kofferbak te herstellen met deze techniek. Als deze techniek niet van toepassing is op de schade van uw auto, kijken we samen naar een passende oplossing.

Ambting herstelt snel, veilig en duurzaam

Autobedrijf Ambting werkt al meerdere jaren met spotrepair. Met speciaal gereedschap en veel vakmanschap zorgen wij dat de deukjes in uw auto als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wij zijn FOCWA erkend. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Kwaliteit en zekerheid staan voorop bij schadeherstel. Ambting in Arnhem werkt alleen met lakken op waterbasis, wat beter is voor het milieu. En u geniet van zekerheid door garanties die wij u kunnen bieden dankzij onze aansluiting bij BOVAG:

  • drie maanden BOVAG-reparatiegarantie
  • onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs

Wat spotrepair kost? Kom langs en we bekijken samen uw situatie

Twijfelt u of uw schade hersteld kan worden met spotrepair? Kom gewoon eens langs! Samen met u kijken we of spotrepair van toepassing is. Als dit niet het geval is, kijken we hoe we de schade dan wèl kunnen herstellen. Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht in onze autogarage in Arnhem Zuid.

Ook voor airco servicebandenserviceleenautoservice, kleine beurt of grote beurt bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Erg goede en persoonlijke service.
Hans Baars