Bel of mail direct
voor een afspraak!

Uw autoverzekering bij Nationale Nederlanden? Laat de schade herstellen bij autogarage Ambting!

Bij het oplopen van schade aan uw auto is het belangrijk dat u weet bij welk schadegarant herstelbedrijf uw verzekeraar aangesloten is. Als u uw auto heeft laten verzekeren door Nationale Nederlanden, dan is Autoschadeherstelbedrijf Ambting er voor u. Wij werken samen met vele verzekeraars dankzij Schadegarant. Deze samenwerking waarborgt:

  • Kwaliteit en veiligheid
  • Klanttevredenheid
  • Procesefficiency
  • Schadelast beheersing

Ambting autoschade Arnhem heeft zich al jaren geleden aangesloten bij het netwerk van Schadegarant doordat wij voldoen aan de strenge eisen van de grote Nederlandse autoverzekeraars. Samen zorgen we ervoor dat autoschade voor alle partijen zo goed mogelijk wordt geregeld, dus ook voor u.

De grootste voordelen van een autoverzekering bij Nationale Nederlanden

U geniet van vele voordelen wanneer u een Nationale Nederlanden autoverzekering heeft en voor herstel bij ons aanklopt. We hebben er een aantal hieronder op een rijtje gezet:

  • U krijgt garantie op de reparatie van uw auto
  • U heeft recht op een vervangende auto tijdens de reparatie en het herstel
  • U betaalt geen vervoers- of sleepkosten
  • Er geldt een lager risico als u uw auto bij ons laat herstellen, dan wanneer u naar een herstelbedrijf gaat die niet is aangesloten bij Schadegarant.

Geen zorgen over kosten bij verzekeraar Nationale Nederlanden

Bij de behandeling en het herstel van de schade aan uw auto hoeft u niets voor te schieten en daarnaast betaalt u ook geen eigen risico. Nationale Nederlanden regelt rechtstreeks de betaling met Autoschadebedrijf Ambting. U hoeft zich hierover dus niet druk te maken.

Eerste hulp na een ongeluk

We begrijpen dat een ongeluk veel stress kan veroorzaken en veel emoties op kan roepen. Komt u bij ons na het oplopen van de schade? Dan zullen we u eerst opvangen en we geven u de ruimte om u uw verhaal te laten doen. Vervolgens maken we een calculatie van de kosten die de opgelopen schade heeft veroorzaakt. Mocht het zo zijn dat de geconstateerde schade onder de dekking van Nationale Nederlanden valt, dan moeten zij hier eerst een akkoord op geven. Bij goedkeuring zullen onze experts de schade zo snel mogelijk herstellen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling, ook daar zijn onze experts voor. Lees meer over onze schadegarant werkwijze.

Tevredenheidsgarantie en scherpe premies bij de Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden probeert hun premie zo laag mogelijk te houden. Bent u benieuwd naar de hoogte van uw premie? Maak dan gebruik van de rekentool op hun website. Mocht het zo zijn dat u niet tevreden over de behandeling van uw schade, dan ontvangt u van uw Nationale Nederlanden autoverzekering 4 keer de maandpremie retour.

Schade melden via Nationale Nederlanden

Hoe meldt u schade bij uw verzekeraar? Als u schade heeft aangericht of opgelopen, kunt u dit altijd melden via het schademeldnummer van Nationale Nederlanden: 088 – 663 31 11, online via de website of via de Nationale-Nederlanden app. Het is ook mogelijk om een onafhankelijke adviseur in te schakelen.