Vervangend vervoer nodig?

Leenautoservice bij Ambting: maakt vervangend vervoer gemakkelijk en gratis!

Bij schade is een leenauto erg handig. Zo kunt u uw dagelijkse dingen blijven doen, ook zonder uw eigen auto.. Ambting biedt u een leenautoservice. Wanneer u er precies recht op heeft, wat de leenautoservice inhoudt en hoe u hiervan gebruikt kunt maken, vertellen we u op deze pagina.

Schade gereden? Met Ambting komt u niet zonder auto te zitten

Oei, schade gereden! Snel naar de garage! Uw auto komt na een ongeluk bij Ambting binnen terwijl u uw kinderen naar school bracht. Of terwijl u op weg was naar uw werk. U wilt verder met de dagplanning, dat snappen wij erg goed. Dat kunt u lopend of per fiets doen, maar een auto is vaak essentieel. Vandaar dat u tijdens de reparatie gebruik kunt maken van een leenauto.  Bent u rijschoolhouder en heeft u tijdens de reparatie nog lessen gepland? Dan kunt u onze lesauto meenemen. Deze auto is, net als uw lesauto, voorzien van dubbele bediening. Voor ondernemers hebben we bestelbussen in onze vloot. Ook deze kan mee terwijl uw eigen auto gerepareerd wordt. Zo houden we u mobiel! In alle situaties geldt dat u de auto zo lang mag lenen als dat de reparatie van uw eigen auto duurt.

Wat is inclusief bij de leenauto die u krijgt bij Ambting?

Bij Ambting maakt u gebruik van leenautoservice zo lang als uw eigen auto bij ons in de werkplaats moet blijven. Dit kan gaan om enkele dagen of soms zelfs enkele weken. Het ligt er aan of we nieuwe onderdelen moeten bestellen voor uw auto of niet. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de auto. U krijgt de auto volgetankt mee, het is de bedoeling dat u deze ook zo terug brengt. Bekeuringen zijn wel voor eigen rekening.

Wanneer u recht heeft op een leenauto bij Ambting

Afhankelijk van een auto, maar u bent niet zeker of u recht heeft op een leenauto? Ambting legt u uit wanneer u wel of niet recht heeft op een leenauto. Meestal heeft dit te maken met uw autoverzekering. Het is dus handig als u op hoogte bent hoe u verzekerd bent. Wanneer  u precies recht heeft op een leenauto, hangt af van:

De situatie

Er zijn meerdere situaties te bedenken: uw auto moet gerepareerd worden of de auto is total loss verklaard. Uw auto kan ook gestolen zijn en u kunt schade hebben buiten uw schuld om.

Reparatie

Bij schadeherstel heeft u bijna altijd recht op vervangend vervoer. Kan uw auto nog rijden en kan er een afspraak ingepland worden? Tijdens de reparatie staat er een leenauto voor u klaar. Dit omdat u de afspraak kunt inplannen naar uw wensen. Ook als uw auto niet meer te repareren is en dus total loss verklaard. Het trieste nieuws is dan dat u een nieuwe auto moet kopen, wilt u mobiel blijven zoals u was. Als uw auto wel gerepareerd kan worden, heeft u tijdens die reparatie recht op vervangend vervoer.

Gestolen

Is uw auto gestolen? Sommige verzekeraars vergoeden gedeeltelijk vervangend vervoer en andere verzekeraars keren een dagvergoeding uit voor bijvoorbeeld het gebruik van OV. Bijna alle verzekeraars wachten met het uitkeren van vergoeding tot er 30 dagen zijn verstreken. Is er na die 30 dagen nog geen auto boven water gekomen, dan stoppen de vergoedingen. Ook hier ligt het dus weer aan bij wie en hoe u verzekerd bent.

Schade door een ander

Als u schade heeft gereden door iemand anders, kunt u beroep doen op de verzekeraar van de ander. De meeste verzekeraars keren wel een vergoeding uit voor vervangend vervoer. Dit kan wel gaan tot 75%. Heeft de ander geen verzekering, is hij of zij failliet of is de ander onbekend? Dan kunt u aankloppen bij het waarborgfonds voor vergoeding. Daar dient u een claim in en zij kijken wat en hoeveel u vergoed krijgt.

 

Maak een afspraak met Ambting en maak gebruik van deskundige leenautoservice

Leenautoservice bij Ambting verzekert u van veilige en goede mobiliteit. Zo kunt u gewoon uw gang gaan, alleen niet met uw eigen auto. Uw beschadigde auto laat u in onze werkplaats in Arnhem Zuid achter tijdens de reparatie en in die tijd geniet u van onze leenauto. Wij zijn een autogarage in Arnhem dat is aangesloten bij Schadegarant en Achmea Schadeservice. Wij werken dus met alle grotere verzekeringsmaatschappijen samen. Denk aan Centraal Beheer, FBTO, Interpolis, ANWB, Klaverblad verzekeringen en nog veel meer. Woont u in de buurt van Oosterhout? Dan is dit geen probleem! Kom dus snel langs om uw auto te laten repareren door Autobedrijf Ambting en neem contact ons op!

Ook voor kleine autoschade, auto spuiten, autoruiten vervangengrote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt bent u bij Ambting in Arnhem aan het juiste adres!

Beoordelingen Google-Review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Toppertje. Familiebedrijf, en dat voel en merk je. Kom er graag, niet alleen voor de kwaliteit en prijs, maar ook voor praatje.
Gert Franssen