Samenwerking tussen A.S.R. en garage Ambting 

Als autoschadeherstelbedrijf in Arnhem werken wij intensief samen met vele autoverzekeraars, zoals die van A.S.R. Wie een autoverzekering afsluit bij A.S.R. heeft altijd te maken met hun drie pluspunten: tot 25% korting bij schade met meerdere voertuigen, een pakketkorting bij meerdere schadeverzekeringen en geen hogere premie in het geval van een schade zonder schuld.

Doordat wij een exclusieve A.S.R. herstelpartner in Arnhem zijn, heeft u bij onze garage als verzekerde extra (financieel) voordeel. Elke verzekeraar wil dat u autoschade laat repareren bij een autoherstelbedrijf die zij hebben geselecteerd.

A.S.R. stuurt u graag door naar een contractpartner in uw regio

A.S.R. selecteert uitsluitend autoherstelbedrijven op basis van strenge eisen. Een schadeherstelbedrijf moet een langdurig en controleerbaar hoog kwaliteitsniveau hebben. A.S.R. stelt hoge normen aan zaken als technische betrouwbaarheid, een goede klanttevredenheid en een acceptabele prijs-kwaliteitverhouding.

Verder denken mensen vaak dat dat autoschadeherstel alleen mag bij een garage die op de groene kaart vermeld staat. Wel is zoals gezegd van belang of een keuze maakt voor een garage die contractpartner is van uw autoverzekeraar, in dit geval A.S.R.

Zowel u als A.S.R. hebben daarmee meer zekerheid dat autoherstel na een schade naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Prettig: altijd toegang tot een gekwalificeerd herstelbedrijf

Door de strenge normen van ASR en ook andere verzekeraars komt u dus altijd automatisch terecht bij een geselecteerde en erkende reparateur in het geval van schade aan uw auto. Dit geldt voor alles dat op vier wielen rijdt,  of het nou een personenauto is, een bestelauto, een kampeerauto, een oldtimer, een zakelijke bestelauto of zakelijke personenauto is.

Schadeherstel is de kernactiviteit van autobedrijf Ambting, dus als u pech heeft in de regio Arnhem zullen de ASR en andere verzekeringsmaatschappijen u altijd al snel doorverwijzen naar ons voor uw schadeherstel.

De voordelen voor de A.S.R. verzekerde die autoschade laat herstellen bij Ambting

  1. Na het herstel van schade door de vakmensen van Ambting krijgt u vier jaar garantie op zowel de geplaatste onderdelen als de reparatiehandelingen.
  2. Onze administratieve specialisten wikkelen de papierwinkel af met A.S.R.
  3. Als klant van A.S.R. hoeft u slechts een deel of helemaal niets te betalen qua eigen risico, afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekeringspakket.
  4. Meestal hebt u erkende verzekeringspartner een lager eigen risico. Bij een keuze voor een niet door de verzekeraar geaccepteerde garage kan u een ‘strafboete’ krijgen, oftewel hogere kosten.
  5. Mensen maken immers soms een prijzige keuze om een schadeherstelbedrijf te kiezen dat dichtbij huis ligt of dichtbij de schadeplek.
  6. Onze ervaring is dat A.S.R. bij schade melden altijd een snelle maar zorgvuldige afwikkeling verzorgt. U kunt dus alweer snel de weg op!
  7. Er is een gratis haal- en brengservice binnen de 25 kilometer en U kan gebruik maken van een kosteloze leenauto of leenfiets.

Tip: controleer of u bij A.S.R. autoverzekering een lagere premie betaalt

Bij een A.S.R. verzekering geldt een nieuwwaarderegeling van 24 maanden, ongeacht of het gaat om beperkt casco of volledig casco. Extra’s zijn mee verzekerd tot duizend euro en deze autoverzekering kent geen malus, oftewel er is geen bijbetaling op de onderste trede van de no-claimladder.

