Universele
schadehersteller nodig?

Ambting Autogarage - Universele schadehersteller

Heeft u schade aan uw auto? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Wij helpen u graag zo snel mogelijk! Al 40 jaar repareren en onderhouden we alle automerken en autotypes. Open communiceren, eerlijke prijzen en écht vakwerk staan voor ons nog altijd centraal.

Specialist in onder andere de volgende merken:

Schade aan uw auto? Laat het herstellen door Ambting in Arnhem

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer veilige kilometers maken met uw auto. Wij zorgen ervoor dat u uw auto zo snel mogelijk weer kunt gebruiken, vaak al binnen een paar werkdagen! Ook maakt het niet uit waar u verzekerd bent, we werken voor bijna elke maatschappij. Elke auto herstellen we met passie en met vakmanschap. Ongeacht de omvang, het merk of het type auto. Naast reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK kunt u bij ons ook terecht voor autobanden, vakkundig uitlijnen, autoruitschade en airco-service.

Verantwoord autoschade herstellen in Arnhem

Naast passie voor het vak, richt Ambting autoschade Arnhem zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf voldoet aan de strengste eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Zo gebruiken we alleen watergedragen autolakken. Ook ‘groen’ schadeherstel is mogelijk. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk met gebruikte onderdelen werken.
Wij communiceren altijd helder en open met onze klanten. U ontvangt bij een reparatie of onderhoudsbeurt een prijsopgave vooraf. Wanneer er tijdens het werk aan uw auto onverwachte zaken opduiken, nemen wij contact met u op om de situatie door te spreken.

Autogarage Ambting erkend schadehersteller

Autogarage Ambting is een erkend schadegarant herstelbedrijf. Wij zijn namelijk FOCWA erkend. Dit betekent dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Daarnaast is Ambting een BOVAG-autogarage. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiernaast krijgt u passend vervangend vervoer aangeboden tijden de schadereparatieperiode en krijgt u 4 jaar reparatiegarantie.

Ambting werkt samen met Schadegarant. Afhankelijk van uw polis betaalt u minder of zelfs geen eigen risico als u uw schade laat herstellen bij ons. Ook werkt autogarage Ambting in Arnhem samen met Achmea schadeservice. Hieronder vallen de verzekeraars Avéro, FBTO, Centraal Beheer en Interpolis. Deze samenwerking levert voor u veel voordelen op, zoals reparatiegarantie. Nog een bijkomend voordeel is dat wij zorgen voor de financiële afwikkeling, daar hoeft u dus niet aan te denken!

Meld snel uw schade via ons schadeformulier

Schade kunt u direct bij ons melden. Op de website vindt u ons schadeformulier, die u snel en gemakkelijk kunt invullen. Daarnaast mag u ook gewoon langskomen bij ons in garage, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. En al het geregel met de verzekering? Dat doen wij voor u!

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (37 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Je word hier altijd top geholpen. Heel vakkundig en zorgzaam personeel.
Robert Wiggers