Bel of mail direct
voor een afspraak!

Schade herstellen bij Ambting met De Goudse autoverzekering

Verzekerd bij De Goudse? Dan is uw auto snel weer hersteld. Door onze samenwerking met de autoverzekering van De Goudse, regelen wij alles voor u. U heeft geen omkijken meer naar de administratieve afhandeling van de schade. Ambting herstelt uw auto met oog voor detail. U hoeft alleen de auto nog op te halen. Deze staat brandschoon voor u klaar.

Voordelen van deze samenwerking

Ambting herstelt al 50 jaar lang uiteenlopende schades. Voor ons is geen schade te gek. We zijn onder andere gespecialiseerd in spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en kunststof reparaties. We herstellen uw auto altijd volgens fabrieksspecificaties. Kortom: topkwaliteit schadeherstel. Daarom geven wij altijd vier jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.

Ambting autoschade Arnhem is aangesloten bij de A.A.S. Schadeherstel. Een vereniging van kwalitatieve schadeherstellers. Onze vakmensen werken met passie aan uw auto, en altijd volledig klantgedreven. Daarom worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9.2. Tijdens het herstel krijgt u van ons een leenauto of leenfiets mee. We hebben zelfs een speciale leenauto die als lesauto gebruikt kan worden. Schade aan uw bus? Dan krijgt u een leenbus mee.

Schade melden bij De Goudse autoverzekering

Meld uw schade altijd eerst bij uw autoverzekering. In dit geval bij De Goudse. Alleen dan kunnen wij de administratieve rompslomp achter de schermen voor u verzorgen. Zodra u dat gedaan heeft, neemt u contact op met ons.

Pluspunten autoverzekering bij De Goudse

Uw auto verzekeren bij De Goudse heeft een aantal voordelen. Zo heeft u altijd recht op vervangend vervoer bij schade. Ook handig: uw aanhanger of caravan is meeverzekerd (WA) wanneer deze aan de auto is gekoppeld. Dat voorkomt nare verrassingen achteraf. Heeft u of uw partner ook nog een auto of motor? Dan verzekert u deze tegen een scherpe premie.

Contact en direct schade melden bij Ambting

Zit u op dit moment met een schade aan uw auto? Meld deze dan direct. Dan bent u snel weer op weg. Schade melden kan op drie manieren.

Kom langs

Bent u in de buurt? Kom gerust even langs. We doen ons best om de schade direct zo goed mogelijk te beoordelen. Langskomen is vooral handig wanneer het gaat om een kleine schade. Bij grote schades is het beter om eerst even contact op te nemen.

Bel ons

Neem telefonisch contact met ons op. Eventueel plannen we dan meteen een afspraak met u in voor de beoordeling. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 07:30 – 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 12:00 uur.

Meld uw schade online

Dit is de meest volledige manier van schade melden. Wilt u uw schade online melden? Dan vragen u de volgende gegevens in te vullen:

  • Naam en contactgegevens
  • Kenteken van de auto
  • Gewenste financiële afwikkeling
  • Type autoverzekering
  • Huidige verzekeraar
  • Wel of geen vervangend vervoer
  • Beschrijving van de schade
  • Foto’s van de schade

Met deze gegevens hebben wij alle benodigde informatie voor een goede inschatting. Zo weten alle betrokken partijen wat de kosten worden en weet u hoe lang we nodig hebben voor het herstel.