De verzekeringspakketten voor de auto van A.S.R. komen er bij onafhankelijke premievergelijkers van autoverzekeringen allemaal vrij goed vanaf. Omdat autoverzekeraars onderling aardige prijsverschillen hebben als het gaat om een verzekeringsaanbod met een gelijkwaardige dekking, kan het de moeite lonen om even op onderzoek uit te gaan. Want voordeliger auto rijden begint met het kiezen van de juiste autoverzekering. Ook kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen die is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

De redenen waarom wij als autoschade herstelbedrijf graag samenwerken met A.S.R.

A.S.R. heeft uitstekende voorwaarden en u betaalt bij elk pakket een acceptabele premie. Als u geen cliënt bent bij deze autoverzekering kunt u dat op hun website gemakkelijk nagaan met een handige rekentool om de premie te berekenen van elk pakket dat zij aanbieden. Dit kan door het simpelweg invoeren van uw kenteken, uw aantal van schadevrije jaren rijden en uw leeftijd. Maak daarom snel een prijsvergelijking als u nu nog bij een andere verzekeraar zit.

Onze ervaring is dat de klantenservice van A.S.R. altijd snel en helder communiceert met korte lijntjes per telefoon, mail of WhatsApp. Op basis van de positieve ervaringen werken wij graag als A.S.R. partner. U kunt daardoor als klant van deze verzekeraar probleemloos bij ons autobedrijf terecht voor het herstel van schade.

De deskundige monteurs van autoschade herstelbedrijf Ambting zullen zich voor honderd procent inzetten om u tevreden te stellen. Als meerwaarde bij ons schadeherstel geldt dat we een eigen bandenservice, een eigen autospuiterij en een airco service hebben. Op deze afdelingen zijn experts in dienst die speciaal zijn opgeleid voor deze werkzaamheden.

Geselecteerd door Schadegarant op kwaliteit en service

Voor uw ruitschade of overige schade kunt u als verzekerde bij ASR dus terecht bij een aanbieder van Schadegarant. Zoals bij elke aangesloten partner van Schadegarant nemen wij de financiële handel en wandel voor u uit handen. De professionals op onze administratie zetten dagelijks trajecten uit met verzekeringsmaatschappijen en communiceren met korte lijntjes. Op deze pagina noemen wij in het bijzonder ASR, een populaire verzekeraar onder automobilisten en een partij waar wij graag mee samenwerken.

De aantrekkelijke manier van autoruitschade claimen bij ASR

Als u schade aan uw ruit heeft, raadpleeg dan op de website van ASR de adressen in uw regio die na strenge toetsing door ASR zijn aangewezen als geselecteerd autoschade herstelbedrijf. Bij noodhulp kunt u 24 uur per dag het binnenlandse of buitenlandse servicenummer bellen, waarbij er direct hulp volgt van een door ons erkend schadeherstelbedrijf komt. Aantrekkelijk is dat het herstel van een ster in de voorruit kosteloos kan worden gerepareerd. Daarnaast betaalt u het laagste eigen risico zoals vermeld in uw polis.

Overige schades aan de auto claimen bij ASR

Als er schade is vanwege een inbraak of door vandalisme dient u dit eerst online of telefonisch bij de politie aan te geven. Schade door extreme weersomstandigheden of door toedoen van dieren kunt u telefonisch, per post of per e-mail aan ASR doorgeven via uw assurantieadviseur of met een schadeformulier. ASR zal u vervolgens verwijzen naar een autoschade herstelbedrijf die erkend is volgens haar eigen keuringsnormen. Als u in Arnhem en omstreken een schade heeft, zal u doorgaans in contact worden gebracht met autobedrijf Ambting.

Wenst u extra informatie of advies over uw A.S.R. autoverzekering in combinatie met onze garage? 

Naast A.S.R. werken wij samen met verschillende andere grote verzekeraars. Mocht u nog vragen hebben over de samenwerking met A.S.R. of een andere verzekeraar, over reparaties e.d. van uw auto of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Kundig personeel. Vriendelijk en snel geholpen.
Henk Schinkel