Bel of mail direct
voor een afspraak!

Autoverzekering bij Amlin? Snel gerepareerd bij Ambting

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U zit niet te wachten op administratief gedoe over declaraties en rekeningen. Door onze samenwerking met Amlin is dat ook niet nodig. Achter de schermen wordt alles voor u geregeld. Wij herstellen uw auto en handelen de administratie rechtstreeks af met Amlin. U hoeft alleen nog maar uw auto op te halen.

De voordelen van Autoschadeherstel Ambting

Ambting autoschade Arnhem is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel. Dat betekent dat wij uw auto herstellen volgens fabrieksspecificaties. Of anders gezegd: uw auto wordt hersteld met uiterste precisie en alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit hanteren wij ook voor onze klantenservice. Een leenauto staat altijd gratis voor u klaar. Voor rijscholen hebben we een leenauto met dubbele bediening klaarstaan. Bent u installateur of pakketbezorger? Dan krijgt u een bestelbus mee als leenauto. Liever een haal-en brengservice? Ook dat is geen probleem bij Autoschadeherstel Ambting. Na de reparatie van uw auto, handelen wij de administratie af met Amlin autoverzekeringen. Daarna wassen we uw auto en staat hij klaar om opgehaald te worden.Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2. Ze zijn vooral te spreken over onze klantvriendelijkheid, duidelijke communicatie en de hoge kwaliteit van de reparaties.

Al 50 jaar schadeherstel

Wij herstellen al 50 jaar lang uiteenlopende schades. Hoe erg de schade ook is, wij herstellen het. Altijd met de grootste aandacht voor het milieu. Wij beheersen verschillende technieken zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en kunststof reparaties. U heeft altijd minimaal 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

De voordelen van een Amlin autoverzekering

Amlin richt zich met hun autoverzekering uitsluitend op MKB-bedrijven en grootzakelijke bedrijven. Ze hebben specialistische kennis van verschillende sectoren en markten zoals wagenparken, garagebedrijven, leaseauto’s, personenvervoer en goederenvervoer. Door deze uitgebreide kennis, helpen ze ondernemingen bij het verlagen van de risico’s op schades en zijn maatwerkoplossingen mogelijk. Volledig toegespitst op uw bedrijf en wagenpark.

Stap 1: Schade melden bij Amlin autoverzekeringen

Zit u met een schade? Meld deze eerst bij uw Amlin autoverzekering of bij uw tussenpersoon. Wanneer zij op de hoogte zijn, kunnen wij de rest achter de schermen afhandelen.

Stap 2: Schade melden bij ons

Vervolgens meldt u de schade aan bij ons. Dat kan op drie manieren. Een snelle manier is om uw schade online te melden. U heeft de mogelijkheid om foto’s van de schade mee te sturen. Zo kunnen wij inschatten hoeveel tijd we nodig hebben voor de beoordeling van de schade. Liever bellen? Ook dat kan. We plannen een afspraak in om de schade aan uw auto te inspecteren. Bent u in de buurt? Rij dan gerust even bij ons langs. We doen ons best om de schade dan direct te inspecteren. Hoe kleiner de schade, hoe gemakkelijker dat is. Vragen of telefonisch een schade melden? Neem dan contact op met autogarage Ambting in Arnhem.