Autogarage nodig?

Heeft u een Allianz Direct autoverzekering? Laat schade herstellen bij autogarage Ambting!

Ambting werkt met ontzettend veel verzekeraars samen. Dankzij onze aansluiting bij Schadegarant werken wij samen met een reeks grote verzekeraars. Als u een Allianz Direct autoverzekering heeft, profiteert u dus ook van deze voordelen. Zo krijgt u korting op uw eigen risico, heeft u recht op vervangend vervoer en nog veel meer!

Voordelen van samenwerking met Allianz Direct autoverzekeringen

Dankzij onze aansluiting bij Schadegarant profiteert u als klant van de volgende voordelen:

 • Korting op uw eigen risico
  Dit is afhankelijk van uw polis. Sommige verzekeraars hebben het voordeel al verwerkt in de premie.
 • Recht op gratis vervangend vervoer (leenauto service)
  Van afspraak en reparatie tot uw auto hersteld is. Wel vragen we u de brandstofkosten en eventuele verkeersboetes voor uw eigen rekening te nemen.
 • Haal- en brengservice
  Binnen een straal van 5 km haalt Ambting uw auto met schade op. Na herstel leveren we deze ook weer netjes bij u op de stoep. Deze optie bieden we u alleen als u direct met ons contact hebt opgenomen voor herstel. Bij een tussenkomst met een dealer geldt dit niet.
 • 4 jaar garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden
  Zo gaat u zorgeloos weer de weg op!

Bij Autobedrijf Ambting Arnhem bent u verzekerd dat we uw schadeherstel tot in de puntjes verzorgen. Wij willen dat onze klanten weer veilig en met een gerust hart de weg op kunnen. Wij hebben sinds 1967 ervaring in de branche en maken uitsluitend gebruik van de modernste technieken. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Zo bent u als klant altijd zeker dat uw auto in goede handen is.

Meld schade direct zodat Ambting gelijk helpt

Autoschade is vervelend en veel mensen weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Als u betrokken bent bij een ongeval, moet u eerst een schadeformulier invullen en naar uw verzekeraar sturen, zelfs als er geen tegenpartij is. Bij ernstige schade die het wegslepen van uw auto vereist of bij ruitschade kunt u het beste naar een garage in de buurt gaan. Meld schade direct, dan helpen we u direct verder.

Bij Autoschadeherstel Ambting in Arnhem kunt u ongeacht uw verzekeraar terecht voor alle soorten autoschade, maakt nieut welk merk of de leeftijd van uw auto heeft. Met meer dan 50 jaar ervaring herstellen wij schades met passie en vakmanschap, waarbij we gebruik maken van verschillende speciale technieken die we al jaren beheersen.

Stel uw vragen aan onze vakmensen

Heeft u schade aan uw auto of heeft u vragen over uw auto? Bij Schadegarant Herstelbedrijf Ambting in Arnhem bent u aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en passie stellen wij altijd in dienst van onze klanten. Wij adviseren u graag en kijken samen met u naar alle mogelijkheden voor een uitstekend, duurzaam en scherp geprijsd herstel van uw auto. Bij Ambting bent u verzekerd van schadeherstel wat tot in de puntjes is verzorgd, zodat u weer veilig en met een gerust hart de weg op kunt. En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor APK, airco service en auto spuiten? Bel ons op 026-3814279 voor meer informatie of mail naar info@ambting.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)