Auto verzekerd bij Mercurius? Laat uw schade herstellen door Ambting

Schade aan uw auto? Dat is al vervelend genoeg. U moet er niet aan denken om ook nog energie te steken in de administratieve afhandeling. Gelukkig hoeft dat ook niet als u uw auto laat herstellen bij Schadeherstelbedrijf Ambting. Door onze samenwerking met Mercurius, handelen wij de administratie op de achtergrond voor u af. U hoeft de auto alleen maar te brengen en weer op te halen. Uiteraard krijgt u een leenauto mee.

Voordelen van een Mercurius autoverzekering

Mercurius specialiseert zich in verzekeringen voor ondernemers. Zowel in de food als non-food industrie. Ze weten dus exact wat er leeft in uw branche. Dat is wel zo prettig wanneer u aanspraak moet maken op uw autoverzekering. Ze snappen in welke situaties u dagelijks terecht komt.

Schade melden bij Mercurius en Ambting

Meld de schade altijd eerst bij Mercurius. Dit doet u gemakkelijk via de website van de verzekeraar. Heeft u een ongeluk gehad? Probeer dan ook de volgende gegevens te bemachtigen:

  • Foto’s van de schade en de aanrijding
  • De kentekens van alle betrokken voertuigen
  • De adresgegevens van de betrokken partijen
  • Een ingevuld Europees schadeformulier

Wanneer de schade bij Mercurius Verzekeringen bekend is, meldt u de schade aan bij ons. Dat kan op verschillende manieren. Online is de snelste manier. Voeg zoveel mogelijk foto’s toe en een uitgebreide omschrijving van de schade. Dat geeft ons de mogelijkheid om een goede inschatting te maken van de kosten en de benodigde tijd.

Liever bellen? Geen probleem. Onze medewerkers staan maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur voor klaar, en op zaterdag van 09:00 – 12:00 uur. Bent u in de buurt en gaat het om een kleine schade? Rij dan gerust even bij ons langs. We doen ons best om zo snel mogelijk tijd voor u vrij te maken.

De expertise van Ambting

Bij Ambting weet u een ding zeker. Uw auto wordt volgens fabrieksspecificaties hersteld. We werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Onze medewerkers herstellen uw auto met passie voor hun vak. Het is niet zonder reden dat klanten ons beoordelen met een gemiddelde van 9.2.

We zijn aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel en hanteren een professionele werkwijze. A.A.S. Schadeherstel is een coöperatie van schadeherstellers. Dat betekent dat wij alle soorten schades kunnen herstellen. Hoe complex deze ook zijn. Bij Ambting geven we altijd vier jaar garantie op de reparatie van uw auto.

Vragen en contact

Heeft u vragen over onze werkwijze, uw verzekering of iets anders? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen.

Beoordelingen Meer info

Wij worden online beoordeeld met een:
4,3 op Google.nl (52 reviews)
8,7 op De Telefoongids (6 reviews)
8,6 op Klantenvertellen (21 reviews)
9,0 op Fixico (14 reviews)