Bel of mail direct
voor een afspraak!

ABN AMRO autoverzekering: alle voordelen op een rij

Autoschadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem werkt samen met vele verzekeraars, waaronder ABN AMRO. Een groot voordeel voor u: u kunt zonder zorgen bij ons terecht met schade. We zijn immers een schadegarant herstelbedrijf. Dat houdt in dat we ons uiterste best doen om de schade aan uw auto deskundig én snel te herstellen. Lees op deze pagina meer over de voordelen die het u biedt wanneer u uw autoverzekering heeft afgesloten bij ABN AMRO.

Schade melden bij uw ABN AMRO autoverzekering

Schade rijden aan uw geliefde auto is natuurlijk nooit leuk. Het kan ervoor zorgen dat u in paniek raakt en niet weet wat u precies moet doen. Wij begrijpen dat het oplopen van schade aan uw auto heel vervelend is.
Het eerste wat u moet doen bij het oplopen van autoschade, is uzelf en anderen in veiligheid brengen. Denk goed na of u de politie in moet schakelen. Probeer rustig te blijven en zet uw auto op zo’n manier weg dat het verkeer niet geblokkeerd wordt. Zet een gevarendriehoek neer en maak foto’s van de situatie. Zorg voor verklaringen van getuigen en wissel gegevens uit wanneer het gaat om een auto-ongeluk. Om de schade zo snel mogelijk te laten herstellen, is de volgende stap die u moet nemen het online melden van de betreffende schade. Vul online het schadeformulier in, zo ziet u meteen of de schade wel of niet gedekt wordt. Bevindt u zich in het buitenland? Dan kunt u bellen naar 0031 26 – 400 23 45. Vervolgens maakt u vrijwel direct een afspraak met Autogarage Ambting in Arnhem.

Waarom werkt ABN AMRO samen met Autobedrijf Ambting?

ABN AMRO biedt via haar Schade Service een netwerk aan van betrouwbare A.A.S. schadeherstelbedrijven. Autogarage Ambting is één van deze gespecialiseerde autobedrijven. Voor het herstellen van uw autoschade, maken onze experts gebruik van diverse technieken. Denk aan zaken als uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststof reparaties, het volledig overspuiten van uw auto en het spuiten van uw koplampen. Daarnaast zijn wij FOCWA erkend, zodat u zeker bent van vakmanschap en veiligheid.

Wat zijn de voordelen van een ABN AMRO autoverzekering?

Aangezien wij een ABN AMRO herstelpartner zijn, geniet u als verzekerde van diverse voordelen.

  • Met WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco heeft u een eigen risico van €150 per gebeurtenis. Maar wanneer u uw schade laat herstellen bij Autogarage Ambting, vervalt dit eigen risico. Let op: dit geldt niet bij ruitvervanging. Hiervoor is het eigen risico €75;
  • Ook wanneer uw auto goed is beveiligd, betaalt u geen eigen risico bij (een poging tot) diefstal, inbraak of joyriding;
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling, ABN AMRO betaalt de rekening direct aan ons;
  • U krijgt vier jaar garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden;
  • U heeft recht op gratis vervangend vervoer, zodat u tijdens de reparatiewerkzaamheden voorzien bent van een leenauto;
  • Bevindt u zich binnen een straal van 5 km vanaf Autogarage Ambting? Dan halen we uw auto graag op. Na het herstel leveren wij deze ook weer netjes bij u op de stoep. Dit geldt alleen wanneer u direct met ons contact heeft gezocht en er geen tussenkomst is geweest met een dealer.

Contact opnemen of direct autoschade laten herstellen

Wilt u uw schade zo snel en goed mogelijk laten herstellen? Meld u dan bij Autogarage Ambting in Arnhem en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt! Heeft u nog vragen over onze samenwerking met verzekeringsmaatschappij ABN AMRO? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@ambting.nl of te bellen naar 026 – 381 42 79. We staan altijd voor u klaar!