Heeft u vragen?

Herstel autoschade bij Ambting met een Klaverblad autoverzekering

Klaverblad-aangesloten-autoschade-herstellerSchade aan uw auto is vervelend, zeker als u betrokken bent bij een ongeluk. Administratieve rompslomp? Daar zit u niet op te wachten. Dankzij onze samenwerking met Klaverblad verzekeringen wordt alles voor u geregeld. Wij repareren uw auto en handelen het papierwerk rechtstreeks af met Klaverblad autoverzekering. Voor u het weet staat uw auto al klaar om opgehaald te worden.

Wat zijn de voordelen van de samenwerking met Klaverblad verzekeringen?

Heeft u een Klaverblad autoverzekering en laat u uw autoschade bij Ambting autoschade Arnhem repareren? Dan krijgt u gratis vervangend vervoer en handelen wij de kosten rechtstreeks af met Klaverblad verzekeringen. Ons schadeherstelbedrijf is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel en repareert al meer dan 50 jaar auto’s en bedrijfswagens. Alle reparaties worden met de uiterste precisie en naar fabrieksspecificaties uitgevoerd. Daarom geven we altijd 4 jaar garantie op herstel werkzaamheden.

Hoe verloopt schadeherstel met een Klaverblad autoverzekering?

Heeft u een autoverzekering van Klaverblad? Meld dan uw schade online bij de verzekeraar en laat direct uw auto laten repareren bij een schadehersteller naar keuze. Kiest u voor een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij A.A.S Schadeherstel, zoals Ambting autoschade Arnhem? Dan regelt het schadeherstelbedrijf al het papierwerk rechtstreeks af met de verzekeraar en krijgt u vervangend vervoer.

Direct schade melden of contact?

Heeft u schade aan uw auto en bent u verzekerd bij Klaverblad Verzekeringen? Meld dan direct uw schade online bij Ambting autoschade Arnhem. Als u foto’s meestuurt, zijn wij beter in staat om de schade te beoordelen.

Liever contact met een van onze medewerkers? Geen probleem. Bel ons gerust. Bent u in de buurt? Rij dan even langs. Vooral bij kleine schades is dit geen probleem.

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)