Bel of mail direct
voor een afspraak!

Autoverzekering bij De Zeeuwse? Snel schadeherstel bij Ambting

Schade aan uw auto is al frustrerend genoeg. En dan moet de hele schadeafhandeling nog beginnen. Maar niet als uw auto wordt hersteld bij Ambting autoschade Arnhem. Wij werken samen met De Zeeuwse Verzekeringen. Dat betekent dat wij de schadeafhandeling voor onze rekening nemen. U heeft geen omkijken meer naar declaraties en betalingen. Uw auto wordt volgens fabrieksspecificaties gerepareerd door mensen met passie voor het vak.

De voordelen van Zeeuwse autoverzekering

De autoverzekering van De Zeeuwse beschikt over een aantal mooie voordelen. U heeft recht op gratis vervangend vervoer wanneer de hersteller aangesloten is bij Schadegarant. Uiteraard is Ambting aangesloten bij Schadegarant en volgen we altijd de aanbevolen werkwijze.

De Zeeuwse biedt een nieuwwaarde regeling voor auto’s met een nieuwwaarde van maximaal € 70.000,-. Wordt uw auto binnen drie jaar gestolen of raakt deze onherstelbaar beschadigd? Dan keert De Zeeuwse de nieuwwaarde aan u uit. Voor gebruikte auto’s tot 13 jaar geldt een vergelijkbare regeling. U ontvangt in dat geval de aanschafwaarde.

Verzeker een tweede auto en profiteer van de Tweede voertuigregeling. U ontvangt dan voor beide auto’s dezelfde korting op de autoverzekering.

Schade melden bij De Zeeuwse Verzekeringen

Een schade melden gaat altijd eerst via uw eigen verzekering. Er zijn vier manieren om schade bij De Zeeuwse Verzekeringen te melden. De eerste is via uw account op Mijn Zeeuwse. Heeft u geen account? Meld uw schade dan via een schadeformulier.

Bij ernstige schades biedt De Zeeuwse de optie om telefonisch een schade te melden. De melding wordt dan direct opgepakt. Heeft u de verzekering via een tussenpersoon afgesloten? Dan is het ook mogelijk om via de tussenpersoon een schade te melden. Hij of zij neemt dan de verdere afhandeling voor zijn of haar rekening.

Vragen, contact of schade melden bij Ambting

Bij Ambting kan u schade op verschillende manieren melden. De snelste manier is om dat online te doen. U heeft dan de mogelijkheid om een beschrijving en foto’s van de schade toe te voegen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten en de benodigde tijd.

Uiteraard mag u altijd bellen als u vragen heeft, of telefonisch een schade wil melden. Onze medewerkers staan maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur voor klaar, en op zaterdag van 09:00 – 12:00 uur. Neem gerust contact op.

Gaat het om een kleine schade en bent u in de buurt? Rij dan gerust even langs. Wij proberen dan zo snel mogelijk een moment voor u vrij te maken.

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)