Bel of mail direct
voor een afspraak!

Autoverzekering bij Ansvar? Vakkundig gerepareerd bij Ambting

Schade aan uw auto moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Administratieve rompslomp? Daar zit u niet op te wachten. Dankzij onze aansluiting bij Schadegarant werken wij nauw samen Ansvar en wordt alles voor u geregeld. Wij repareren uw auto en handelen het papierwerk rechtstreeks af met Ansvar. Voor u het weet staat uw auto klaar om opgehaald te worden.

Voordelen van de Ansvar autoverzekering en Ambting

Met een autoverzekering van Ansvar, bent u zeker van een aantal voordelen. Wordt de reparatie uitgevoerd door een aangesloten herstelbedrijf (zoals Ambting), dan heeft u altijd recht op gratis vervangend vervoer. Ansvar biedt ook een gratis verhaalservice aan. Deze service helpt u om de kosten vergoed te krijgen van de tegenpartij.

Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard, dan koopt u simpelweg een nieuwe. Ansvar hanteert een nieuwwaarderegeling en een aanschafwaarderegeling van 36 maanden, met een maximaal bedrag van € 60.000,-. Ook prettig: schade door vandalisme heeft geen invloed op uw no-claimkorting.

Ansvar-schadehersteller-Ambting

De vakmensen van Ambting autoschade Arnhem

Bij Ambting autoschade Arnhem repareren we al 50 jaar auto’s en bedrijfswagens. We hebben ervaring met uiteenlopende technieken zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en kunststof reparaties. Alle reparaties worden met uiterste precisie en naar fabrieksspecificaties uitgevoerd. Daarom geven we altijd 4 jaar garantie op herstelwerkzaamheden.

Ambting autoschade Arnhem is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel. Een vereniging van schadeherstellers die staan voor hoogwaardig schadeherstel. Onze mensen werken met passie voor het vak en werken 100% klantgericht. Daardoor beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9.2.

Stap 1: Schade melden bij Ansvar autoverzekeringen

Meld autoschade eerst bij uw Ansvar autoverzekering of bij uw tussenpersoon. Dat is nodig om de administratie achter de schermen af te handelen.

Stap 2: Schade melden bij ons

Vervolgens meldt u de schade aan bij ons. Meld uw schade direct online. Dat is de snelste en makkelijkste manier. Als u foto’s meestuurt, zijn wij beter in staat om de schade te beoordelen.

Liever contact met een van onze medewerkers? Geen probleem. Bel ons dan gerust. Bent u in de buurt? Rij dan even langs. Vooral bij kleine schades is dit geen enkel probleem.

Vragen of telefonisch een schade melden? Neem dan contact op.