Schadeherstel van auto's bij ASR

De grote Verzekeraar ASR is een belangrijke partner in het schadeherstel van auto’s. Als u een autoverzekering heeft bij ASR en te maken krijgt met schade aan uw auto, dan kunt u via het zoekmenu op hun site een herstelbedrijf in de regio vinden.

Hierbij is een keuzemogelijkheid uit twee opties: het herstel van ruitschade als verzekerde bij ASR of de optie voor alle overige vormen van schade. Schadeherstelbedrijf Ambting is de garage in de regio Arnhem waarnaar u zal worden verwezen omdat wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Schadegarant.  Doordat wij voldoen aan de strenge voorwaarden van Schadegarant kunnen we immers de voor u aantrekkelijke diensten aanbieden die passen bij een garage waar u van op aan kan.

Wat zijn uw voordelen bij autoherstel via ASR?

  1. Er is een gratis haal- en brengservice binnen de 25 kilometer.
  2. U kan gebruik maken van een kosteloze leenauto of leenfiets
  3. Zoals gezegd nemen wij de gehele financiële afwikkeling over, u hoeft dan onder andere geen voorschot te betalen.
  4. Hoog herstelniveau met maar liefst vier jaar garantie op de reparatie.

Geselecteerd door Schadegarant op kwaliteit en service

Voor uw ruitschade of overige schade kunt u als verzekerde bij ASR dus terecht bij een aanbieder van Schadegarant. Zoals bij elke aangesloten partner van Schadegarant nemen wij de financiële handel en wandel voor u uit handen. De professionals op onze administratie zetten dagelijks trajecten uit met verzekeringsmaatschappijen en communiceren met korte lijntjes. Op deze pagina noemen wij in het bijzonder ASR, een populaire verzekeraar onder automobilisten en een partij waar wij graag mee samenwerken.

Herstel met merkgarantie, FOCWA of BOVAG

  1. Als er sprake is van merkgarantie krijgt u daarvan een schriftelijk bewijs dat de auto professioneel is hersteld door een erkend autoschadeherstelbedrijf. U heeft dan tot een maximum van vier jaar garantie op het spuitwerk en de onderdelen van de carrosserie en de bijbehorende kosten van arbeid. Op overige onderdelen zit een garantie van maximaal één jaar.
  2. Bij een schadehersteller die aan de normen voldoet van FOCWA wordt de schade aan een auto hersteld volgens de originele fabrieksrichtlijnen. U bent hierdoor verzekerd van een goede herstelkwaliteit, want ‘creatieve oplossingen’ zoals de importeur of fabrikant ze niet heeft bedoeld mogen dan niet worden uitgevoerd. Verder ligt bij alle criteria de lat erg hoog: er wordt gewerkt met een professioneel stappenplan en er gelden hoge eisen voor de monteurs, de apparatuur, transparante facturen, milieu en ARBO-wetgeving. Kortom: op alle fronten wordt gewerkt aan een optimaal herstel van schade aan uw auto.
  3. Een ander vergelijkbaar bekend keurmerk is de garantie van BOVAG. Ook dit is een bekend toonbeeld van kwaliteit waar de veeleisende klant blij wordt. Ook de BOVAG kent uitstekende voorwaarden qua garantie op de reparatie, haal en brengservice, het passend vervangend vervoer en een kosteloze BOVAG bemiddeling bij eventuele geschillen.

De aantrekkelijke manier van autoruitschade claimen bij ASR

Als u schade aan uw ruit heeft, raadpleeg dan op de website van ASR de adressen in uw regio die na strenge toetsing door ASR zijn aangewezen als geselecteerd autoschade herstelbedrijf.

Bij noodhulp kunt u 24 uur per dag het binnenlandse of buitenlandse servicenummer bellen, waarbij er direct hulp volgt van een door ons erkend schadeherstelbedrijf komt.

Aantrekkelijk is dat het herstel van een ster in de voorruit kosteloos kan worden gerepareerd. daarnaast betaalt u het laagste eigen risico zoals vermeld in uw polis.

Overige schades aan de auto claimen bij ASR

Als er schade is vanwege een inbraak of door vandalisme dient u dit eerst online of telefonisch bij de politie aan te geven. Schade door extreme weersomstandigheden of door toedoen van dieren kunt u telefonisch, per post of per e-mail aan ASR doorgeven via uw assurantieadviseur of met een schadeformulier. ASR zal u vervolgens verwijzen naar een autoschade herstelbedrijf die erkend is volgens haar eigen keuringsnormen. Als u in Arnhem en omstreken een schade heeft, zal u doorgaans in contact worden gebracht met autobedrijf Ambting.

Prettig: altijd toegang tot een gekwalificeerd herstelbedrijf

Door de strenge normen van ASR en ook andere verzekeraars komt u dus altijd automatisch terecht bij een geselecteerde en erkende reparateur in het geval van schade aan uw auto. Dit geldt voor alles dat op vier wielen rijdt,  of het nou een personenauto is, een bestelauto, een kampeerauto, een oldtimer, een zakelijke bestelauto of zakelijke personenauto is.

Schadeherstel is de kernactiviteit van autobedrijf Ambting, dus als u pech heeft in de regio Arnhem zullen de ASR en andere verzekeringsmaatschappijen u altijd al snel doorverwijzen naar ons voor uw schadeherstel.

 

Beoordelingen Google-review Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)

Kundig personeel. Vriendelijk en snel geholpen.
Henk Schinkel