Ambting: ANWB geselecteerd schadeherstelbedrijf

Het kan ons allemaal overkomen: autoschade door een aanrijding, opspattend grind op de autoruit  of het aantikken van een paaltje. Wat de reden ook is, het geeft altijd ergernis die tijdrovend is en soms zelfs leiden tot lichamelijk letsel. Om u te ontzorgen heeft u een schadeherstelbedrijf nodig. Kies in zo’n geval voor een autogarage die is geselecteerd door uw verzekeraar.

Garage Ambting in Arnhem Zuid werkt samen met vele grote verzekeraars, waaronder de autoverzekeraars van het platform Schadegarant. Daarnaast zijn wij ook nog eens een door de ANWB verzekering geselecteerd schadeherstelbedrijf.

De ANWB selecteerde onze garage op basis van de herstelcijfers, de opleidingsgraad, het serviceniveau en de reparatiesnelheid. Ideaal dus als u als automobilist uit de regio Arnhem na een botsing of aanrijding uw auto moet herstellen. Bovendien spaart u dan geld uit, want sommige verzekeraars heffen immers een ‘boete’ als u een ander herstelbedrijf uitkiest dan zij adviseren of voorschrijven. Onterecht denken mensen vaak dat een auto herstellen na schade uitsluitend mogelijk is bij de garage die op de groene kaart vermeld staat.

ANWB verzekerden in Arnhem en omstreken profiteren van schadeherstel bij Ambting

Bij Ambting zijn we niet alleen trots op samenwerken met de ANWB autoverzekering, we kunnen u als automobilist in onze regio Arnhem aanraden om bij deze autoverzekeraar aan autoverzekering af te sluiten. De ANWB heeft voor elke specifieke automobilist een passend verzekeringspakket met de juiste dekking, dit alles onder glasheldere voorwaarden. De autoverzekering afsluiten kan online en binnen enkele minuten, door gangbare zaken in te vullen als uw NAW-gegevens, het kenteken, het aantal jaren schadevrij rijden, de meldcode uit het kentekenbewijs en het eventuele ANWB lidmaatschapsnummer.

Er is bij de ANWB verzekering een aantrekkelijke Naast de reguliere autoverzekering is er de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering, die het mogelijk maakt een deel van uw premie terug te verdienen. Al met al biedt de ANWB een goedkope autoverzekering aan, die door het onafhankelijke onderzoeksbureau WUA ook nog eens is uitgeroepen als favoriete aanbieder van autoverzekeringen.

Wat zijn de voorbeelden van schadeherstel bij ANWB samenwerkingspartner Ambting?

Door uw autoschade te laten herstellen in onze garage profiteert u van verschillende voordelen, die we hieronder uitleggen.  

Wat zijn uw voordelen van schadeherstel bij een samenwerkingspartner van verzekeraar ANWB?

 1. Nadat onze monteurs de schade hebben hersteld, ontvangt u vier jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie zelf.
 2. De verzekering experts bij Ambting verzorgen de administratieve afhandeling voor u.
 3. Tijdens de dagen van de reparatie hebben wij een leenautoservice voor u.
 4. Ook werkt ons autoschade herstelbedrijf met een haal- en brengservice. Binnen een straal van vijf kilometer halen onze mensen dan uw auto met schade op, na het herstel wordt deze weer keurig naar u teruggebracht.
 5. U profiteert van het ANWB ledenvoordeel en de hulp van de ANWB Alarmcentrale, 24 uur per dag.
 6. Wie twee auto’s verzekert, profiteert bij beide auto’s van dezelfde no claim korting.
 7. Met onze deskundige service wordt uw auto snel en professioneel hersteld.

Hoe werkt ANWB autoverzekering schade melden?

Het melden van de schade bij een van de autoverzekeringen van de ANWB gaat snel en gemakkelijk.  In de regel gelden deze vijf stappen:

 1. Maak een (telefonische) afspraak met ons.
 2. Meld de schade bij uw ANWB verzekering en stuurt daar het schadeformulier naartoe
 3. De ANWB en wijzelf controleren uw verzekeringsstatus en uw schadedekking.
 4. U brengt de auto naar ons toe of maakt gebruik van onze ophaalservice.
 5. Wij repareren de auto zo spoedig mogelijk, waarna u weer snel de weg op kan.

De deskundige monteurs van autoschade herstelbedrijf Ambting zullen zich voor de volle honderd procent inzetten om u tevreden te stellen. Bij onze bandenservice, het uitdeuken of het autospuiten werken specialisten die dit soort klussen dagelijks uitvoeren. Voor reparatie en onderhoud aan uw airco hebben wij speciale STEK-gecertificeerde monteurs.

Vragen of informatie over uw verzekering van ANWB in combinatie met onze garage?

Behalve de ANWB autoverzekeringen werken wij samen met verschillende andere grote verzekeraars.  Hier vind u een overzicht van onze samenwerkingspartnersAls u als verzekerde van de ANWB nog vragen heeft over schade aan uw auto of extra informatie verlangt, neem dan gerust contact met ons op.