Bel of mail direct
voor een afspraak!

Beschikt u over een Ditzo autoverzekering? Laat uw schade dan herstellen bij autogarage Ambting!

Het overkomt iedere autobestuurder wel eens: het oplopen van schade. Of u nu tegen een paaltje aan rijdt, of betrokken raakt bij een tweezijdig ongeval, in alle gevallen wilt u natuurlijk dat de opgelopen schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Wanneer u uw auto heeft laten verzekeren bij Ditzo, kunt u voor schadeherstel terecht bij autoschadeherstelbedrijf Ambting in Arnhem. Onze experts staan altijd voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt!

Schade melden bij autoverzekering Ditzo

Wanneer u schade heeft opgelopen aan uw auto, wilt u natuurlijk zo snel en goed mogelijk worden geholpen. Wanneer er sprake is van een acuut noodgeval, belt u direct met de Ditzo Alarmcentrale via +31 30 699 07 08. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. Allereerst zullen de medewerkers van de klantenservice aan u vragen hoe het met u gaat. Als er sprake is van een ongeluk, is het belangrijkste dat het goed met u en eventuele inzittenden gaat. Voor andere vormen van schade kunt u uw schade online of telefonisch melden

De meeste schades kunnen worden afgehandeld zonder schadeformulier, maar wanneer het gaat om een tweezijdig ongeval, vraagt Ditzo wel om een schadeformulier. Deze kunt u sturen via WhatsApp (06 – 516 777 01), online via Mijn Ditzo of via de post.

Laat uw schade herstellen bij autogarage Ambting

Mocht uw auto op erge wijze zijn beschadigd, dan kunt u ten alle tijde terecht bij Ambting autoschade Arnhem. Wij zijn aangesloten bij Schadegarant: een samenwerkingsverband met vele autoverzekeraars, waaronder Ditzo.

De experts van Ambting beschikken over jarenlange ervaring en de juiste kennis, zodat uw geliefde auto snel en goed in ere kan worden hersteld. Voor het herstellen van autoschade, gebruiken wij verschillende speciale technieken. Zo kunnen wij uw auto uitdeuken, zonder te spuiten. Daarnaast spuiten wij plaatselijk kleine beschadiging middels Spotrepair. Ook voor het volledig overspuiten van uw auto kunt u bij ons terecht. Kortom: voor iedere vorm van schadeherstel – van klein tot groot – bieden wij het beste herstel!

De voordelen van schadeherstel bij autobedrijf Ambting

Dankzij deze samenwerking tussen autoschadeherstelbedrijf Ambting en uw Ditzo autoverzekering, profiteert u van diverse voordelen, namelijk:

  • U kunt gratis gebruikmaken van de Ditzo Haal & Breng Service;
  • U hoeft geen kosten voor te schieten, de financiële afhandeling ligt in handen van ons herstelbedrijf;
  • Om uw pijn te verzachten, kunt u gratis gebruikmaken van een leenauto;
  • U krijgt vier jaar garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden (FOCWA);
  • U heeft geen (of een lager) eigen risico wanneer u kiest voor schadeherstel bij autogarage Ambting*;
  • De schade aan uw auto wordt hersteld door de experts van Ambting. Zij beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

Neem contact op met uw Ditzo autoverzekering en maak een afspraak voor schadeherstel bij autogarage Ambting

Dus: loopt u schade op aan uw auto? Neem dan allereerst contact op met uw Ditzo verzekeraar en maak vervolgens een afspraak bij autoschadeherstelbedrijf Ambting door te bellen naar 026 – 381 42 79. U kunt ook een mail sturen naar info@ambting.nl. We verzekeren u dat uw auto zo snel mogelijk wordt hersteld!

Wat te doen bij ruitschade?

Heeft u schade aan uw autoruit en heeft u dekking voor ruitschade? Dan hoeft u de schade niet eerst te melden bij uw Ditzo autoverzekeraar. U kunt hiervoor direct een afspraak maken met ons.

* Kiest u voor een herstelbedrijf die niet is aangesloten bij Schadegarant, dan houdt Ditzo – naast het eventueel zelfgekozen eigen risico – €500 extra in op de schadevergoeding. Daarbij kunt u geen gebruik maken van andere voordelen, zoals de Haal & Breng Service.